Platw Napisano 1 września 2010 Udostępnij #1 Napisano 1 września 2010 (edytowany) witam zakupiłem papę na welonie szklanym W/64/1200 i chciałbym się dowiedzieć jak ją kłaść: folią do desek czy do góry? bo spotkałem się z różnymi opiniami i nie jestem pewien.Dodam iż mam zamiar na nią kłaść gonty papowe Edytowano 1 września 2010 przez Platw (zobacz historię edycji) Link do komentarza
labas Napisano 1 września 2010 Udostępnij #2 Napisano 1 września 2010 Tak jak się rozwija. Link do komentarza
Budujemy Dom - budownictwo i instalacje Napisano 1 września 2010 Udostępnij #3 Napisano 1 września 2010 Posypką do góry - folią do dołu Link do komentarza
Barbossa Napisano 1 września 2010 Udostępnij #4 Napisano 1 września 2010 no tak ale pionowo, czy poziomo Link do komentarza
Mistrz Jan Napisano 1 września 2010 Udostępnij #5 Napisano 1 września 2010 Pod gont nie ma znaczenia. Jan Link do komentarza
Witand - pokrycia dachowe Napisano 3 września 2010 Udostępnij #6 Napisano 3 września 2010 Pod gont bitumiczny radzę zastosować podkład systemowy. Pozdrawiam. Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się