retrofood Napisano 15 marca 2011 Udostępnij #1 Napisano 15 marca 2011 Dla tych, co kwestionują jakość złączek wago, proponuję filmik:http://www.youtube.com/watch?v=uMG66uUp5cM...feature=related Link do komentarza
Mathir Napisano 10 kwietnia 2011 Udostępnij #2 Napisano 10 kwietnia 2011 Ja nic nie kwestionuję, ani nie preferuję. Ale jak patrzę na ten filmik, to mam ochotę zamieszkać w kurnej chacie. Nigdy nie kumałem do końca co z tym prądem, a teraz to zaczynam się bać swojego telewizora. Link do komentarza
animus Napisano 10 kwietnia 2011 Udostępnij #3 Napisano 10 kwietnia 2011 Cytat Ja nic nie kwestionuję, ani nie preferuję. Ale jak patrzę na ten filmik, to mam ochotę zamieszkać w kurnej chacie. Nigdy nie kumałem do końca co z tym prądem, a teraz to zaczynam się bać swojego telewizora. Ja mam skrętki + zaciski i w paru miejscach jeszcze zlutowane . Link do komentarza
Konfi Napisano 17 kwietnia 2011 Udostępnij #4 Napisano 17 kwietnia 2011 Cytat Ja nic nie kwestionuję, ani nie preferuję. Ale jak patrzę na ten filmik, to mam ochotę zamieszkać w kurnej chacie. Nigdy nie kumałem do końca co z tym prądem, a teraz to zaczynam się bać swojego telewizora. Bez paniki i dramatyzowanie, please! A poza tym... na czym pisałeś tego posta? Na glinianej tabliczce, czy na komputerze? Link do komentarza
mezoko Napisano 2 grudnia 2011 Udostępnij #5 Napisano 2 grudnia 2011 (edytowany) Rzeczywiście - Złączki wago to w tym momencie najlepszy i najszybszy patent na łączenie przewodów.Szybko i bezpiecznie! Edytowano 2 grudnia 2011 przez Redakcja (zobacz historię edycji) Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się