czarodziej Napisano 7 lipca 2010 #1 Napisano 7 lipca 2010 Dziś jest 07.07.2010 a ja ciagle czekam na czerwcowy numer BD. Ludzie, ciagle tlumaczenia pani w prenumeracie" to nie nasza wina" Gazeta jest naprawde super ale jej dystrybucja to juz jakies nieporozumienie. Zeby nie było mieszkam w Gdańsku anie gdzies w borach i lasach więc poczta ty dociera. Jak u Was wyglada terminowość prenumeraty?
ashantess Napisano 7 lipca 2010 #2 Napisano 7 lipca 2010 My z mężem nie mamy prenumeraty, tylko taką darmową za wypełnianie ankiet. Ale zawsze jest regularnie.
coolibeer Napisano 7 lipca 2010 #3 Napisano 7 lipca 2010 Czerwcowe wydanie opóźnia się z powodu artykułu ze zlotu. Znając życie znalazła się osoba która nie chciała być na zdjęciu potem kolejna że ma zmarszczki itp. i masz rozwiązanie dlaczego nie dostajesz prenumeraty hehehe
czarodziej Napisano 8 lipca 2010 Autor #4 Napisano 8 lipca 2010 To dlaczego pani twierdzi "wysłaliśmy 31 maja" ???
Redakcja Napisano 8 lipca 2010 #5 Napisano 8 lipca 2010 Nie chodzi chyba o czerwcowy numer Budujemy Dom, ponieważ ten był w kolportażu od 1 czerwca, natomiast numer 7-8/2010 (wydanie łączone) zgodnie z zaplanowanym harmonogramem, wchodzi do kolportażu dziś, tj 8 lipca.Pozdrawiam
elutek Napisano 8 lipca 2010 #6 Napisano 8 lipca 2010 Cytat Nie chodzi chyba o czerwcowy numer Budujemy Dom, ponieważ ten był w kolportażu od 1 czerwca, natomiast numer 7-8/2010 (wydanie łączone) zgodnie z zaplanowanym harmonogramem, wchodzi do kolportażu dziś, tj 8 lipca.Pozdrawiam i są tam zdjęcia ze zlotu?
Redakcja Napisano 8 lipca 2010 #7 Napisano 8 lipca 2010 Cytat i są tam zdjęcia ze zlotu? Tak, jest dwustronicowy fotoreportaż.Pozdrawiam
elutek Napisano 8 lipca 2010 #8 Napisano 8 lipca 2010 Cytat Tak, jest dwustronicowy fotoreportaż.Pozdrawiam super muszę kupić
daggulka Napisano 8 lipca 2010 #9 Napisano 8 lipca 2010 Cytat super muszę kupić ja mam prenumeratę ... listonosz mi przyniesie ...
czarodziej Napisano 8 lipca 2010 Autor #10 Napisano 8 lipca 2010 Ogłaszam wszem i wobec, że dziś tj. 08.07.2010 o godz 11.00 listonosz dostarczył mi czerwcowy nr BD.Powtarzam szanownej Redakcji że chodziło o nr. czerwcowy!!!Napisalem iż wysyłka nastąpiła 31.05.2010 ponieważ cytowałem panią z ktora rozmawialem.Gratuluje Redakcji tempa.Powtórze raz jeszcze BD jest super, ale tyle czekać na oplaconą gazete nie będę i tej formy nie polecam nikomu.P.S.Żeby nie było, to nie jest 1 takie spóźnienie.Rozumiem że winna nie jest redakcja, ale może warto pomyśleć nad zmianami w kolportażu.
coolibeer Napisano 8 lipca 2010 #11 Napisano 8 lipca 2010 Cytat Ogłaszam wszem i wobec, że dziś tj. 08.07.2010 o godz 11.00 listonosz dostarczył mi czerwcowy nr BD.Powtarzam szanownej Redakcji że chodziło o nr. czerwcowy!!!Napisalem iż wysyłka nastąpiła 31.05.2010 ponieważ cytowałem panią z ktora rozmawialem.Gratuluje Redakcji tempa.Powtórze raz jeszcze BD jest super, ale tyle czekać na oplaconą gazete nie będę i tej formy nie polecam nikomu.P.S.Żeby nie było, to nie jest 1 takie spóźnienie.Rozumiem że winna nie jest redakcja, ale może warto pomyśleć nad zmianami w kolportażu. Ale ty jęczysz chłopie... nikt inny nic nie mói tylko ty
Gość stach Napisano 9 lipca 2010 #12 Napisano 9 lipca 2010 Cytat Ale ty jęczysz chłopie... nikt inny nic nie mói tylko ty A po co koliberku był ten Twój wpis???
coolibeer Napisano 9 lipca 2010 #13 Napisano 9 lipca 2010 Cytat A po co koliberku był ten Twój wpis??? Po to aby był i uczył stachu
stokrotka.35 Napisano 9 lipca 2010 #14 Napisano 9 lipca 2010 Cytat Ogłaszam wszem i wobec, że dziś tj. 08.07.2010 o godz 11.00 listonosz dostarczył mi czerwcowy nr BD.Powtarzam szanownej Redakcji że chodziło o nr. czerwcowy!!!Napisalem iż wysyłka nastąpiła 31.05.2010 ponieważ cytowałem panią z ktora rozmawialem.Gratuluje Redakcji tempa.Powtórze raz jeszcze BD jest super, ale tyle czekać na oplaconą gazete nie będę i tej formy nie polecam nikomu.P.S.Żeby nie było, to nie jest 1 takie spóźnienie.Rozumiem że winna nie jest redakcja, ale może warto pomyśleć nad zmianami w kolportażu. Masz prawo żądać by prenumeratura docierała w terminie....Za to min. innymi się płaci...i terminowość dostawy jest najczęściej umieszczona w umowie.....
katarzyna10 Napisano 9 lipca 2010 #15 Napisano 9 lipca 2010 A nikt nie wypowie się tu jak działa nasza szanowna Poczta Polska?? Wiele razy mi się zdarzyło, że dopłacałam za opcję "priorytet" i niby list miał być na drugi dzień... I też mam prawo żądać od Poczty żeby tak było, bo przecież za to zapłaciłam. Ale jakoś nie zauważyłam, żeby ktoś składał reklamacje, pisał o tym i się wyżalał. A żądać i owszem można - więc żądam, żeby Poczta działała tak jak powinna !!!A wracając do wątku - czasem nadający przesyłkę nie ma wpływu na to, kiedy dostarczy ją szanowna Poczta....
stokrotka.35 Napisano 9 lipca 2010 #16 Napisano 9 lipca 2010 Ale z drugiej strony prenumeratę możne przesłać nie tylko "poczta polską" Jeżeli nie dochodzi terminowo tą drogą .... można poszukać innej...A ..... i ciekawam,jaka była data na stempelku w dniu nadania przesyłki
czarodziej Napisano 14 lipca 2010 Autor #17 Napisano 14 lipca 2010 Brak było jakiegokolwiek stempelka , lub z tej radosci go nie zauwazyłem. A pierwsze co- to szukałem daty:)
stokrotka.35 Napisano 14 lipca 2010 #18 Napisano 14 lipca 2010 Cytat Brak było jakiegokolwiek stempelka , lub z tej radosci go nie zauwazyłem. A pierwsze co- to szukałem daty:) To pewnie "ci z redakcji" podrzucili pod drzwi
czarodziej Napisano 15 lipca 2010 Autor #19 Napisano 15 lipca 2010 Cytat To pewnie "ci z redakcji" podrzucili pod drzwi Nooo. Pewnie taaak.
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się