daggulka Napisano 27 lipca 2010 Autor Udostępnij #151 Napisano 27 lipca 2010 sprzeciwów nie widzę ...... zaczynamy odliczanie .... do JeśKI pozostało ...... 60 dni Link do komentarza
Ciril Napisano 27 lipca 2010 Udostępnij #152 Napisano 27 lipca 2010 Ktoś bierze jakiś sprzęt grający? Link do komentarza
daggulka Napisano 27 lipca 2010 Autor Udostępnij #153 Napisano 27 lipca 2010 Cytat Ktoś bierze jakiś sprzęt grający? jeśli pojadę z Xavieerem (jeśli będzie mógł jechać) to mogę zabrać ta swoją wieżę co zwykle zabieram na imprezy , zawsze wystarczała .... ma wejście na płyty , także odtwarza mp3 , ma też wejście na nośnik zewnętrzny - można na pen drive muzyczkę nagrać....jeśli nie pojadę z Xavieerem to podczepię się do kogoś może i wtedy także będę mogła zabrać wieże ... jesli pojadę pociągiem ... wieży nie dam rady zataszczyć... Link do komentarza
daggulka Napisano 27 lipca 2010 Autor Udostępnij #154 Napisano 27 lipca 2010 Ciril ..... a wiadomo już coś o płatnościach? Link do komentarza
daggulka Napisano 27 lipca 2010 Autor Udostępnij #155 Napisano 27 lipca 2010 a z tym sprzętem jeszcze myślę .... jeśli mielibyśmy większe wymagania - to może coolibeer coś zaradzi? Link do komentarza
Gość adiqq Napisano 27 lipca 2010 Udostępnij #156 Napisano 27 lipca 2010 powiem tak - ja z Ewa jestesmy bardzo niepewni...jesli sie zdecydujemy, to pewnie prawie w ostatniej chwili...postaramy sie byc, ale sami wiecie... Link do komentarza
jeea Napisano 27 lipca 2010 Udostępnij #157 Napisano 27 lipca 2010 Hejka Daga i Cooli macie minusa...ja wiem...ja rozumiem ale... d..k..n..maila można wysłać.Brak czasu i obowiązki ograniczają mój dostęp do forum.Pozdrawiam serdecznie Link do komentarza
daggulka Napisano 28 lipca 2010 Autor Udostępnij #158 Napisano 28 lipca 2010 Cytat Hejka Daga i Cooli macie minusa...ja wiem...ja rozumiem ale... d..k..n..maila można wysłać.Brak czasu i obowiązki ograniczają mój dostęp do forum.Pozdrawiam serdecznie króliczku mój kofany ..... jeśli ominęłam Cię w privach informacyjnych , to barrrrrdzo Cię przepraszam ...... starałam się wysłać do wszystkich znajomych i do forumowiczów którzy są aktywni na teraz .... wysłałam ich kole setki .... i kurcze , nie daruję sobie że do Ciebie nie wysłałam ..... znaczy wynagrodzę Ci to na zlocie w przywitaniu , bo już z elutką ustaliłyśmy , że witać będziemy tak : ja wieszając się na szyji , a elutek klepiąc po tyłkach .... weź tam z kim masz jeszcze kontakt - wspomnij Im o spotkanku wrześniowym .... Link do komentarza
coolibeer Napisano 28 lipca 2010 Udostępnij #159 Napisano 28 lipca 2010 Cytat Hejka Daga i Cooli macie minusa...ja wiem...ja rozumiem ale... d..k..n..maila można wysłać.Brak czasu i obowiązki ograniczają mój dostęp do forum.Pozdrawiam serdecznie Informowałem Dagmarę podobno wysyłała meile do tytch co nie wiedzą hahahaJeśka 59 daysów Link do komentarza
daggulka Napisano 28 lipca 2010 Autor Udostępnij #160 Napisano 28 lipca 2010 Cytat Informowałem Dagmarę podobno wysyłała meile do tytch co nie wiedzą hahaha priv'y wysyłałam, nie maile ...... przysiądź w wolnej chwili i wyślij Ty też ...... lepiej niech będzie dwa razy niż jakby ktoś miał nie dostać..... Link do komentarza
coolibeer Napisano 28 lipca 2010 Udostępnij #161 Napisano 28 lipca 2010 Cytat a z tym sprzętem jeszcze myślę .... jeśli mielibyśmy większe wymagania - to może coolibeer coś zaradzi? zaradzi Cytat priv'y wysyłałam, nie maile ...... przysiądź w wolnej chwili i wyślij Ty też ...... lepiej niech będzie dwa razy niż jakby ktoś miał nie dostać..... nie dysponuje czasem serio... ale jak co to przy okazji poinformuję. Królik już wiesz? To nie muszę ci wysyłać? Link do komentarza
daggulka Napisano 28 lipca 2010 Autor Udostępnij #162 Napisano 28 lipca 2010 Cytat zaradzi noooo .... i super ..... czyli wieży brać nie muszę? Link do komentarza
coolibeer Napisano 28 lipca 2010 Udostępnij #163 Napisano 28 lipca 2010 Cytat noooo .... i super ..... czyli wieży brać nie muszę? nie musisz Link do komentarza
daggulka Napisano 28 lipca 2010 Autor Udostępnij #164 Napisano 28 lipca 2010 Cytat nie musisz barrrrrdzo dobrze ..... mniej do pakowania i rozpakowywania ..... i tak zawsze mam gratów jakbym na tydzień jechała ... .... no ale czasem się przydają ..... ostatnio jako jedyna miałam żelazko .... Link do komentarza
daggulka Napisano 28 lipca 2010 Autor Udostępnij #165 Napisano 28 lipca 2010 już niecałe dwa miesiące .... ludziska .... zapisywać się na listę obecności ... co taka cisza na wątkach , he? Link do komentarza
Ciril Napisano 29 lipca 2010 Udostępnij #166 Napisano 29 lipca 2010 Cytat Ciril ..... a wiadomo już coś o płatnościach? Ty wiesz, że płacisz więcej, nie?Co do noclegów i wynajmu sali - wszystko uzgodnione, z cateringiem mam rankę we wtorek po robocie (wrócił z urlopu) - ustalimy szczegóły, poda cenę, ja wyłudzę rabat i podam cenę publicznie.Będzie to wyglądałocena np. 110 złdla Dagi cena np. 150 zł Muszę sobie spisać wszystkich i podzielić kto na dwie noce, kto na jedną i podam wtedy kwotki do wpłaty.Każdy dostanie prv z info, ile i nr konta.A później jadę na Seszele...Żartowałam Zaliczka już jest zapłacona więc odwrotu ni ma:) Link do komentarza
daggulka Napisano 29 lipca 2010 Autor Udostępnij #167 Napisano 29 lipca 2010 Cytat Ty wiesz, że płacisz więcej, nie?dla Dagi cena np. 150 zł tak , wiem ... to przyznam się publicznie , jedynke se w pałacyku zarezerwowałam .... odbije se tym samym materac w Koniakowie , no i przy okazji dziewczyny nie będą pyszczyć że po dwóch godzinach snu zrywam je z łóżek przeraźliwym dźwiękiem mojej suszarki do włosów ... Cytat Muszę sobie spisać wszystkich i podzielić kto na dwie noce, kto na jedną i podam wtedy kwotki do wpłaty.Każdy dostanie prv z info, ile i nr konta. to czekamy cierpliwie .... no i mam nadzieję, że bliżej terminu zapisze się jeszcze więcej osób .... Link do komentarza
daggulka Napisano 30 lipca 2010 Autor Udostępnij #168 Napisano 30 lipca 2010 jeszcze 57 dni ..... dlaczemu tak długo???!!! Link do komentarza
daggulka Napisano 1 sierpnia 2010 Autor Udostępnij #169 Napisano 1 sierpnia 2010 55 dni ...... Link do komentarza
Ciril Napisano 2 sierpnia 2010 Udostępnij #171 Napisano 2 sierpnia 2010 Jeszcze chwila, jeszcze moment Link do komentarza
daggulka Napisano 3 sierpnia 2010 Autor Udostępnij #172 Napisano 3 sierpnia 2010 już tylko 53 dni do JeśKI ..... Link do komentarza
Ciril Napisano 3 sierpnia 2010 Udostępnij #173 Napisano 3 sierpnia 2010 No dobra! To lecę w teren, a następnie do cateringu i ostatecznie poustalamy wsio!!! Link do komentarza
daggulka Napisano 3 sierpnia 2010 Autor Udostępnij #174 Napisano 3 sierpnia 2010 powodzenia, Ciril ... nie pozabijaj tam nikogo ..... znaczy spokój wskazany .... Link do komentarza
daggulka Napisano 4 sierpnia 2010 Autor Udostępnij #175 Napisano 4 sierpnia 2010 52 dni ......i .... lece ..... Link do komentarza
daggulka Napisano 4 sierpnia 2010 Autor Udostępnij #176 Napisano 4 sierpnia 2010 Halo halo Mietku ..... halo halo Franku ..... wielu osób na liście obecności mi brakuje .... barrrrrrdzo brakuje - tak bardzo , ze nie wyobrażam sobie bez Nich imprezy - i te osoby doskonale wiedzą, że to Ich mi brakuje .... dlatego ja mam tylko nadzieję, że te osoby się tylko droczą i ostatecznie zmobilizują i zapiszą w końcu .... Link do komentarza
acia Napisano 4 sierpnia 2010 Udostępnij #177 Napisano 4 sierpnia 2010 Kochanie mnie z moim M zapisz na jedną noc - bo wcześniej nie podałam ( a może będę sama okaże się 18 sierpnia). Link do komentarza
daggulka Napisano 4 sierpnia 2010 Autor Udostępnij #178 Napisano 4 sierpnia 2010 Cytat Kochanie mnie z moim M zapisz na jedną noc - bo wcześniej nie podałam ( a może będę sama okaże się 18 sierpnia). juz zmieniam ... nic sie nie martw .... do 13 września masz prawo zmienić zdanie czy targać drewno do lasu ... Link do komentarza
acia Napisano 4 sierpnia 2010 Udostępnij #179 Napisano 4 sierpnia 2010 Cytat masz prawo zmienić zdanie czy targać drewno do lasu ... tylko ja do swojego drewna jestem tak przywiązana... Link do komentarza
bajbaga Napisano 4 sierpnia 2010 Udostępnij #180 Napisano 4 sierpnia 2010 Cytat ... do 13 września masz prawo zmienić zdanie czy targać drewno do lasu ... W kwestii formalnej – Pani Dagmaro.Drzewo do lasu – bo drewno, tak jakby martwe jest i takie określenie może być dla Pani Aci deprymujące. Link do komentarza
daggulka Napisano 4 sierpnia 2010 Autor Udostępnij #181 Napisano 4 sierpnia 2010 Cytat W kwestii formalnej – Pani Dagmaro.Drzewo do lasu – bo drewno, tak jakby martwe jest i takie określenie może być dla Pani Aci deprymujące. Panie Bajbaga , przepraszam bardzo w takim razie Panią Acia ... z przysłów to ja jestem noga , i to lewa ... Cytat tylko ja do swojego drewna jestem tak przywiązana... hm .... no to ja już sama nie wiem czy mam zazdrościć czy współczuć .... Link do komentarza
acia Napisano 4 sierpnia 2010 Udostępnij #182 Napisano 4 sierpnia 2010 Cytat W kwestii formalnej – Pani Dagmaro.Drzewo do lasu – bo drewno, tak jakby martwe jest i takie określenie może być dla Pani Aci deprymujące. Moje drewno bardzo żywe jest oj bardzo i fajnie rośnie Cytat hm .... no to ja już sama nie wiem czy mam zazdrościć czy współczuć .... Ja też nie.. pewnie raz tak, a raz tak. Link do komentarza
daggulka Napisano 4 sierpnia 2010 Autor Udostępnij #183 Napisano 4 sierpnia 2010 Cytat Ja też nie.. pewnie raz tak, a raz tak. proszę .... jak dyplomatycznie wybrnęła ..... Link do komentarza
Ciril Napisano 4 sierpnia 2010 Udostępnij #184 Napisano 4 sierpnia 2010 Ej, Daga z tego co pamiętam to moje Drewno alias Drzewo Ci się całkiem podobało uciekałaś zaczerwieniona Link do komentarza
daggulka Napisano 4 sierpnia 2010 Autor Udostępnij #185 Napisano 4 sierpnia 2010 Cytat Ej, Daga z tego co pamiętam to moje Drewno alias Drzewo Ci się całkiem podobało uciekałaś zaczerwieniona no tak , niczego sobie masz to swoje Drzewo no i rusza się rewelacyjnie ...... w tańcu oczywiście ..... Link do komentarza
Ciril Napisano 4 sierpnia 2010 Udostępnij #186 Napisano 4 sierpnia 2010 W końcu go wyszkoliłam, nie Link do komentarza
daggulka Napisano 4 sierpnia 2010 Autor Udostępnij #187 Napisano 4 sierpnia 2010 Cytat W końcu go wyszkoliłam, nie o Twoim ruszaniu też mogłabym wspomnieć ... acha , też się wtedy zaczerwieniłam - od razu się przyznam bez bicia .... Link do komentarza
acia Napisano 4 sierpnia 2010 Udostępnij #188 Napisano 4 sierpnia 2010 Cytat o Twoim ruszaniu też mogłabym wspomnieć ... acha , też się wtedy zaczerwieniłam - od razu się przyznam bez bicia .... Co wyście tam ROBIŁY ? Link do komentarza
Ciril Napisano 4 sierpnia 2010 Udostępnij #189 Napisano 4 sierpnia 2010 Ty to chyba mówisz o tym jak Ci w cyckach grzebałam, hę??acia psułyśmy się i ciebie też zepsujemy Link do komentarza
daggulka Napisano 4 sierpnia 2010 Autor Udostępnij #190 Napisano 4 sierpnia 2010 Cytat Co wyście tam ROBIŁY ? a nie .... niiiiic , kompletnie nic ... Ciril tylko oddała mi kasę wijąc sie w tańcu że tak to ujmę barrrrdzo .... hm .... widowiskowym .... wkładając mi ją za stanik ..... publicznie .... kurcze ... muszę się chyba zapisać na jakis kurs ... tańca .... bo tez bym tak chciała umieć... Link do komentarza
acia Napisano 4 sierpnia 2010 Udostępnij #191 Napisano 4 sierpnia 2010 Cytat Ty to chyba mówisz o tym jak Ci w cyckach grzebałam, hę??acia psułyśmy się i ciebie też zepsujemy Kochanie ja już tak zepsuta jestem, że już chyba bardziej nie można... chociaż nie śniło się fizjologom tfu filozofom.... Link do komentarza
Ciril Napisano 5 sierpnia 2010 Udostępnij #192 Napisano 5 sierpnia 2010 Acia no to będzie nas więcej Sama na stole tańczyć nie będę Link do komentarza
bajbaga Napisano 5 sierpnia 2010 Udostępnij #193 Napisano 5 sierpnia 2010 No to nie lada atrakcja. Wicie się na stole Wił w zmysłowym tańcu – już choćby dla tego faktu warto przyjechac. Link do komentarza
Ciril Napisano 5 sierpnia 2010 Udostępnij #194 Napisano 5 sierpnia 2010 Ale tylko do Waszej muzyki i śpiewów A tak to wspominałam, że przez tydzień po LetKa głosu nie miałam - charczałam jak lumpek spod budki z piwem Link do komentarza
daggulka Napisano 5 sierpnia 2010 Autor Udostępnij #195 Napisano 5 sierpnia 2010 Cytat No to nie lada atrakcja. Wicie się na stole Wił w zmysłowym tańcu – już choćby dla tego faktu warto przyjechac. też chętnie popatrzę 51 dni ..... Link do komentarza
coolibeer Napisano 5 sierpnia 2010 Udostępnij #196 Napisano 5 sierpnia 2010 karaoke dance party już przygotowane Link do komentarza
daggulka Napisano 5 sierpnia 2010 Autor Udostępnij #197 Napisano 5 sierpnia 2010 Cytat karaoke dance party już przygotowane znaczy bedziem sie wić i wyć ... Link do komentarza
daggulka Napisano 5 sierpnia 2010 Autor Udostępnij #198 Napisano 5 sierpnia 2010 a to też bedzie? Cytat http://www.zosia.piasta.pl/karaoke.html możemy zrobić konkurs kto to najlepiej zaśpiewa ... Link do komentarza
coolibeer Napisano 5 sierpnia 2010 Udostępnij #199 Napisano 5 sierpnia 2010 Cytat a to też bedzie? Będzie będzie Link do komentarza
Ciril Napisano 5 sierpnia 2010 Udostępnij #200 Napisano 5 sierpnia 2010 Cooli poprowadzi Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się