Skocz do zawartości

Lekka przesada

Recommended Posts

Napisano
ja tam to traktuje z przymrużeniem oka...
EDIT:moze to dlatego ze to nie ja jestem bohaterem ankiety icon_wink.gif
Napisano
Cytat

znalazł bym większe przesady na tym forum icon_smile.gif

dlaczego przestałeś nazywać mnie po imieniu? icon_razz.gif icon_lol.gif

edit: oczywiście nie wszczynam sporów - proszę zwrócić szczególną uwagę na buźki .... icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif
Napisano
ee no nie jesteś pępkiem świata icon_biggrin.gif . Tym razem nie o Tobie to było... icon_wink.gif

Wiecie co? Myślę że tak nabałaganiliśmy na forum, że Redakcja jak to zobaczy to złoży wymówienie z pracy icon_biggrin.gif
Napisano
Cytat

ee no nie jesteś pępkiem świata icon_biggrin.gif . Tym razem nie o Tobie to było... icon_wink.gif

choć raz ..... icon_razz.gif icon_mrgreen.gif

Cytat

Wiecie co? Myślę że tak nabałaganiliśmy na forum, że Redakcja jak to zobaczy to złoży wymówienie z pracy icon_biggrin.gif

ja też przepraszam ..... Redakcję ....... za to że taka wredna i zawzięta jestem niekiedy ..... icon_redface.gif
Napisano
Daga, to nie twoja wina, toć ty skorpion przeca jestes, najwredniejszy znak zodiaku icon_razz.gif
Napisano
Cytat

Daga, to nie twoja wina, toć ty skorpion przeca jestes, najwredniejszy znak zodiaku icon_razz.gif

no właśnie ..... do tego choleryk ..... i gaduła ..... jassssny gwint , jak ten chop ze mną wytrzymuje? icon_eek.gif icon_redface.gif icon_lol.gif
Napisano
To jest proste. Jeśli komuś się takie tematy nie podobają, to zaczyna od razu w nich wojnę, zamiast spróbować się z tego pośmiać i po prostu ominąć - dać spokój.
Polacy nauczyli się prowadzić wojny podchodowe, nikt tego chyba lepiej od nas nie umie.
A czasem wystarczy wrzucić na luz i po kłopocie icon_smile.gif
Ludki, naprawdę nie macie innych zmartwień? Życie dokoła się toczy. Komputer nie wyrocznia icon_smile.gif
Napisano
Cytat

To może żeby było smaczniej... założyć temat: najnardziel lubiana osoba na forum... icon_smile.gif

lepiej nie zakładać. Boje się że mógłbym wygrać, a wole zostawać poniekąd w cieniu icon_biggrin.gif

Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować

Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Masz już konto? Zaloguj się.

Zaloguj się
  • Kto przegląda   0 użytkowników

• Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Utwórz nowe...