retrofood Napisano 1 września 2010 Udostępnij #1 Napisano 1 września 2010 Wreszcie ktoś obudził to towarzystwo - mam nadzieję. Link do komentarza
Barbossa Napisano 1 września 2010 Udostępnij #2 Napisano 1 września 2010 całkowitym zbiegiem okoliczności było zejście się rocznicy (i jej wystąpienia) z promocją książki, którą "napisała" Link do komentarza
racer Napisano 1 września 2010 Udostępnij #3 Napisano 1 września 2010 dajta jakowyś namiar na newsik Link do komentarza
retrofood Napisano 1 września 2010 Autor Udostępnij #4 Napisano 1 września 2010 Cytat całkowitym zbiegiem okoliczności było zejście się rocznicy (i jej wystąpienia) z promocją książki, którą "napisała" Rozwiń Ech, wychowaj 12 cudzych dzieci, to będziesz mógł marudzić. Cytat dajta jakowyś namiar na newsik Rozwiń http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,8...nternecie_.html Link do komentarza
daggulka Napisano 1 września 2010 Udostępnij #5 Napisano 1 września 2010 nie gadam z Wami o polityce .... Link do komentarza
Barbossa Napisano 1 września 2010 Udostępnij #6 Napisano 1 września 2010 Cytat Ech, wychowaj 12 cudzych dzieci, Rozwiń ale nie w ostatnim roku Stasiumi tylko chodzi o to, że japę rozdarła przypadkiem tuż przed wypuszczeniem książki na rynek, ot taki zbieg okolicznościswoją drogą co ona mogła napisać, skoro wysławianie nie jest jej mocną stronąnie neguję tego co zrobiła, prawdę rzekła, tylko okoliczności są co najmniej dwuznacznemoże ona i wali prosto w pysk, ale to każdy możepatos solidarności dawno się skończyłjeszcze z 5 lat i nikt o niej nie będzie pamiętał,jej gauleiterzy się szmacą w polityce, mam nadzieję, że polecą na zbity pysk, darmozjady za dużą kasę Link do komentarza
racer Napisano 1 września 2010 Udostępnij #7 Napisano 1 września 2010 Kolejny krzykacz(ka). Zabawi chwile i zniknie. Żeńskie wydanie Lepepera.Kolejny krzykacz(ka). Zabawi chwile i zniknie. Żeńskie wydanie Lepepera. Link do komentarza
Barbossa Napisano 1 września 2010 Udostępnij #8 Napisano 1 września 2010 (edytowany) nie no do Andrew nie ma co porównywać, nie obrażaj kobity (aż tak)coś znaczyła, coś zrobiła, tego nikt jej nie odbierze i nie pomniejszy zasługmoże lotnisko w Modlinie nazwą jej imieniem Edytowano 1 września 2010 przez Barbossa (zobacz historię edycji) Link do komentarza
racer Napisano 1 września 2010 Udostępnij #9 Napisano 1 września 2010 Porównuje style, na tyle wolno sobie pozwolić. Gdzie wzbudziła zainteresowanie? U internautów, podejrzewać zostało, że wśród młodzieży średnio dojrzałej. Link do komentarza
Barbossa Napisano 1 września 2010 Udostępnij #10 Napisano 1 września 2010 (edytowany) ... Edytowano 1 września 2010 przez Barbossa (zobacz historię edycji) Link do komentarza
racer Napisano 1 września 2010 Udostępnij #11 Napisano 1 września 2010 Nie mówię o takim zainteresowaniu jak my teraz, ale filmiki na yt, klikanie na plus i gąszcz entuzjastycznych komentarzy. Link do komentarza
retrofood Napisano 1 września 2010 Autor Udostępnij #12 Napisano 1 września 2010 racer, ja byłem w Solidarności w 1980 roku, więc mnie bajek opowiadać nie trzeba. Swoje wiem.Dla ciekawych:http://www.rp.pl/artykul/530003-Bp-Pierone...a-pomniki-.html Link do komentarza
retrofood Napisano 2 września 2010 Autor Udostępnij #13 Napisano 2 września 2010 Cytat Pewna Henryka miała rację Rozwiń http://rzeszow.gazeta.pl/rzeszow/1,34962,8..._w_teatrze.html Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się