Barbossa Napisano 9 stycznia 2011 Udostępnij #151 Napisano 9 stycznia 2011 proponowałbym na własną rękę załatwiaćnie angażujcie w takie sprawy labasatak jest zdrowiej Link do komentarza
daggulka Napisano 9 stycznia 2011 Autor Udostępnij #152 Napisano 9 stycznia 2011 hm ... tak się zastanawiam ..... nie wiem jak wygląda dyspozycyjność tych pokoi .... może się okazać, że są dla nas od piątkowego południa , ponieważ w piątek rano mają wyjechać poprzedni użytkownicy ....labas musiałby się zorientować.... czy jest w ogóle taka opcja .... tym bardziej , że nie są to pokoje jedno/dwuosobowe , tylko studia kilkuosobowe .... Link do komentarza
Baru Napisano 9 stycznia 2011 Udostępnij #153 Napisano 9 stycznia 2011 Cytat proponowałbym na własną rękę załatwiaćnie angażujcie w takie sprawy labasatak jest zdrowiej Rozwiń Taż właśnie pytając czy płacę za dwa noclegi przelewem a trzeci sama rozliczam na miejscu - właśnie o to chodziło - żeby mu nie nawtrącać za dużo. Link do komentarza
daggulka Napisano 9 stycznia 2011 Autor Udostępnij #154 Napisano 9 stycznia 2011 Cytat Taż właśnie pytając czy płacę za dwa noclegi przelewem a trzeci sama rozliczam na miejscu - właśnie o to chodziło - żeby mu nie nawtrącać za dużo. Rozwiń Bara .... jeśli chcesz na własną rękę to załatwić , to tam zadzwoń i dopytaj o wolne miejscówki - jakiekolwiek ... wtedy dopłacasz te 3 zł dodatkowo za jedną noc i nocujesz gdziekolwiek - a w piątek przenosisz rzeczy do swojego pokoju .....natomiast jeśli chcesz być w tym pokoju gdzie docelowo masz być i tylko dokupić jedną noc - uważam, że powinnaś zadzwonić do labasa i dowiedzieć się jakie są realne możliwości - czy pokoje będą wolne w czwartek i czy płacisz wtedy za jedno łóżko czy za cały zajęty pokój ... gdybanie nic tu nie da .... a działanie po omacku może przynieść więcej szkody niż pożytku ... Link do komentarza
labas Napisano 9 stycznia 2011 Udostępnij #155 Napisano 9 stycznia 2011 Jutro zapytam kierownika ośrodka. Link do komentarza
Baru Napisano 9 stycznia 2011 Udostępnij #156 Napisano 9 stycznia 2011 Cytat Jutro zapytam kierownika ośrodka. Rozwiń Dzięki Labas!Wygląda na to, że przyjedzie Colibeer z Blondiną i ja. Oni to pewnikiem jakąś dwójeczkę, a ja do "damskiego, solowego" pokoju bym się udała łod razu. Jakby się dało oczywiście.Teoretyczny mój przyjazd to okolice 23-ciej, bo autobus z Rz-wa wyjeżdża o 19 i jedzie niecałe 4 godziny. Link do komentarza
labas Napisano 11 stycznia 2011 Udostępnij #157 Napisano 11 stycznia 2011 A więc tak, rozmawiałem z kierownikiem ośrodka, jest mozliwość przyjazdu dzień wcześniej.Zrobimy to tak, cała lista uczestników z rozpiską na pokoje, będzie złożona w ośrodku 1-2 lutego wraz z całą opłatą za pobyt od 11-13 ll . Kto przyjedzie wcześniej ( w czwartek) poda na recepcji nazwisko i dostanie klucz do pokoju do którego będzie przypisany na naszej liście, dodatkową opłatę zrobi sam.Martwi mnie co innego, cholera jest wiosna, śnieg gdzieś zniknął, na stokach oczywiście jest.Mam nadzieję że w lutym trochę posypie, żeby jazda na saniach była zaliczona. Link do komentarza
Baru Napisano 11 stycznia 2011 Udostępnij #158 Napisano 11 stycznia 2011 Dzięki Labas!! Link do komentarza
daggulka Napisano 11 stycznia 2011 Autor Udostępnij #159 Napisano 11 stycznia 2011 Cytat Martwi mnie co innego, cholera jest wiosna, śnieg gdzieś zniknął, na stokach oczywiście jest.Mam nadzieję że w lutym trochę posypie, żeby jazda na saniach była zaliczona. Rozwiń może jeszcze dopada ... Link do komentarza
coolibeer Napisano 11 stycznia 2011 Udostępnij #160 Napisano 11 stycznia 2011 Cytat A więc tak, rozmawiałem z kierownikiem ośrodka, jest mozliwość przyjazdu dzień wcześniej.Zrobimy to tak, cała lista uczestników z rozpiską na pokoje, będzie złożona w ośrodku 1-2 lutego wraz z całą opłatą za pobyt od 11-13 ll . Kto przyjedzie wcześniej ( w czwartek) poda na recepcji nazwisko i dostanie klucz do pokoju do którego będzie przypisany na naszej liście, dodatkową opłatę zrobi sam.Martwi mnie co innego, cholera jest wiosna, śnieg gdzieś zniknął, na stokach oczywiście jest.Mam nadzieję że w lutym trochę posypie, żeby jazda na saniach była zaliczona. Rozwiń Lipa będzie czuje.Ale to wtedy na rowerach pojeździmy Link do komentarza
labas Napisano 11 stycznia 2011 Udostępnij #161 Napisano 11 stycznia 2011 Cytat Lipa będzie czuje.Ale to wtedy na rowerach pojeździmy Rozwiń A gorzałka? Link do komentarza
daggulka Napisano 11 stycznia 2011 Autor Udostępnij #162 Napisano 11 stycznia 2011 Cytat A gorzałka? Rozwiń po gorzałce się nie jeździ ... Link do komentarza
Baru Napisano 11 stycznia 2011 Udostępnij #163 Napisano 11 stycznia 2011 Cytat Lipa będzie czuje. Rozwiń Ojjj taam!!Nie bądź pesymistą, Małolacie! Link do komentarza
daggulka Napisano 12 stycznia 2011 Autor Udostępnij #164 Napisano 12 stycznia 2011 PRZYPOMINAM O DOKONANIU WPŁAT ZA POBYT - WSZYSTKIE INFORMACJE I KWOTY W PIERWSZYM WPISIE WĄTKU INFORMACYJNEGO.JEŚLI KTOŚ ZAPODZIAŁ NUMER KONTA - PISAĆ, PODAM .ZAMKNIĘCIE LISTY I OSTATECZNY TERMIN WPŁAT TO 31.01.2011 Link do komentarza
daggulka Napisano 12 stycznia 2011 Autor Udostępnij #165 Napisano 12 stycznia 2011 I co , ludziska ? ktoś jeszcze chętny na imprezkę?zobaczcie ile atrakcji :piękna okolica , można poszusować, lub pozwiedzać, lub sie po prostu odstresować,kulig na szczytach , wspaniałe wesołe towarzycho,w sobotę impreza pt: hulanki, swawole NAPRAWDĘ WARTO ... Ci co byli - wiedzą - a tych którzy nie byli - ZAPRASZAM !!! Link do komentarza
Trzylwy Napisano 12 stycznia 2011 Udostępnij #166 Napisano 12 stycznia 2011 A teges .... z ukochanej naszej REDAKCJI jakoś nikt nie kwapi się na te nasze integracje ....REDAKCJO ..... nie macie czasem chęci? Z całym, oczywista, szacunkiem. Link do komentarza
daggulka Napisano 12 stycznia 2011 Autor Udostępnij #167 Napisano 12 stycznia 2011 Cytat A teges .... z ukochanej naszej REDAKCJI jakoś nikt nie kwapi się na te nasze integracje ....REDAKCJO ..... nie macie czasem chęci? Z całym, oczywista, szacunkiem. Rozwiń Właśśśśśnie ..... Kiedy pisałam, że zapraszam - do głowy mi nie przyszło zaznaczyć osobno Redakcję - nie z braku szacunku , ale dlatego, że dla mnie osoby z Redakcji są "nasze" .... nie jak "osobne , obce" ....Mam nadzieje, że tak się też czują - i nie gniewają za te "pominięcia" w ogłoszeniach .... To jak , Redakcjo .... mały odstresik? Link do komentarza
Trzylwy Napisano 18 stycznia 2011 Udostępnij #168 Napisano 18 stycznia 2011 No i chyba nici z Redakcyjnej komitywy ... a szkoda .... chyba, że my w złym miejscy nawoływali .... A z innej beczki ... weryfikuje ktoś wpłaty? Bo mnie się zdarzyło w piątek przelać resztę. Link do komentarza
molytek Napisano 18 stycznia 2011 Udostępnij #169 Napisano 18 stycznia 2011 a mnie dzisiaj Link do komentarza
daggulka Napisano 18 stycznia 2011 Autor Udostępnij #170 Napisano 18 stycznia 2011 Cytat No i chyba nici z Redakcyjnej komitywy ... a szkoda .... chyba, że my w złym miejscy nawoływali .... Rozwiń dla pewności może nawołam też na priv do Pana Marcina? może faktycznie nie zagląda tu nikt z Redakcji? Cytat A z innej beczki ... weryfikuje ktoś wpłaty? Bo mnie się zdarzyło w piątek przelać resztę. Rozwiń Cytat a mnie dzisiaj Rozwiń OCZYWIŚCIE .... Link do komentarza
Trzylwy Napisano 18 stycznia 2011 Udostępnij #171 Napisano 18 stycznia 2011 Cytat dla pewności może zawołam też na priv do Pana Marcina? Rozwiń Bardzo słusznie ... bardzo słusznie ... właśnie miałem zaproponować .... Link do komentarza
daggulka Napisano 18 stycznia 2011 Autor Udostępnij #172 Napisano 18 stycznia 2011 chyba nie trzeba - widzę, że Redakcja zawitała osobiście na wątek ... Link do komentarza
Trzylwy Napisano 18 stycznia 2011 Udostępnij #173 Napisano 18 stycznia 2011 A rzeczywiście .... Link do komentarza
Baru Napisano 18 stycznia 2011 Udostępnij #174 Napisano 18 stycznia 2011 Cytat A z innej beczki ... weryfikuje ktoś wpłaty? Bo mnie się zdarzyło w piątek przelać resztę. Rozwiń Już tak się nie chwal, żeś taki kasiasty Link do komentarza
daggulka Napisano 18 stycznia 2011 Autor Udostępnij #175 Napisano 18 stycznia 2011 Cytat Już tak się nie chwal, żeś taki kasiasty Rozwiń już nie , bo wpłacił ..... Link do komentarza
Trzylwy Napisano 18 stycznia 2011 Udostępnij #176 Napisano 18 stycznia 2011 Cytat Już tak się nie chwal, żeś taki kasiasty Rozwiń HA HA (am się uśmiał ..... dołez) Link do komentarza
Baru Napisano 18 stycznia 2011 Udostępnij #177 Napisano 18 stycznia 2011 (edytowany) Cytat HA HA (am się uśmiał ..... dołez) Rozwiń Reakcja ze wszech miar prawidłowa... Edytowano 18 stycznia 2011 przez Baru (zobacz historię edycji) Link do komentarza
daggulka Napisano 19 stycznia 2011 Autor Udostępnij #178 Napisano 19 stycznia 2011 HALO....HALO.... 11 dni do końca zapisów !!!KTO JESZCZE CHĘTNY NA FAJNĄ ZABAWĘ??? Link do komentarza
jeea Napisano 19 stycznia 2011 Udostępnij #179 Napisano 19 stycznia 2011 Ja jestem chętny Link do komentarza
daggulka Napisano 19 stycznia 2011 Autor Udostępnij #180 Napisano 19 stycznia 2011 Cytat Ja jestem chętny Rozwiń jak my wszyscy .... Link do komentarza
daggulka Napisano 24 stycznia 2011 Autor Udostępnij #181 Napisano 24 stycznia 2011 PRZYPOMINAM, ŻE W TYM TYGODNIU TRZEBA WPŁACIĆ ZA KULIG !!! Link do komentarza
daggulka Napisano 24 stycznia 2011 Autor Udostępnij #182 Napisano 24 stycznia 2011 Pozostało 7 wolnych miejsc .... kogoś może zapisać? Link do komentarza
daggulka Napisano 26 stycznia 2011 Autor Udostępnij #183 Napisano 26 stycznia 2011 Nad czym tu się zastanawiać? naprawdę nikt więcej nie ma ochoty na uczestnictwo w KulCE? Zobaczcie , jaka fajna ekipa zastanówcie się ... warto .... 1. daggulka 2. Bara 3. Acia 4. Mąż Aci 5. Ciril 6. Ślubny Ciril 7. Adam_mk 8. Mandingo9. T.Brzęczkowski 10. bajbaga 11. labas 12. Basia Labasowa 13. Trzylwy 14. Trzylwowa 15. coolibeer 16. molytek 17. dzempel18. Mężuś dzempelki 29. Barbossa20. Moose 21. Jea Królik22. dzempel-dziecko 1 dorosłe23. dzempel- dziecko 2 tysz dorosłe24. PaniSmith 25. Redakcja - Marcin Szymanik26. Redakcja27. Osoba towarzysząca Redakcji Link do komentarza
daggulka Napisano 28 stycznia 2011 Autor Udostępnij #184 Napisano 28 stycznia 2011 W poniedziałek wieczorem ostatecznie zamykamy listę obecności .Jeśli ktoś jest zdecydowany proszę już się zapisywać - ostatni dzwonek.Najpóźniej w poniedziałek proszę przelać pieniążki labasowi - kto jeszcze tego nie zrobił, proszę o przelew bankowy - nie na poczcie bo "idzie" dłużej , a labas we wtorek musi zapłacić w Ośrodku resztę kwoty. Link do komentarza
dzempel Napisano 30 stycznia 2011 Udostępnij #185 Napisano 30 stycznia 2011 proszę wpisać dodatkowo dwie osoby od piątku ode mnie przelew zaraz wysylam Link do komentarza
Ciril Napisano 30 stycznia 2011 Udostępnij #186 Napisano 30 stycznia 2011 Jołki Pierniczołki!!! Przed chwilą kliknęłam wyślij przelew. Jutro nasz kochany Labas powinien mieć na koncie... także do zobaczenia niedługo... Ciril i Ślubny NADCHODZĄ!!! Link do komentarza
dzempel Napisano 30 stycznia 2011 Udostępnij #187 Napisano 30 stycznia 2011 i ja też puściłam przelew za te dodatkowe osoby czyli teraz już zostało pakowanie Link do komentarza
daggulka Napisano 30 stycznia 2011 Autor Udostępnij #188 Napisano 30 stycznia 2011 Cytat proszę wpisać dodatkowo dwie osoby od piątku ode mnie przelew zaraz wysylam Rozwiń już wpisałam ..... Cytat Jołki Pierniczołki!!! Przed chwilą kliknęłam wyślij przelew. Jutro nasz kochany Labas powinien mieć na koncie... także do zobaczenia niedługo... Ciril i Ślubny NADCHODZĄ!!! Rozwiń noooooo .... narrrrreszcie ....... lubisz budować napięcie , co? Link do komentarza
Moose Napisano 30 stycznia 2011 Udostępnij #189 Napisano 30 stycznia 2011 Oś przelawa zrobił...Tera to jeno pozostaje mieć nadzieję, że się Pirat nie rozmyśli i Osia zabierze... Link do komentarza
Gość gawel Napisano 30 stycznia 2011 Udostępnij #190 Napisano 30 stycznia 2011 Cytat Oś przelawa zrobił...Tera to jeno pozostaje mieć nadzieję, że się Pirat nie rozmyśli i Osia zabierze... Rozwiń Nie rozmyśli, gdyż bedzie miał moje osobiste wsparcie medialne Link do komentarza
daggulka Napisano 30 stycznia 2011 Autor Udostępnij #191 Napisano 30 stycznia 2011 ZOSTAŁY 4 MIEJSCA WOLNE NA IMPREZKĘ !!!!!Kto jeszcze chętny? Cytat Oś przelawa zrobił...Tera to jeno pozostaje mieć nadzieję, że się Pirat nie rozmyśli i Osia zabierze... Rozwiń Cytat Nie rozmyśli, gdyż bedzie miał moje osobiste wsparcie medialne Rozwiń z tego co mi wiadomo - bedziecie mieć z Piratem w trójkę wesołą podróż.... no i fajnie , szybciej zleci ... Link do komentarza
Moose Napisano 30 stycznia 2011 Udostępnij #192 Napisano 30 stycznia 2011 Cytat Nie rozmyśli, gdyż bedzie miał moje osobiste wsparcie medialne Rozwiń No to super Link do komentarza
Gość gawel Napisano 30 stycznia 2011 Udostępnij #193 Napisano 30 stycznia 2011 Cytat No to super Rozwiń Też się cieszę i aż się boje Link do komentarza
Moose Napisano 30 stycznia 2011 Udostępnij #194 Napisano 30 stycznia 2011 Cytat Też się cieszę i aż się boje Rozwiń Oś jest grzeczny... spokojny, opanowany i nie pije... Link do komentarza
coolibeer Napisano 30 stycznia 2011 Udostępnij #195 Napisano 30 stycznia 2011 Przelewik poszedł za 2 osoby więc również jesteśmy Aga pochwal się kogo tam wywlekłaś na wyjazd;) czy to za dzieciaki płaciłaś Link do komentarza
labas Napisano 30 stycznia 2011 Udostępnij #196 Napisano 30 stycznia 2011 Cytat Aga pochwal się kogo tam wywlekłaś na wyjazd;) czy to za dzieciaki płaciłaś Rozwiń Jaki ciekawy, dowiesz się na miejscu Link do komentarza
coolibeer Napisano 30 stycznia 2011 Udostępnij #197 Napisano 30 stycznia 2011 Cytat Jaki ciekawy, dowiesz się na miejscu Rozwiń ić ty Link do komentarza
jeea Napisano 30 stycznia 2011 Udostępnij #198 Napisano 30 stycznia 2011 Witanko serdeczne Podobno w Szczawnicy jakaś pardubicka 12.02. jest? Link do komentarza
daggulka Napisano 31 stycznia 2011 Autor Udostępnij #199 Napisano 31 stycznia 2011 Dziś o północy zamykamy listę obecności ...OSTATNI DZWONEK!!! Link do komentarza
daggulka Napisano 31 stycznia 2011 Autor Udostępnij #200 Napisano 31 stycznia 2011 Panie Tomaszu Brzęczkowski - proszę odebrać priv'a .... wysłałam ważną informację związaną z kuligiem ... Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się