Baru Napisano 30 listopada 2010 Udostępnij #1 Napisano 30 listopada 2010 (edytowany) Przyznawać się - kto zamierza pośmigać w okolicy??Dopisywać się proszę...1. Baru2. Mandingo3. Coolibeer4-7. Dżempelka & Co.8. Prezes Edytowano 30 listopada 2010 przez Baru (zobacz historię edycji) Link do komentarza
Trzylwy Napisano 30 listopada 2010 Udostępnij #2 Napisano 30 listopada 2010 A ja chcę drugą listę od razu, dla tych co śmigać będą tylko trunki. I mnie tam poproszę .... Link do komentarza
Baru Napisano 30 listopada 2010 Autor Udostępnij #3 Napisano 30 listopada 2010 Cytat A ja chcę drugą listę od razu, dla tych co śmigać będą tylko trunki. I mnie tam poproszę .... Kocur!Nartowanie nie wyklucza trunkowania! Oczywiście nie mam tu na myśli stoku.Jak ktoś taką drugą listę wyprodukuje to mnie też proszę wpisać Choć z drugiej strony... Może lepiej będzie, jak spreparujemy listę nietrunkową - krócej będzie czytać Link do komentarza
coolibeer Napisano 30 listopada 2010 Udostępnij #4 Napisano 30 listopada 2010 Baru dopisz Mnie i Beate oraz na pewno Dżempelke z mężem oraz dwójką dzieci. Link do komentarza
bobiczek Napisano 30 listopada 2010 Udostępnij #5 Napisano 30 listopada 2010 jak przyjadę - to tylko i wyłącznie wypróbować tę fisowską którą Labas szczuje -...żartowałem - nie tylko - Link do komentarza
Baru Napisano 30 listopada 2010 Autor Udostępnij #6 Napisano 30 listopada 2010 I tak mi się wydaje, że Labasa to nie ma co pytać - jak myślicie?? Link do komentarza
labas Napisano 30 listopada 2010 Udostępnij #7 Napisano 30 listopada 2010 Cytat I tak mi się wydaje, że Labasa to nie ma co pytać - jak myślicie?? Ja na tą drugą listę Link do komentarza
Trzylwy Napisano 30 listopada 2010 Udostępnij #8 Napisano 30 listopada 2010 Wieeeeedziałem, że będzie niezbędna. Link do komentarza
Baru Napisano 30 listopada 2010 Autor Udostępnij #9 Napisano 30 listopada 2010 Cytat Ja na tą drugą listę Ty mi lepiej dowcipnisiu na esemesa odpowiedz!!!PS. Ta Łomnica w tej cenie to tylko w piątek czy cały łikend? Link do komentarza
labas Napisano 30 listopada 2010 Udostępnij #10 Napisano 30 listopada 2010 Cytat Ty mi lepiej dowcipnisiu na esemesa odpowiedz!!!PS. Ta Łomnica w tej cenie to tylko w piątek czy cały łikend? Pewnie tak.Tylko w piątek. Link do komentarza
daggulka Napisano 30 listopada 2010 Udostępnij #11 Napisano 30 listopada 2010 Cytat Baru dopisz Mnie i Beate oraz na pewno Dżempelke z mężem oraz dwójką dzieci. Beaty nie ma na liście obecności KulKi.... pytałam niedawno czy wpisać i nie otrzymałam odpowiedzi .... w związku z powyższym wpisem ponawiam pytanie ... Link do komentarza
coolibeer Napisano 30 listopada 2010 Udostępnij #12 Napisano 30 listopada 2010 wpisać Link do komentarza
coolibeer Napisano 30 listopada 2010 Udostępnij #13 Napisano 30 listopada 2010 Cytat jak przyjadę - to tylko i wyłącznie wypróbować tę fisowską którą Labas szczuje -...żartowałem - nie tylko - Jak Ja zostanę księdzem to masz u mnie maybacha Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się