Skocz do zawartości

Szukam ciekawej pościeli.

Marcin25

Recommended Posts

Napisano
Witam wszystkich. Od jakiegoś czasu poszukuję pościeli. Nic konkretnego nie znalazłem. Nie jestem osobą przemierzającą centra handlowe wzdłuż o wszerz. Może ktoś z forumowiczów podrzuci mi jakiś ciekawy link icon_biggrin.gif . Z góry dziękuję icon_biggrin.gif. Pozdrawiam.
Napisano
Cytat

Witam wszystkich. Od jakiegoś czasu poszukuję pościeli. Nic konkretnego nie znalazłem. Nie jestem osobą przemierzającą centra handlowe wzdłuż o wszerz. Może ktoś z forumowiczów podrzuci mi jakiś ciekawy link icon_biggrin.gif . Z góry dziękuję icon_biggrin.gif. Pozdrawiam.

Myślę, że jeden wypad do Ikei załatwi sprawę icon_biggrin.gif Super ceny w stosunku do jakości. Ja planuję wypad na weekend i właśnie po pościel - uzależniłam się icon_smile.gif
Napisano
Ja w zeszłym tygodniu kupiłem fajną pościel poprzez poscielowo.pl. Myślę, że na pewno sie nie zawiedziesz. Sklep posiada konkretną ofertę. Zdecydowanie mogę go polecić.
Napisano
To jest bardzo ładna pościel. Elegancka, kolorowa i z przyjemnego materiału, a materiał ejst przeciez najważniejszy. To od niego zależy czy będziemy się w danej pościeli wysypiac czy neikoniecznie. Pozatym te wzory. Ach te wzory icon_smile.gif
Brak obrazka
Napisano
Hej. Postanowiłem skorzystać z usług www.poscielowo.pl i powiem szczerze ale jestem zajefajnie szczęśliwy:) Fachowa obsługa, expresowa przesyłka czyli to co jest najważniejsze w sklepach internetowych - RZETELNOŚĆ!

Pora wypróbować ja z moją kobietąicon_wink.gif
Napisano
A jaką tą pościel zakupiłeś bo aż ciekawa jestem icon_smile.gif Ja uwielbiam pościel satynową i znalazłam ostatnio super komplet: http://multizakupy.pl/Komplet_poscieli_Ave...0_x_200_cm.html Zastanawiam się tylko czy dobrze się śpi pod taką czarna pościelą. W ikei owszem można kupić pościel ale strasznie dużo ludzi ma taką samą więc ja wolę szukać czegoś bardziej oryginalnego w innych sklepach. Albo jeszcze ta czerwona mi wpadła w oko: http://multizakupy.pl/Komplet_poscieli_Car...0_x_200_cm.html że już o łóżku z tego zdjęcia nie wspomnę.
  • 2 miesiące temu...
  • 4 tygodnie temu...
Napisano
Cytat

A jaką tą pościel zakupiłeś bo aż ciekawa jestem icon_smile.gif Ja uwielbiam pościel satynową i znalazłam ostatnio super komplet: http://multizakupy.pl/Komplet_poscieli_Ave...0_x_200_cm.html Zastanawiam się tylko czy dobrze się śpi pod taką czarna pościelą. W ikei owszem można kupić pościel ale strasznie dużo ludzi ma taką samą więc ja wolę szukać czegoś bardziej oryginalnego w innych sklepach. Albo jeszcze ta czerwona mi wpadła w oko: http://multizakupy.pl/Komplet_poscieli_Car...0_x_200_cm.html że już o łóżku z tego zdjęcia nie wspomnę.

http://www.poscielowo.pl/produkt,51.html dokładnie taką sobie sprawiliśmy icon_smile.gif
  • 3 lata temu...
Napisano
Cytat

A zebyś wiedziała ze fascynujące:P Niektórzy śpią w jakiś beznadziejnych podróbach z all .....

A Jaśnie Pani nie wpadła na to. że nie wszystkich stać na oryginały - może muszą ?
Napisano
Ważne żeby temu komuś było wygodnie,a przecież jak dobrze wspomniał Użytkownik powyżej- nie każdego stać od razu na zakup oryginalnej pościeli,warto szukać na portalach aukcyjnych oraz w dobrych sklepach internetowych.
  • 2 miesiące temu...
Napisano
Cytat

A taka pościel może być ciekawa icon_mrgreen.gif ?

( ale to raczej wersja dla dorosłych )

super jest ta pościel! nadaje się też jako dodatek do prezentu ślubnego, czy na parapetówkę ;)
Napisano
Ja sobie ostatnio na allegro przeglądałam i jest tam mnóstwo fajnych kompletów. Szkoda, że większość z jedną poduszką... dlatego radzę sprawdzać ;)

Na tę pościel się czaję, najwyżej kupię poszewkę na poduszkę po prostu w niebieskim kolorze.

• 3 tygodnie temu...
Napisano
Bardzo fajny morsko-karaibski wzór,coś w sam raz na zimowe dni,kiedy większość z nas tęskni za słońcem:) tak generalnie warto szukać pościeli oraz pozostałych dodatków w sklepach internetowych,spotkamy tam ich największy wybór.
Napisano
Jeśli nie IKEA, chociaż uważam, że zwykle z dobrym nastawieniem można tam coś wybrać, polecam sprawdzić w TK Maxxie. Nie zawsze trafisz na coś odpowiedniego, ale jeśli się uda, przeceny na pościel naprawdę wysokiej jakości są imponujące.
  • 1 miesiąc temu...
  • 3 tygodnie temu...
Napisano
Powyżej jest kilka naprawdę ciekawych wzorów pościeli,motywów,wystarczy tylko poszukać w sklepach internetowych i na pewno coś się znajdzie co trafi w Twój gust.
  • 3 tygodnie temu...
  • 7 lata temu...
Napisano

Markety mają swoją masową pościel dla najmniej wymagających, Ikea ma fajne pościele ale w swoich własnych rozmiarach, jak kupisz u nich pościel to musisz też kołdrę, żeby potem pasowały, bo na rynku jest bardzo mały wybór pościeli w rozmiarze Ikeowskim. 

• 1 miesiąc temu...
Napisano

Hej

Bardzo ciekawe pozycje mają Pościel Szpulka . Są cały czas na topie oraz ciągle wprowadzają nowe oryginalne wzory.

Można u nich znaleźć od pościeli klasycznych po pościele  nowoczesne czy holenderskie.  Dodatkowo rozbudowują propozycje np dla osób lubiąc morze czy naturę. Mój mąż jest fanem żeglugi i kupiła u nich Pościel Marynistyczną , ja znów podczas zimowej chandry kupiła pościel w liście -poprostu brakuje mi słońca , natury i zieleni :)

Co do jakości pościeli nie mam zarzutów, wszystkie są bawełniane i w rozsądnych cenach. Co mogę jeszcze polecić to ich prześcieradła są naprawdę cudowne :D

Mam nadzieje że mogła pomóc i znajdziesz to czego szukasz.

Masz linka do super pościel :  ciekawa pościel

PS: Też tak czasem mam że nie wiem co do końca chcesz :)

Wrzucam też zdjęcie :)

Pozdrawiam

Magda

pościel na walentynki.jpg

Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować

Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Masz już konto? Zaloguj się.

Zaloguj się
  • Kto przegląda   0 użytkowników

• Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Utwórz nowe...