hipopotam77 Napisano 1 lipca 2010 Udostępnij #1 Napisano 1 lipca 2010 Witam serdecznie drogich forumowiczów.Mam gorącą prośbę o pomoc w urządzeniu kuchni jestem laikiem w tej kwestii. Prtzede wszystki chcialbym sie dowiedzieć które ścianki działowe móglbym wyburzyc, które ewetualnie przestawic, czy lepiej kuchnie otwarta, czy zamknieta sąsiaduje ona z salonem, czy moze jakis barek, jak to rozwiązać aby mialo ręce i nogi:) ewentualnie jaka zabudowa L czy zwykła?Pozdrawiam i z góry dziękujęPoniżej mam rozkład mieszkaniahttp://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/fc240d1859272c83.html Link do komentarza
ashantess Napisano 1 lipca 2010 Udostępnij #2 Napisano 1 lipca 2010 my poszlismy z zabudowa do firmy, ktora robi meble, dali kilka projektow, wizualizacje i wybralismy, jaki najbardziej pasował ^^ Link do komentarza
vega1 Napisano 1 lipca 2010 Udostępnij #3 Napisano 1 lipca 2010 hipopotam77 skąd jesteś? Link do komentarza
hipopotam77 Napisano 3 lipca 2010 Autor Udostępnij #4 Napisano 3 lipca 2010 Cytat hipopotam77 skąd jesteś? Z Wielkopolski Link do komentarza
Mika_ Napisano 29 lipca 2010 Udostępnij #5 Napisano 29 lipca 2010 polecam programik pro 100, można naprawdę fajną kuchnię zaprojektować. Jest to łatwy program, nawet jeśli nie z tego nie skorzystasz to przynajmniej wizualnie będziesz wiedział co Ci się podoba najbardziej.W programie jest zasobna biblioteka mebli i innych urządzeń kuchennych. Link do komentarza
pariah Napisano 3 sierpnia 2010 Udostępnij #6 Napisano 3 sierpnia 2010 A nie myslałaś o tym, żeby zglosić sie do specjalistów dekoratorów o projekt kuchni?Wiem, że to troche kosztuje, ale przynajmniej zrobią ci to profesjonalnie ja na twoim miejscu skontaktowała się z n-design albo chociaż przejrzała ich galerie w poszukiwaniu inspiracji Link do komentarza
Zalatana Napisano 5 sierpnia 2010 Udostępnij #7 Napisano 5 sierpnia 2010 tutaj sporo dobrych rad na temat układu mebli i urządzeń kuchennych. Metoda na osiągnięcie optymalnego i wygodnego ustawienia - trojkąt kuchennyhttp://przyjazneinnowacje.pl/kuchnia-od-ku...zna-przestrzen/ Link do komentarza
NOTO Napisano 5 sierpnia 2010 Udostępnij #8 Napisano 5 sierpnia 2010 Proponuję też wizytę w IKEA. Mają program, "konsultantów".Za niewielkie pieniadze można mieć fajną kuchnię. Link do komentarza
koralik Napisano 15 sierpnia 2010 Udostępnij #9 Napisano 15 sierpnia 2010 Na pewno lepiej prezentują się sprzęty w zabudowie, jakoś tak estetyczniej. Kuchnia tak anprawdę jest bardzo trudnym pomieszczeniem do aranzącji- ile ludzi tyle koncepcji. MI na przykład bardzo podoba się taki styl http://www.facebook.com/photo.php?pid=3607...120742721277572 ( tylko bez tych psów:) , wszystko idealnie ze sobą współgra i jest dużo przestrzeni Link do komentarza
Ligeia Napisano 15 sierpnia 2010 Udostępnij #10 Napisano 15 sierpnia 2010 Prócz rozkładu kuchni i jej naświetlenia ważny jest jeszcze styl, w jakim masz urządzone całe mieszkanie. Oraz oczywiście to, co Ci się osobiście podoba, a czego byś nie chciała. Kuchnie można urządzić w różnym stylu: rustykalnym, śródziemnomorskim, surowym - minimalistycznym, kolory mogą być żywe, radosne, lub klasyczne, ciepłe, może być w niej drewno lub metal... Ciekawy artykuł na temat tego, jak zaplanować aranżację swojej wymarzonej kuchni: zasady projektowania kuchniPoniżej kilka tekstów ze zdjęciami, które może Cię zainspirują:Kuchnia w bieli i czerniKuchnia w szarościachKuchnia w stylu toskańskim Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się