ashantess Napisano 3 lipca 2010 Udostępnij #1 Napisano 3 lipca 2010 Szukam dobrej oferty garnków i patelni, które:- działają na kuchence indukcyjnej- można myć w zmywarce- nie są drogie ^^ Link do komentarza
NOTO Napisano 5 sierpnia 2010 Udostępnij #2 Napisano 5 sierpnia 2010 Dla mnie ,... dla faceta IKEA jest optymalnym rozwiązaniem. Odpowiedni stosunek jakości do ceny. I mogę to dotknąć przed zakupem. Link do komentarza
pastela Napisano 26 stycznia 2013 Udostępnij #3 Napisano 26 stycznia 2013 Witam, ja zawsze mam problem z rozpoznaniem odpowiedniego naczynia. Dobrym patentem jest mieć przy sobie w sklepie magnes. Jeśli się trzyma do naczynia to znaczy że jest dobre. Jak się ma telefon to można zainstalować program do sprawdzania "tester naczyń indukcyjnych"https://play.google.com/store/apps/details?...ojekt.induction . Link do komentarza
Gość mhtyl Napisano 26 stycznia 2013 Udostępnij #4 Napisano 26 stycznia 2013 Magnes nie zdaje egzaminu,wiem bo miałem przyjemność to sprawdzić. A co za problem w sklepie poznać które garnki są na indukcję? Jest na dnie garnka czy innego naczynia wybity znak - symbol lub napis INDUKCJON czy coś podobnego. Link do komentarza
TINEK Napisano 26 stycznia 2013 Udostępnij #5 Napisano 26 stycznia 2013 Cytat Magnes nie zdaje egzaminu,wiem bo miałem przyjemność to sprawdzić. A co za problem w sklepie poznać które garnki są na indukcję? Jest na dnie garnka czy innego naczynia wybity znak - symbol lub napis INDUKCJON czy coś podobnego. no tak, symbol jest, ale tu chodzi byś se aplikacje na komórę zainstalował do rozpoznawania garków, a jak dobry telefon masz, to i może rosół ugotuje Link do komentarza
Gość mhtyl Napisano 26 stycznia 2013 Udostępnij #6 Napisano 26 stycznia 2013 Cytat no tak, symbol jest, ale tu chodzi byś se aplikacje na komórę zainstalował do rozpoznawania garków, a jak dobry telefon masz, to i może rosół ugotuje E tam tylko rosół, zadzwonisz po catering i masz cały obiad Link do komentarza
solange63 Napisano 26 stycznia 2013 Udostępnij #7 Napisano 26 stycznia 2013 Cytat Witam, ja zawsze mam problem z rozpoznaniem odpowiedniego naczynia. Dobrym patentem jest mieć przy sobie w sklepie magnes. super i nie mozna tez zapomniec o wahadelku i czarodziejskiej rozdzce . a nie prosciej sprawdzic opakowanie? wszystkie garnki przeznaczone do plyt indukcyjnych maja odpowiedni symbol na kartonie, albo wytloczony w widocznym miejscu. Link do komentarza
Moose Napisano 26 stycznia 2013 Udostępnij #8 Napisano 26 stycznia 2013 Cytat wszystkie garnki przeznaczone do plyt indukcyjnych maja odpowiedni symbol na kartonie, albo wytloczony w widocznym miejscu. Tia... mają... ale osobiście sprawdziłam w praktyce, że nijak ma się znak do gotowania... Link do komentarza
solange63 Napisano 26 stycznia 2013 Udostępnij #9 Napisano 26 stycznia 2013 Cytat Tia... mają... ale osobiście sprawdziłam w praktyce, że nijak ma się znak do gotowania... to reklamacyja: towar niezgodny z opisem. Link do komentarza
Moose Napisano 26 stycznia 2013 Udostępnij #10 Napisano 26 stycznia 2013 Cytat to reklamacyja: towar niezgodny z opisem. Wszystko mi wymienili... nawet kilka razy, ale ponieważ mieszkam na wsi a właściwie w lesie, to dojechać musiałam z każdą jedną patelnią w tą i z powrotem... Link do komentarza
Gość mhtyl Napisano 27 stycznia 2013 Udostępnij #11 Napisano 27 stycznia 2013 Cytat to reklamacyja: towar niezgodny z opisem. Towar powiedział bym ,że zgodny ale jest tak ,że na jeden garnek jest jakby lepiej zrobiony i lepiej grzeje na indukcji a drugi mniej ,słabiej, dłużej. Nie wiem czy to jest uzależnione od wytwórcy i ceny czy użytego materiału. Link do komentarza
solange63 Napisano 27 stycznia 2013 Udostępnij #12 Napisano 27 stycznia 2013 Cytat Towar powiedział bym ,że zgodny ale jest tak ,że na jeden garnek jest jakby lepiej zrobiony i lepiej grzeje na indukcji a drugi mniej ,słabiej, dłużej. Nie wiem czy to jest uzależnione od wytwórcy i ceny czy użytego materiału. w sumie od wszystkiego indukcyjny gar powinien byc od spodu plaski. wszystkie zlobienia itd. moga oslabiac dzialanie, albo nierownomiernie rozkladac temperature. Link do komentarza
Jani_63 Napisano 27 stycznia 2013 Udostępnij #13 Napisano 27 stycznia 2013 Świnto prawda. Cytat Towar powiedział bym ,że zgodny ale jest tak ,że na jeden garnek jest jakby lepiej zrobiony i lepiej grzeje na indukcji a drugi mniej ,słabiej, dłużej. Nie wiem czy to jest uzależnione od wytwórcy i ceny czy użytego materiału. Może od objętości?Wszak 3l wody trudniej (dłużej) zagotować niż 2l. PS A 2l wypić jeszcze trudniej, tym bardziej jak to woda ognista Link do komentarza
Gość mhtyl Napisano 27 stycznia 2013 Udostępnij #14 Napisano 27 stycznia 2013 Cytat PS A 2l wypić jeszcze trudniej, tym bardziej jak to woda ognista A to zależy Szanowny Kolego w ilu i z kim te 2 literki się pije Link do komentarza
anna.p. Napisano 21 czerwca 2013 Udostępnij #15 Napisano 21 czerwca 2013 warto zobaczyc, macie racje,byłam u znajomej na degustacji jedzenia i pokaz garnków i-cook,garnki pożadne, gotowanie tradycyjne, do wszelkich kuchenek,energooszczednecena duzo taniej niz Zepter,młoda dziewczyna pokazywała co i jak ,jak ktos chetny podam doniej namiar, zawsze lepiej miec wkiecej wiedzy i porównac co bedzie sie kupowacto Wrocław i pewnie okolicepozdrawiam Ania Link do komentarza
boska.n Napisano 25 czerwca 2013 Udostępnij #16 Napisano 25 czerwca 2013 ja zestaw garnków otrzymałam przy zakupie płyty i piekarnika Whirlpool. Tutaj mam pewność, że świetnie sprawdzają się na płycie indukcyjnej. Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się