jofa-j1 Napisano 21 stycznia 2011 Udostępnij #1 Napisano 21 stycznia 2011 Witam! Stoję przed wyborem okien dachowych, jakie wybrać? Drewniane czy plastikowe, jakiej firmy.Poddasze będzie mieszkalne. skłaniam się za plastikowymi, firmy Roto-obrotowe. Prosiłbym o radę. Dziękuję! Link do komentarza
jofa-j1 Napisano 2 lutego 2011 Autor Udostępnij #2 Napisano 2 lutego 2011 Cytat Witam! Stoję przed wyborem okien dachowych, jakie wybrać? Drewniane czy plastikowe, jakiej firmy.Poddasze będzie mieszkalne. skłaniam się za plastikowymi, firmy Roto-obrotowe. Prosiłbym o radę. Dziękuję! Czyżby mikt nie miał podobnego problemu? Proszę o radę, podpowiedź Link do komentarza
Gość mhtyl Napisano 2 lutego 2011 Udostępnij #3 Napisano 2 lutego 2011 Cytat Witam! Stoję przed wyborem okien dachowych, jakie wybrać? Drewniane czy plastikowe, jakiej firmy.Poddasze będzie mieszkalne. skłaniam się za plastikowymi, firmy Roto-obrotowe. Prosiłbym o radę. Dziękuję! Polecam ci drewniane, a firmy to juz musisz sam wybrac kierujac sie albo marka albo cena. Ja zamiast kupic Fakro czy Veluxa kupilem Rooflite za prawie polowe ceny jaka bym musial wydac za Fakro czy Veluxa. Jak narazie jestem z nich zadowolony. Link do komentarza
Etka Napisano 2 lutego 2011 Udostępnij #4 Napisano 2 lutego 2011 Cytat Witam! Stoję przed wyborem okien dachowych, jakie wybrać? Drewniane czy plastikowe, jakiej firmy.Poddasze będzie mieszkalne. skłaniam się za plastikowymi, firmy Roto-obrotowe. Prosiłbym o radę. Dziękuję! Ja mam Oknoplast. W łazience plastikowe, w garderobie drewniane. Wizualnie są brzydsze niż Velux, ale technicznie wszystko z nimi ok. Były sporo tańsze Link do komentarza
Radosław Ładyko Napisano 8 lutego 2011 Udostępnij #5 Napisano 8 lutego 2011 (edytowany) Cytat Witam! Stoję przed wyborem okien dachowych, jakie wybrać? Drewniane czy plastikowe, jakiej firmy.Poddasze będzie mieszkalne. skłaniam się za plastikowymi, firmy Roto-obrotowe. Prosiłbym o radę. Dziękuję! Z czystym sumieniem polecam Roto, dużo lepsze zawiasy ryglowania, nowe oblachowanie kołnierzy całkiem ładne, i nie ma dużo reklamacji na toPozdrawiamJak dach w okolicy warszawy to zapraszam na priv Edytowano 8 lutego 2011 przez Radosław Ładyko (zobacz historię edycji) Link do komentarza
Blokno Napisano 26 lutego 2011 Udostępnij #6 Napisano 26 lutego 2011 Cytat Ja mam Oknoplast. W łazience plastikowe, w garderobie drewniane. Wizualnie są brzydsze niż Velux, ale technicznie wszystko z nimi ok. Były sporo tańsze Chyba jednak coś ci się "pomerdało", bo Oknoplast nie robi okien dachowych.. Link do komentarza
Gość mhtyl Napisano 26 lutego 2011 Udostępnij #7 Napisano 26 lutego 2011 Cytat Chyba jednak coś ci się "pomerdało", bo Oknoplast nie robi okien dachowych.. Jak dobrze kojarze to Oknoplast z Krakowa. Moze chodzilo o OKPOL podobnie brzmi do OKNOPLAST Link do komentarza
Dream Napisano 27 lutego 2011 Udostępnij #8 Napisano 27 lutego 2011 Ja mam Fakro- drewniane, w łazience poliuretanowe Link do komentarza
oscylot Napisano 1 marca 2011 Udostępnij #9 Napisano 1 marca 2011 ja wybralem fakro drewniane cena za szt. 1450 zł komplet wymiar 70x140. Velux o 150zl drozej wychodzil. Link do komentarza
norbiwolow Napisano 14 marca 2011 Udostępnij #10 Napisano 14 marca 2011 a ja za okpola pvc 78x140 zmieściłem się z kołnierzem w kwocie cos około 900 zł Link do komentarza
daggulka Napisano 14 marca 2011 Udostępnij #11 Napisano 14 marca 2011 Mam drewniane Velux'y , w łazience z PCV .... nie z jakichś specjalnych powodów - po prostu cena była korzystna .... gdybym lepszą dostała na Fakro- wzięłabym Fakro bo to ta sama półka. Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się