ashantess Napisano 1 lipca 2010 Udostępnij #1 Napisano 1 lipca 2010 Jak w temacie szukam dobrych ale tańszych mebli dla synka. (Na razie )Niedługo skończy 2 lata, przydałoby się całe wyposażenie. Ktoś ma jakieś informacje o dobrych ofertach? Link do komentarza
ashantess Napisano 6 lipca 2010 Autor Udostępnij #2 Napisano 6 lipca 2010 Nikt nie kupuje mebli dla dzieci?? Link do komentarza
koralik Napisano 16 sierpnia 2010 Udostępnij #3 Napisano 16 sierpnia 2010 Poszukaj na multizakupy.pl, mają duży wybór więc wielce prawdopodobne,ze znajdziesz to czego szukasz. Mój synek ma trzy lata i też jakiś czas temu urządzałam mu pokój. Zdecydowałam się w końcu na meble "rozwojowe", by uniknąć kolejnych zakupów za parę lat Link do komentarza
dodi Napisano 16 sierpnia 2010 Udostępnij #4 Napisano 16 sierpnia 2010 Ja juz wybralam dla corki mebelki, niestety z ikei ale sa fajne. Innych mebli nie polecam tam kupowac bo nie do konca maja taki standart jak mowi i wszystko na jedno kopyto. Dla synka tez cos tam znajdziesz, ale dla dzieci jako tako asortyment jest ok.O a tu moj zestaw http://www.ikea.com/pl/pl/search/?query=hensvikplus jakies subtelne rozyczki i mebelki dla mojej slodyczy gotowe;) A dla chlopca poczekaj tez cos widzilam swietnego jak znajde to podesle link. Link do komentarza
ashantess Napisano 16 sierpnia 2010 Autor Udostępnij #5 Napisano 16 sierpnia 2010 Dziękuję za to Jakoś powiem szczerze, że nie bardzo jestem przekonana do Ikei, ale może podjadę pooglądam co tam mają Link do komentarza
BoBudowniczy Napisano 30 sierpnia 2010 Udostępnij #6 Napisano 30 sierpnia 2010 Nie wiem jakich dokładnie mebli poszukujesz, ale możesz też zajrzeć na stronę esmebel.com Widziałem tam ładne meble dla dzieci. Wpadła mi w oko skrzynia na zabawki i łóżko ze zjeżdżalnią maluchowi też może się spodobać. Link do komentarza
omen Napisano 31 sierpnia 2010 Udostępnij #7 Napisano 31 sierpnia 2010 Fajnych mebli dla dzieci jest mnóstwo , nie to co jeszcze jakiś czas temu. Na przykład na kelman.pl widziałam bardzo ładne biurka i komody. Nie jestem zwolenniczką urządzania pokoju dziecka samymi 'dziecięcymi meblami ale jeden nie zaszkodzi. Na przykład mój synek ma malutką komodę( dzięki temu sam może wyciągać z niej rzeczy) , łóżeczko i "dorosłą" szafę Link do komentarza
ashantess Napisano 31 sierpnia 2010 Autor Udostępnij #8 Napisano 31 sierpnia 2010 To znaczy tak. Ja nie mam zamiaru zrobić tam samych dziecięcych mebli.Potrzebne mi łóżko na razie i do tego jakiś kącik do zabawy - krzesełko i stolik, może jakieś kuferki czy coś takiego na zabawki. Ewentualnie komoda na ubrania, ale to normalna spokojnie starczy, już mam jedną na oku.Na biurka i te sprawy za wcześnie, synek dopiero dwa lata kończy Link do komentarza
stokrotka.35 Napisano 29 listopada 2010 Udostępnij #9 Napisano 29 listopada 2010 A takie mebelki ?zobaczyłam je na stonce babyonline Link do komentarza
kropeczka_ns Napisano 1 grudnia 2010 Udostępnij #10 Napisano 1 grudnia 2010 Kup poprostu łożko i stoliczek ze stołeczkami. Chyba że chcesz jeszcze żeby miał ubranka w pokoju, wtedy przyda się komoda czy szafa. Stoliczki z ikei są niedrogie i trwałe. Reszta to pudła na zabawki:) niezłe są tego typu rzeczy gdzie w szafkę wsuwa się pudła na zabawki, ja mam taką własnie z ikei, małemu dziecku cięzko jest zabawki poukładać na pólkach:) zresztą te setki drobiazgów najlepiej wrzucać do pudełek. Powiem Ci że sześciolatek już za bardzo nie chce typowo dziecinnych mebli więc nie wiem czy jest sens kupowac taki typu "bajkowy" zestaw bo są drogie a na krótko.. ale ładne zobacz http://www.deltameble.pl/index.php?id=mlod...pl&music=on ja w tym sklepie kupowałam meble. Link do komentarza
mohito Napisano 14 grudnia 2010 Udostępnij #11 Napisano 14 grudnia 2010 Świetne są te łóżeczka ze ślizgawką. Widziałam podobne na esmebel.com tylko tamto jest całe z drewna. Jest idealne dla malucha, ponieważ zrobione z naturalnego materiału, a ostre krawędzie są frezowane. Świetne rozwiązanie dla najmłodszych. Link do komentarza
kacy Napisano 30 grudnia 2010 Udostępnij #12 Napisano 30 grudnia 2010 Cytat A takie mebelki ?zobaczyłam je na stonce babyonline Dobry pomysł, ale wykonanie takie sobie. Jak ktoś inny wspomniał - coś podobnego w drewnie robiłoby lepsze wrażenie. No cóż, zawsze można spróbować zrobić taki mebel na zamówienie u dobrego stolarza, tak aby spełniał wszelkie wymagania (rodziców i dziecka). Choć przypuszczam, że takie łóżko robione od zera byłoby droższe, zwłaszcza gdyby robić wpierw projekt u projektanta mebli. Może wydawać się to mniej pracochłonne, niż aranżacja całego wnętrza, ale pamiętam że zrobienie meblościanki w CADzie zajęło mi kilka godzin... Link do komentarza
nina5 Napisano 12 stycznia 2011 Udostępnij #13 Napisano 12 stycznia 2011 Cytat Nikt nie kupuje mebli dla dzieci?? Ja kupiłam meble dla dzieci w Ikei i jestem bardzo zadowolona Polecam ! Link do komentarza
Ninna Napisano 24 stycznia 2011 Udostępnij #14 Napisano 24 stycznia 2011 Tez mam mebelki z Ikei i spisują sie na 5+. Mebelki nie są typowymi meblami dla dzieci, ale dekoracje robią dzieciowy klimacik. Ikea nie jest zła. Link do komentarza
Edyta33 Napisano 10 lutego 2011 Udostępnij #15 Napisano 10 lutego 2011 Cytat Jak w temacie szukam dobrych ale tańszych mebli dla synka. (Na razie )Niedługo skończy 2 lata, przydałoby się całe wyposażenie. Ktoś ma jakieś informacje o dobrych ofertach? Mogę Ci polecić tanie, ale b. dobrze wykonane i zapowiadające się na trwałe meble tapicerowane dla dziecka z firmy LEGGERO. Kupiłam swojemu (ciut starszemu od Twojego) na Allegro sofę rozkładaną. Dziciak zachwycił sie kolorystyką (moro, ale w ofercie maja tez inne, ciekawe wzory). Ta firma sprzedaje też na Allegro pufy z ekoskóry wypełnione drobnym granulatem styropianowym. Są to wielkie imitacje piłek. Starszy syn na niczym innym nie chce siedzieć. Link do komentarza
nina5 Napisano 20 lutego 2011 Udostępnij #16 Napisano 20 lutego 2011 Cytat Tez mam mebelki z Ikei i spisują sie na 5+. Mebelki nie są typowymi meblami dla dzieci, ale dekoracje robią dzieciowy klimacik. Ikea nie jest zła. Potwierdzam ! Cena także jest świetna Link do komentarza
ewiq0 Napisano 3 lipca 2011 Udostępnij #17 Napisano 3 lipca 2011 ja też potwierdzam....w wielu postach już pisałam o ikei...wszystko zależy od ceny, jeśli coś jest najtańsze, to wiadomo wieczne nie będzie.....ale na początek takie mebelki wystarczą....ja mojemu 4-latkowi kupiłam BRW, bo transport był blisko ikeę mam daleko Link do komentarza
retrofood Napisano 3 lipca 2011 Udostępnij #18 Napisano 3 lipca 2011 Cytat ja też potwierdzam....w wielu postach już pisałam o ikei...wszystko zależy od ceny, jeśli coś jest najtańsze, to wiadomo wieczne nie będzie.....ale na początek takie mebelki wystarczą....ja mojemu 4-latkowi kupiłam BRW, bo transport był blisko ikeę mam daleko BRW to coś jak bojowy wóz piechoty? 1 Link do komentarza
BasterMeble Napisano 5 kwietnia 2012 Udostępnij #19 Napisano 5 kwietnia 2012 Tak to brzmi,ale z tego co widze to właśnie tak określa się meble Black Red White,które są solidne i sprawdza sie przez lata. Wystarczy tylko o nie odpowiednio dbać. Do pokoju dziecka lepiej wybrać coś młodzieżowego,to w perspektywie czasu bardziej sie przyda,bo te typowo dziecinne mebelki,za 2 lata bedą już nieaktualne. Z kolekcji Black red White polecam http://www.baster.pl/index.php?a=17&t=1 Link do komentarza
Meble-Bogart Napisano 27 kwietnia 2012 Udostępnij #20 Napisano 27 kwietnia 2012 Osobiście polecam łóżeczka piętrowe, i bardzo popularny tapczan Agatka Link do komentarza
Domartstyl Napisano 9 maja 2012 Udostępnij #21 Napisano 9 maja 2012 Tak czy inaczej warto szukać mebli oraz dodatków do swojego mieszkania w sklepach internetowych,gdzie mamy szeroki wybór i niską cenę. Zobaczcie np u nas www.Domartstyl.pl w razie pytań służę pomocą na forum. Link do komentarza
sofa Napisano 19 lipca 2012 Udostępnij #22 Napisano 19 lipca 2012 Witam ja polecam dla dzieci takie meble Link do komentarza
Projektant_Komandor Napisano 24 lipca 2012 Udostępnij #23 Napisano 24 lipca 2012 Oferta mebli dla dzieci jest bardzo szeroko. Jednak proszę zwrócić uwagę, że aktualnie coraz więcej osób kupuje mieszkania o małej powierzchni. Projektując przestrzeń dla młodego człowieka warto wziąć pod uwagę funkcjonalność mebli,trwałość plus ewentualną możliwość modernizacji, zmiany wyglądu za kilka lat. A tu propozycje od projektantów Komandora Link do komentarza
Meble-Bogart Napisano 9 sierpnia 2012 Udostępnij #24 Napisano 9 sierpnia 2012 Ostatnio do naszej oferty dodaliśmy meble systemowe właśnie do pokoju młodzieżowego. Nadają się też dla takiego malucha - pomijając łóżeczko. Ale później wystarczy tylko wymienić je na pasujące do zestawu i mamy meble na dobre kilkanaście lat!Zapraszam pod adres: http://www.meble-bogart.pl/system-cool,123.html Link do komentarza
Projektant_Komandor Napisano 21 sierpnia 2012 Udostępnij #25 Napisano 21 sierpnia 2012 A tu kilka porad od naszych projektantów, dotyczących urządzania pokoi dla dzieci, a w szczególności uczniów.http://www.projektoskop.pl/a-1079-funkcjon...koj-ucznia.htmlPamiętacie np. o bezpiecznych dla rączek dziecka domykaczach? Link do komentarza
Meble-Bogart Napisano 22 sierpnia 2012 Udostępnij #26 Napisano 22 sierpnia 2012 Co do tematu mebli dla dzieci, to kilka ciekawych informacji możecie wyczytać na naszym blogu:Dopasowanie łóżka do wieku dzieckaMeble dla dzieci Link do komentarza
Maala Napisano 18 października 2013 Udostępnij #27 Napisano 18 października 2013 Ja mam akurat meble Forte na promocji i jestem bardzo zadowolona, zresztą moje dziecko również. Najlepiej kupić pojemne meble, z dużą ilością półek, szuflad i schowków na różne zabawki. Jeśli dziecko jest mniejsze to fajnie sprawdzą się też meble z zaokrąglonymi krawędziami. Link do komentarza
Faran Napisano 10 stycznia 2014 Udostępnij #28 Napisano 10 stycznia 2014 Cytat A takie mebelki ?zobaczyłam je na stonce babyonline ja dla swojego młodego szykuję pokój podobny do tego: Link do komentarza
horus Napisano 10 lutego 2014 Udostępnij #29 Napisano 10 lutego 2014 Cytat BRW to coś jak bojowy wóz piechoty? dobre ja wolę jednak starożytność, więc stawiałbym na tłumaczenie: Bojowy Rydwan Piechoty Link do komentarza
natalka_87 Napisano 13 lutego 2017 Udostępnij #30 Napisano 13 lutego 2017 Dnia 19.07.2012 o 11:09, sofa napisał: Witam ja polecam dla dzieci takie meble te z ostatniego zdjęcia są spoko ogólnie kolory miłe dla oka w tej aranżacji Link do komentarza
Gość stach Napisano 13 lutego 2017 Udostępnij #31 Napisano 13 lutego 2017 37 minut temu, natalka_87 napisał: te z ostatniego zdjęcia są spoko ogólnie kolory miłe dla oka w tej aranżacji Tylko ciekawe ile osób może dziecku zapewnić TAAAKĄ powierzchnię - ot takie małe dwadzieściaparę metrów... Link do komentarza
annopol Napisano 29 maja 2017 Udostępnij #32 Napisano 29 maja 2017 a mi się podobają takie rozwiązania, które można zmieniać wraz z wiekiem dziecka to produkty firmy leander i są dostępne w jednym sklepie w Polsce https://muppetshop.eu/firm-pol-1430910391-Leander.html i kosztują, jak "na Zachodzie" hehe 1 Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się