mloda24 Napisano 26 października 2009 Udostępnij #1 Napisano 26 października 2009 Ciekawa jestem gdzie kupujecie dodatki i akcesoria kuchenne? Ja np. bardzo dużo przedmiotów do kuchni kupiłam na myin.pl, mają wiele produktów bardzo dobrej jakości i ciekawych wzorów, których nigdzie indziej nie widziałam. Może ktoś poleci jeszcze jakieś sklepy? Mam na myśli internetowe, w kwestii dodatków moim zdaniem zdecydowanie wygrywają, zwłaszcza pod względem wyboru. Link do komentarza
kropeczka_ns Napisano 26 października 2009 Udostępnij #2 Napisano 26 października 2009 ja do kuchni w bloku akurat wszystkie dodatki miałam z ikei. Miałam te drążki z zawieszanymi na haczykach róznymi rzeczami i w małej ciasnej kuchni było to super. Tu mam znacznie większą kuchnię i nie chciałam wiercić w gresie, więc w sumie to nie mam tak za bardzo dodatków- tylko ociekacz na sztućce z ikei. Ale kupiłam tez w ikei łąsnie sporo kuchennych drobiazgów, fajne talerze, półmiski, chochelki itp- i uważam że akurat tego typu rzeczy warto tam kupować- duży wybór, ładne i trwałe. Link do komentarza
majsterbieda Napisano 18 listopada 2009 Udostępnij #3 Napisano 18 listopada 2009 Ostatnio przeglądając różne kucnie natrafiłem na czajnik który mi się spodobał: czajnik w kształcie stożka stoi sobie na kuchence w tej kuchni właśnie. Może ktoś z Was widział taki w sklepie ? Chodzi mi o to czy można gdzieś kupić taki właśnie czajnik ? Mam w domu kolejny czajnik elektryczny, ale kolejny powoli ulega zniszczeniu i dla odmiany postanowiłem postawić na tradycję Link do komentarza
vicky Napisano 30 listopada 2009 Udostępnij #4 Napisano 30 listopada 2009 Widziałam ostatnio na stronie sklepu myin.pl fantastyczne filiżanki i kubki do kuchni. W ogóle w kwestii akcesoriów kuchennych są dla mnie mistrzami, bo mają rewelacyjne pomysły. A ich, wspomniane już przeze mnie, filiżanki swoimi wzorami biją na głowę wszystkie inne jakie widziałam ostatnio Link do komentarza
katekkarla Napisano 30 listopada 2009 Udostępnij #5 Napisano 30 listopada 2009 ,,W ogóle w kwestii akcesoriów kuchennych są dla mnie mistrzami, bo mają rewelacyjne pomysły..." i ceny Link do komentarza
kropeczka_ns Napisano 30 listopada 2009 Udostępnij #6 Napisano 30 listopada 2009 o shit.......... sory,. nie wiedziałam że aż tak.. filiżanki po 200 zł sztuka???? http://www.myin.pl/kuchnia/filizanki Link do komentarza
Starkraf Napisano 30 listopada 2009 Udostępnij #7 Napisano 30 listopada 2009 Cytat Ciekawa jestem gdzie kupujecie dodatki i akcesoria kuchenne? Ja np. bardzo dużo przedmiotów do kuchni kupiłam na myin.pl, mają wiele produktów bardzo dobrej jakości i ciekawych wzorów, których nigdzie indziej nie widziałam. Może ktoś poleci jeszcze jakieś sklepy? Mam na myśli internetowe, w kwestii dodatków moim zdaniem zdecydowanie wygrywają, zwłaszcza pod względem wyboru. ja lubie kupowac sobie kubki i to najlepiej, żeby kazdy byl inny od drugiego. Ostatnio znalazlem fajną firmę produkująca kubki i nie tylko - Goebel. Poniżej prezentuję mój nowy zakup Link do komentarza
Magg Napisano 3 grudnia 2009 Udostępnij #8 Napisano 3 grudnia 2009 hehe no niezły zabawny Ja lubię proste kubki /filiżanki najlepiej z czystego szkła, bądź jednego koloru. Kuchnie mam urządzoną bardzo nowocześnie, wiec staram się żeby wyposażenie również takie było Link do komentarza
Proton Napisano 3 grudnia 2009 Udostępnij #9 Napisano 3 grudnia 2009 Ja takie drobne dodatki agd, różne gadżety, dzięki którym łatwiej się gotuje, kupuje w megamedia.pl. Tak się teraz zastanawiam nad jakimś prezentem kuchennym na święta dla mamy. Widziałam fajny parowar za dwie stówki. Myślę, że to dobry prezent, zwłaszcza że mama ma ostatnio fazę na beztłuszczowe gotowanie. Link do komentarza
klarysa Napisano 4 grudnia 2009 Udostępnij #10 Napisano 4 grudnia 2009 Przekonałam się ostatnio, że najciekawsze dodatki do kuchni można znaleźć na Myin.pl. Ich wybór jest przeogromny-serwetki, zaparzacze do herbaty, świeczniki, noże, miski...Trzeba się bardzo postarać żeby czegoś tam dla siebie nie znaleźć. Zamawiałam tam krzesła i muszę pochwalić ich ekspresowa wysyłkę -2 dni Link do komentarza
Magg Napisano 7 grudnia 2009 Udostępnij #11 Napisano 7 grudnia 2009 Widać firma wzięła się porządnie za reklamę 2 Link do komentarza
kropeczka_ns Napisano 7 grudnia 2009 Udostępnij #12 Napisano 7 grudnia 2009 no właśnie w kółko to myin i myin. Ja tam weszłam, wybór niewielki a ceny koszmarnie wysokie....http://www.myin.pl/kuchnia/zestawy_naczyn popatrzcie tu... no nie wiem jak dla was dla mnie to jest kosmos cenowy:) Link do komentarza
klarysa Napisano 11 grudnia 2009 Udostępnij #13 Napisano 11 grudnia 2009 Cytat no właśnie w kółko to myin i myin. Ja tam weszłam, wybór niewielki a ceny koszmarnie wysokie....http://www.myin.pl/kuchnia/zestawy_naczyn popatrzcie tu... no nie wiem jak dla was dla mnie to jest kosmos cenowy:) Zależy na co kogo stać. Ja lubię ten sklep bo wiem, że jak coś tam kupię to mało prawdopodobne by ktoś inny miał takie samo. A poza tym przeczytaj pierwszego posta- jest właśnie o dodatkach z myin.pl, wiec logiczne,że jak ktoś tam robił zakupy to się wpisał. Link do komentarza
Magg Napisano 16 grudnia 2009 Udostępnij #14 Napisano 16 grudnia 2009 Cytat Zależy na co kogo stać. Ja lubię ten sklep bo wiem, że jak coś tam kupię to mało prawdopodobne by ktoś inny miał takie samo. A poza tym przeczytaj pierwszego posta- jest właśnie o dodatkach z myin.pl, wiec logiczne,że jak ktoś tam robił zakupy to się wpisał. Pierwszy post to prośba o polecenie innych ciekawych sklepów W proponowanym sklepie nigdy zakupów nie robiłam, jeśli miałabym polecić coś innego to może stylowazastawa.pl zamawiałam tam komplet garnków i pojemniczki na przyprawy. Ale dopiero zaczynam robić zakupy przez internet, wcześniej jakoś nie mogłam się przekonać. Link do komentarza
Mathir Napisano 18 grudnia 2009 Udostępnij #15 Napisano 18 grudnia 2009 Tak łatwiej trafić:http://www.stylowazastawa.pl/ Link do komentarza
bobu62 Napisano 19 grudnia 2009 Udostępnij #16 Napisano 19 grudnia 2009 Cytat no właśnie w kółko to myin i myin. Ja tam weszłam, wybór niewielki a ceny koszmarnie wysokie....http://www.myin.pl/kuchnia/zestawy_naczyn popatrzcie tu... no nie wiem jak dla was dla mnie to jest kosmos cenowy:) Popiram wypowiedź Magg ta firma robi reklamę - to jest dla bardzo bogatych i dziwię się że jest to sprzedaż internetowa - w TAKICH CENACH???? Link do komentarza
dorotamakota74 Napisano 28 grudnia 2009 Udostępnij #17 Napisano 28 grudnia 2009 Cytat Ja takie drobne dodatki agd, różne gadżety, dzięki którym łatwiej się gotuje, kupuje w megamedia.pl. Tak się teraz zastanawiam nad jakimś prezentem kuchennym na święta dla mamy. Widziałam fajny parowar za dwie stówki. Myślę, że to dobry prezent, zwłaszcza że mama ma ostatnio fazę na beztłuszczowe gotowanie. Ja się zastanawiam nad parowarem dla siebie. Już mam w sumie jeden upatrzony - http://www.megamedia.pl/parowar-zelmer-37z011.php?off=22. Ma kilka ciekawych funkcji - np. podtrzymywanie ciepła i aromatyzer do ziół. Tylko na tej stronie, którą poleciłaś, jest dosyc drogi. Ja najczęściej porównuję ceny na ceneo.pl i dopiero się decyduję. Tu masz wyniki dla tego zelmera: http://www.ceneo.pl/2046559. Link do komentarza
dembi Napisano 25 stycznia 2010 Udostępnij #18 Napisano 25 stycznia 2010 Widziałam, że ktoś tam polecał myin.pl - zerknęłam na ich stronę i znalazłam znakomite naczynia. Super miseczki tam znalazłam, no i powaliły mnie na kolana kieliszki do wina. Znakomite rzeczy tam mają, warto zerknąć. Link do komentarza
cegła Napisano 9 lutego 2010 Udostępnij #19 Napisano 9 lutego 2010 Takie dodatki i akcesoria kuchenne są naprawdę świetne. Przejrzałam stronkę myin.pl i muszę przyznać, że robią niesamowite wrażenie. Można tam znaleźć nietypowe otwieracze do butelek, cukierniczki i jeszcze wiele wiele innych różnych ciekawych rzeczy. Ale i tak chyba najbardziej mnie urzekły kolorowe jajowniki.... Link do komentarza
dzempel Napisano 1 maja 2010 Udostępnij #20 Napisano 1 maja 2010 skąd oni mają takie ceny zajrzałam do tego sklepu i zaraz zwiałam Link do komentarza
Etka Napisano 7 maja 2010 Udostępnij #21 Napisano 7 maja 2010 Komplet sześciu plastikowych misek za 270zł ? Super oferta. Link do komentarza
dzempel Napisano 9 maja 2010 Udostępnij #22 Napisano 9 maja 2010 Cytat Komplet sześciu plastikowych misek za 270zł ? Super oferta. Moze trza brać bo ostatni komplecik a tu taka okazja Link do komentarza
cegła Napisano 10 maja 2010 Udostępnij #23 Napisano 10 maja 2010 no tak może i ceny w sklepie myin.pl nie są zbyt niskie, ale to tylko dlatego, że większość, rzeczy jest sprowadzana z zagranicy i w żadnym innym miejscu nie można ich dostać. a poza tym też jestem podobnego zdania, że czasem warto jest trochę dołożyć i mieć porządny mebel, czy jakiś dodatek do domu niż kupić coś nietrwałego. Link do komentarza
dzempel Napisano 10 maja 2010 Udostępnij #24 Napisano 10 maja 2010 przypuszczam ,ze większość z nas lubi dobre rzeczy z wyższej półki .Tylko niech te ceny będą w miarę adekwatne do towaru .Miski plastikowe za 270 zł.Nie przeginajmy . Meble bez obejrzenia dotknięcia nie kupię ,a jeszcze do tego za bajońską sumę . Link do komentarza
Etka Napisano 10 maja 2010 Udostępnij #25 Napisano 10 maja 2010 Cytat wydaje mi się, że myin.pl stawia raczej na jakość, niż na tanie meble i akcesoria, które po pół roku się rozwalą, a meble są na tyle eleganckie i zrobione z dobrych materiałów, że moim zdaniem jednak warto w nie inwestować, ja już sobie wypatrzyłam z tego sklepu parę rzeczy, teraz tylko muszę skonsultować ich zakup z resztą rodziny Generalnie zakupu dodatków i akcesoriów kuchennych typu talerz, miska, szczotka a nawet świeca zapachowa i skarbonka raczej nie konsultuje z rodziną, bo jak gdyby nie ma takiej potrzeby. Ale zakup tychże przedmiotów w myin.pl na pewno skonsultowała bym z rodziną bliższą, a nawet i dalszą.Pozdrawiam Link do komentarza
dzempel Napisano 10 maja 2010 Udostępnij #26 Napisano 10 maja 2010 A moze jakieś referendum gotowam przeprowadzić przed zakupem tych misek Link do komentarza
kunga12 Napisano 17 maja 2010 Udostępnij #27 Napisano 17 maja 2010 Myślę, że referendum jest zbędne, ale chyba trzeba przyznać, ze faktycznie bardzo fajne rzeczy maja Moim zdaniem takie dodatki bardzo dużo dają, kuchnia nabiera innego kształtu, charakteru, przez takie dodatki można naprawdę zmienić cały wystrój. Jeżeli naczynia są fajne, to jak najbardziej opłaca się je kupić. Link do komentarza
Hanula Napisano 24 maja 2010 Udostępnij #28 Napisano 24 maja 2010 Jasne, dodatki budują klimat i można nimi dużo zdziałać. A jak są przydatne to już w ogóle duży plus. Ale za miski plastikowe nigdy nie dałabym tylu pieniędzy.. szklane mniej kosztują. Link do komentarza
kunga12 Napisano 22 czerwca 2010 Udostępnij #29 Napisano 22 czerwca 2010 Wiesz co, no w sumie sporo kosztują te miski o których bodajże cegła pisała, ale w tym sklepie maja naprawdę oryginalne rzeczy, wiec jakbyś miała trochę zbędnej kasy i urządzała kuchnie, to nie wierze, ze nie kupiłabyś czegoś takiego, tylko po to, żeby to pomieszczenie wyglądało lepiej. Link do komentarza
mala_s Napisano 1 lipca 2010 Udostępnij #30 Napisano 1 lipca 2010 (edytowany) Ja mogę śmiało polecić sklep http://www.aquabath.pl/SZKLO-FUSING/Kupiłam tam przyjaciółce na ślub taki Zestaw ZC-7 i tak mi się spodobał że sobie zakupiłam teściowej na święta kupiłam jeszcze taki dekor czerwony Jedyną wadą tego szkła jest to że ponieważ jest ręcznie wykonywane to później ciężko coś dokupić jak się coś zbije.ale za to jest niepowtarzalne.Teraz ma chrapkę na paterę ale muszę trochę kasy uzbierać. Edytowano 1 lipca 2010 przez mala_s (zobacz historię edycji) Link do komentarza
pariah Napisano 9 lipca 2010 Udostępnij #31 Napisano 9 lipca 2010 Nie kupujemy dodatków do kuchni, bo wszystkie, które mam przynosza mi znajomi i rodzina jakimś trafem zawsze wiedzą, co jest mi w danym czasie potrzebne.Cudownie Link do komentarza
mala_s Napisano 6 kwietnia 2011 Udostępnij #32 Napisano 6 kwietnia 2011 A co powiecie na bardzo ciekawe zestawy szklane do jadali i ozdoby. Wszystko ze szkła ręcznie stapiane . Polecamhttp://www.aquabath.pl/image.php/foto.jpg?...we/DSC_5605.JPGhttp://www.aquabath.pl/image.php/foto.jpg?...ry/DSC_3227.JPGhttp://www.aquabath.pl/image.php/foto.jpg?...e=/DSC_4131.JPGOdwiedź moją stronę Link do komentarza
kropeczka_ns Napisano 6 kwietnia 2011 Udostępnij #33 Napisano 6 kwietnia 2011 wow. No. to mnie zaskoczyło. Dobrze że mi nie kupiłaś takiego prezentu. Czy tylko u mnie to spowodowało oczopląs? Link do komentarza
margaretka2002 Napisano 7 kwietnia 2011 Udostępnij #34 Napisano 7 kwietnia 2011 I co? Sa jeszcze jakies sklepy oprocz myin.pl? Link do komentarza
prospektinwestycje Napisano 26 kwietnia 2011 Udostępnij #35 Napisano 26 kwietnia 2011 Ja osobiście polecam ozdoby ze stali nierdzewnej z mojego serwisu. Wiadomo jednak że nie pasują do każdej kuchni, zainteresowanych zapraszam. Pamiętajmy że w sklepie zawsze będzie drożej niż u małych wykonawców. Link do komentarza
misteeq Napisano 9 listopada 2011 Udostępnij #36 Napisano 9 listopada 2011 dodatków do domu i mieszania, do każdego pomieszczenia może być dużo. Ja się złapałam na tym, że niektóre rzeczy codziennego użytku mogą być bardzo fajnymi dodatkami i najfajniejsze jest to, że wykonane są z surowców, które do glowy by mi nie przyszły, że można takie cuda robić, najfajniesze dla mnie są rzeczy wykonane z metalu, zresztą przeczytajcie ten artykuł http://www.budnet.pl/Designerskie_dodatki_...166-czytaj.html i zobaczcie jakie cuda można zrobić z kawałka druta :P Link do komentarza
Luna1 Napisano 18 stycznia 2013 Udostępnij #37 Napisano 18 stycznia 2013 Cytat I co? Sa jeszcze jakies sklepy oprocz myin.pl? Hehe, chyba nie ma. Ale faktycznie robiłam u nich kiedyś zakupy. Dwa krzesełka z tworzywa. Nie można narzekać na jakość, zdjęcia zupełnie tego nie oddają. A klient niezadowolony przecież ma prawo zwrócić towar na koszt sklepu Link do komentarza
salomea0903 Napisano 26 lutego 2013 Udostępnij #38 Napisano 26 lutego 2013 z akcesoriów kuchennych polecam te robione przez firmę kyocera bo oprócz noży ceramicznych robią też akcesoria kuchenne na przykład takie jak młynki do mielenia z ceramicznymi ostrzami (nie wyrobią się tak jak inne), są też obieraczki pionowe czy poziome i wiele innych gadżetów. naprawde fajne więc polecam Link do komentarza
waclaw-66 Napisano 5 marca 2013 Udostępnij #39 Napisano 5 marca 2013 A co sądzicie o markowych akcesoriach? Moja żona planuje zakup wyciskarki do cytrusów Juicy Salif. Szczerze mówiąc widząc jej cenę trochę się zdenerwowałem. Czy jest w niej coś niezwykłego? Link do komentarza
bee Napisano 7 marca 2013 Udostępnij #40 Napisano 7 marca 2013 (edytowany) Cytat A co sądzicie o markowych akcesoriach? Moja żona planuje zakup wyciskarki do cytrusów Juicy Salif. Szczerze mówiąc widząc jej cenę trochę się zdenerwowałem. Czy jest w niej coś niezwykłego? Hmm no coś musi być skoro żądają sobie za nią tyle pieniędzy. ;) Wygląda na pewno niesamowicie, ale czy ma jakieś super-nowoczesne funkcje to nie wiem. Ja kiedyś pracowałam z wyciskarką za 700 zł prawie, boooska była, ale kto normalny tyle wyda na wyciskarkę? Ja nie. Obecnie zadowalam się moim stateczkiem, o takim. Daje radę. PS A skąd się żonie wziął pomysł na zakup Juicy Salif? Uargumentowała go jakoś? Edytowano 7 marca 2013 przez bee (zobacz historię edycji) Link do komentarza
mleon Napisano 9 października 2013 Udostępnij #41 Napisano 9 października 2013 (edytowany) A takie szklanki ? Edytowano 9 października 2013 przez mleon (zobacz historię edycji) Link do komentarza
monia5 Napisano 9 października 2013 Udostępnij #42 Napisano 9 października 2013 Cytat A takie szklanki ? no całkiem całkiem fajne..... Link do komentarza
remonterier Napisano 10 października 2013 Udostępnij #43 Napisano 10 października 2013 Ja często przeglądam kuchenne gadżety w TK Maxx, czasami można znaleźć super akcesoria. Jedyny minus to ilość sklepów - tylko w dużych miastach. Link do komentarza
asiakamien Napisano 11 października 2013 Udostępnij #44 Napisano 11 października 2013 Cytat Ja często przeglądam kuchenne gadżety w TK Maxx, czasami można znaleźć super akcesoria. Jedyny minus to ilość sklepów - tylko w dużych miastach. To jest ten ból. U mnie nie ma... A co do wątku. To ja kupuję gdzie popadnie. Jak coś mi się spodoba to biorę. nawet filiżanki za 200 zł bym kupiła jakby naprawdę mi się podobały. Link do komentarza
stokrotka.35 Napisano 17 października 2013 Udostępnij #45 Napisano 17 października 2013 Ja sobie założyłam mini-zielnik-parapetowy w podłużnej doniczce .... to mój taki mały ozdobnik kuchenny Link do komentarza
Olszaaa Napisano 16 grudnia 2014 Udostępnij #46 Napisano 16 grudnia 2014 Ja ostatnio doposażam kuchnię. U nas powoli zaczynają się przygotowania do świąt, więc trzeba było dokupić podstawowe akcesoria, takie jak: deski kuchenne, noże itp.Jakiś czas temu kupiłam też stolnicę, podobną do tej: Oczywiście to był zakup też z myślą o świętach i lepieniu pierogów Link do komentarza
marekdesign1 Napisano 18 grudnia 2014 Udostępnij #47 Napisano 18 grudnia 2014 Moim ulubionym dodatkiem kuchennym jest express do kawy nie wyobrażam sobie zaczynać dnia bez porządnego espresso. Link do komentarza
tadam Napisano 13 stycznia 2015 Udostępnij #48 Napisano 13 stycznia 2015 (edytowany) Cytat Ciekawa jestem gdzie kupujecie dodatki i akcesoria kuchenne? Ja np. bardzo dużo przedmiotów do kuchni kupiłam na myin.pl, mają wiele produktów bardzo dobrej jakości i ciekawych wzorów, których nigdzie indziej nie widziałam. Może ktoś poleci jeszcze jakieś sklepy? Mam na myśli internetowe, w kwestii dodatków moim zdaniem zdecydowanie wygrywają, zwłaszcza pod względem wyboru. Zobacz tutaj. Ja kupiłam takie designerskie pojemniki na herbate, kawe i cukier. w tekście sa linki do roznych sklepow, gdzie wszystko znajdziesz. Edytowano 13 stycznia 2015 przez Redakcja (zobacz historię edycji) Link do komentarza
benek56 Napisano 3 lutego 2015 Udostępnij #49 Napisano 3 lutego 2015 Każdy swoje..... ma. Osobiście w kuchni uwielbiam różnego rodzaju tradycyjne deski do krojenia (od małych po duże) po prostu bardzo je lubię. A teraz... no cóż teraz bardzo podoba mi się praca na stolnicy ale silikonowej a najbardziej to chyba dlatego, że strasznie łatwo się ją zmywa (a jak się nie ma zmywarki to takie rzeczy cieszą:-)) Link do komentarza
wyka Napisano 8 lutego 2015 Udostępnij #50 Napisano 8 lutego 2015 Mi się podobają patelnie do smażenia np. naleśników w różnych kształtach Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się