Historia edycji
Nie ma historii konta do pokazania lub ten komentarz był edytowany przez moderatora.
-
Kto przegląda 0 użytkowników
- Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Darmowy poradnik budowlany raz w tygodniu na Twój e-mail
-
Najnowsze posty
-
Prawda jest taka, że każdy sposób, to rozwiązanie na chwilę. Według mnie jedynym skutecznym rozwiązaniem jest pozbycie się wełny i zastąpienie jej inną izolacją, np. celulozą. My bujaliśmy się z tym problemem kilka lat i postawiliśmy na usługę firmy https://superceluloza.pl/naprawa-po-kunach/ - mamy spokój.
-
Przez LiniaHoryzontu · Napisano
Celna odpowiedź i poczucie humoru dopisuje i dobrze. Bo jeśli nawet w takich miejscach brakuje zadaszenia, to znaczy że moje pytanie dotyka naprawdę codziennych potrzeb. I też nie chce się tam chować 😊, chyba że pod parasolką. -
Na cmentarzu. Ile razy tam jestem, to wieje. A schować się nigdzie, chyba, że pod ziemią... Ale tam jeszcze nie chcę...
-
Nie. No chyba, że rządziłaby PZPR. Albo jej miłośnicy (wielbiciele Białorusi), skrzyknięci w dowolnej organizacji, Bo rzeczywiście, za czasów rządów PZPR, Biuro Polityczne zajmowało się m.in. zabezpieczeniem odpowiedniej ilości korniszonów (i ich ceną), żeby na zagrychę nie zabrakło do następnych zbiorów. A na Białorusi bat'ka dba, żeby kartoszki w sklepach nie zabrakło (i tak bywa, że brakuje).
-
Przez LiniaHoryzontu · Napisano
Jak niewielkie elementy, takie jak wiaty i zadaszenia mogą realnie poprawić komfort korzystania z przestrzeni publicznej. I gdzie ich brak jest najbardziej odczuwalny ?
-
-
Popularne tematy