stokrotka.35 Napisano 20 marca 2010 Udostępnij #1 Napisano 20 marca 2010 Weszliście już na wasze budowy,by rozpocząć bądź kontynuować to co zeszłego roku było zaczęte.Ja już pomału zakasam rękawy Link do komentarza
miki3 Napisano 20 marca 2010 Udostępnij #2 Napisano 20 marca 2010 ja już śmigam od miesiąca Link do komentarza
norbiwolow Napisano 20 marca 2010 Udostępnij #3 Napisano 20 marca 2010 ja inicjację sezonu budowlanego miałem wczoraj i dziś - rozłożyłem kanalizacje pod domkiem Link do komentarza
vena Napisano 20 marca 2010 Udostępnij #4 Napisano 20 marca 2010 My zaczęliśmy w zeszłym tygodniu - ogrzewanie robimy Link do komentarza
stokrotka.35 Napisano 21 marca 2010 Autor Udostępnij #5 Napisano 21 marca 2010 Wczoraj troszę ogarnęłam plac wokół domku po zimnie,ale jeszcze błotko ... A poważne roboty budowlano-wykończeniowe dopiero pewnie po świętach,chociaż mam nadzięję wcześniej że coś ruszymy.A słoneczko mobilizuje,by zacząć działać Link do komentarza
aneczka Napisano 21 marca 2010 Udostępnij #6 Napisano 21 marca 2010 My ruszyliśmy ostro. Od 5 dni praca wre. Czekaliśmy na okna, ale i tak wcześniej była beznadziejna pogoda. Tydzień temu jeszcze ostro padał śnieg :/ Link do komentarza
eluka Napisano 21 marca 2010 Udostępnij #7 Napisano 21 marca 2010 My jeszcze nie zaczęliśmy, ale już , już ....... fundamenty są z zeszłego roku. Nie możemy się doczekać . powodzenia dla wszystkich Link do komentarza
ikas3 Napisano 22 marca 2010 Udostępnij #8 Napisano 22 marca 2010 Ja co prawda nie kontynuuję, ale za to niebawem zaczynam... Życzę powodzenia wszystkim budującym Link do komentarza
stokrotka.35 Napisano 19 kwietnia 2010 Autor Udostępnij #9 Napisano 19 kwietnia 2010 A ja teraz mam chwilowy marazm.....2 tygodnie przestoju.... Link do komentarza
RafalT88 Napisano 19 kwietnia 2010 Udostępnij #10 Napisano 19 kwietnia 2010 Pogoda dopisuje więc niech się mury pną do góry. Ostro idę do przodu choć dzisiaj miałem pierwszą wpadkę koordynacyjną - zabrakło materiału na budowie . Z tego rozpędu zabrakło bloczków na budowie ...no cóż czasami się zdarza. Link do komentarza
Konfi Napisano 21 kwietnia 2010 Udostępnij #11 Napisano 21 kwietnia 2010 Cytat Pogoda dopisuje więc niech się mury pną do góry. Ostro idę do przodu choć dzisiaj miałem pierwszą wpadkę koordynacyjną - zabrakło materiału na budowie . Z tego rozpędu zabrakło bloczków na budowie ...no cóż czasami się zdarza. Rozwiń Najważniejsze, że twój blog ożył 1 Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się