axtim Napisano 11 października 2009 Udostępnij #1 Napisano 11 października 2009 Co sądzicie o systemach icopal szybki fundament ? Czy ktoś z Państwa stosował te rozwiązanaia technologiczne? Link do komentarza
Mathir Napisano 20 grudnia 2009 Udostępnij #2 Napisano 20 grudnia 2009 Przypominam Link do komentarza
Jolka3 Napisano 21 grudnia 2009 Udostępnij #3 Napisano 21 grudnia 2009 Nigdy nie słyszałam Link do komentarza
Etka Napisano 21 grudnia 2009 Udostępnij #4 Napisano 21 grudnia 2009 drogi jak samolot Link do komentarza
Super B Napisano 3 stycznia 2010 Udostępnij #5 Napisano 3 stycznia 2010 A naprawdę szybki? Link do komentarza
Jolka3 Napisano 19 stycznia 2010 Udostępnij #6 Napisano 19 stycznia 2010 Ale przyznajcie, że konkretó w temacie... mało! Link do komentarza
Bopet Napisano 24 stycznia 2010 Udostępnij #7 Napisano 24 stycznia 2010 Cytat drogi jak samolot A jakaś strona internetowa, albo coś...? Link do komentarza
edwl Napisano 26 stycznia 2010 Udostępnij #8 Napisano 26 stycznia 2010 Cytat A jakaś strona internetowa, albo coś...? No fakt. Przydałaby się Link do komentarza
jimt Napisano 3 kwietnia 2010 Udostępnij #9 Napisano 3 kwietnia 2010 Prosze bardzo http://www.fundament.icopal.pl/index.php?page=main Link do komentarza
ikas3 Napisano 6 kwietnia 2010 Udostępnij #10 Napisano 6 kwietnia 2010 Nie lubię icopala, bo denerwują mnie ich reklamy w prasie - od razu je wyrywam i wyrzucam do śmietnika. Na temat technologii nie mam zdania, bo nie znam Link do komentarza
ICOPAL Napisano 7 kwietnia 2010 Udostępnij #11 Napisano 7 kwietnia 2010 Jeżeli ktoś z Państwa ma pytania dotyczące systemów hydroizolacji fundamentów Icopal - to zapraszam, zapraszam również na: http://www.architekt.icopal.pl/?page=16 - gdzie odpowiadamy na pytania z zakresu wszystkich produktów i systemów naszej firmy.Natomiast Panu nerwowemu odradzam w najbliższym czasie kupowanie prasy branżowej, słuchanie radia i oglądanie telewizji - szkoda z tak błahego powodu jak reklama narażać się na dodatkowe koszty związane z wymianą sprzętu. Link do komentarza
ikas3 Napisano 5 maja 2010 Udostępnij #12 Napisano 5 maja 2010 Cytat Jeżeli ktoś z Państwa ma pytania dotyczące systemów hydroizolacji fundamentów Icopal - to zapraszam, zapraszam również na: http://www.architekt.icopal.pl/?page=16 - gdzie odpowiadamy na pytania z zakresu wszystkich produktów i systemów naszej firmy.Natomiast Panu nerwowemu odradzam w najbliższym czasie kupowanie prasy branżowej, słuchanie radia i oglądanie telewizji - szkoda z tak błahego powodu jak reklama narażać się na dodatkowe koszty związane z wymianą sprzętu. Serdecznie dziękuję za radę. Nie rozumiem jednak, jaki sprzęt miałbym wymieniać? TV nie oglądam, a w radio nie słyszałem żadnej Waszej reklamy. Natomiast jeśli Państwo uważacie, że im bardziej nachalna reklama, tym jest skuteczniejsza, to gratuluję strategii.Ale przyznać muszę, że stronę macie w porządku. Link do komentarza
Bopet Napisano 7 maja 2010 Udostępnij #13 Napisano 7 maja 2010 Cytat Jeżeli ktoś z Państwa ma pytania dotyczące systemów hydroizolacji fundamentów Icopal - to zapraszam, zapraszam również na: http://www.architekt.icopal.pl/?page=16 - gdzie odpowiadamy na pytania z zakresu wszystkich produktów i systemów naszej firmy.Natomiast Panu nerwowemu odradzam w najbliższym czasie kupowanie prasy branżowej, słuchanie radia i oglądanie telewizji - szkoda z tak błahego powodu jak reklama narażać się na dodatkowe koszty związane z wymianą sprzętu. Zgłosił sie ekspert!!! Szacuneczek! Link do komentarza
LODEX Napisano 5 lipca 2011 Udostępnij #14 Napisano 5 lipca 2011 Bardzo dobra firma używamy ich na co dzień na budowach i nie zamienię na nic innego.Mogę spać spokojnie ,jeśli stan zero mam zrobiony w tym systemie i w przeponie przychodzi sznur.Nic dodać nic ująć. Link do komentarza
autorushd Napisano 6 lipca 2011 Udostępnij #15 Napisano 6 lipca 2011 Myślałem nad gontami, oni sprzedają jak pamiętam gonty orła. Jednak nie jestem do końca zdecydowany. Ceny maja spore. Może przez te reklamy, które faktycznie mnie wkurzają Ale nie myślałem żeby je wyrywać i dziękuje koledze ikas3 na podpowiedz. Faktycznie dobry pomysł. Link do komentarza
T. Brzęczkowski Napisano 6 lipca 2011 Udostępnij #16 Napisano 6 lipca 2011 Cytat Myślałem nad gontami, oni sprzedają jak pamiętam gonty orła. Jednak nie jestem do końca zdecydowany. Ceny maja spore. Może przez te reklamy, które faktycznie mnie wkurzają Ale nie myślałem żeby je wyrywać i dziękuje koledze ikas3 na podpowiedz. Faktycznie dobry pomysł. To zupełnie inna konstrukcja niż gonty orła... zrobię zdjęcia dachu 600m2 ( położony 16 lat temu), którego nikt się nie chciał podjąć wykonać. Wszystko jest dziś jak wczoraj położone. Co prawda nie był to icopal a isola ale budowa obu gontów jest identyczna.A swoją drogą – czy można eksperta od hydroizolacji fundamentów spytać dlaczego na icopal.pl mają fatalnie „przetłumaczone” instrukcje i co dziwniejsze obrazki? Link do komentarza
autorushd Napisano 6 lipca 2011 Udostępnij #17 Napisano 6 lipca 2011 to ja poproszę o te fotki Link do komentarza
T. Brzęczkowski Napisano 7 lipca 2011 Udostępnij #18 Napisano 7 lipca 2011 Cytat to ja poproszę o te fotki Trochę kolor nie wyszedł- deszcz. dach miał być niebieski - inwestor wykluczył blachę ( bał się hałasu) spora część prawie 600m2 dachu, jest pionowa , chodziło o kolor z "zlanie" ze szkłem- jak widać ponad 15 lat - i nic się nie odbarwia, czy odstaje..; Budynek w Ursusie przy Al. Jerozolimskich koło Leroya M... Link do komentarza
edwl Napisano 21 sierpnia 2011 Udostępnij #19 Napisano 21 sierpnia 2011 Rzeczywiście fajnie to wygląda. A jak długo może jeszcze posłużyć bez wymiany? Tak, circa... Link do komentarza
Budujemy Dom - budownictwo ogólne Napisano 22 sierpnia 2011 Udostępnij #20 Napisano 22 sierpnia 2011 Cytat Rzeczywiście fajnie to wygląda. A jak długo może jeszcze posłużyć bez wymiany? Tak, circa... Prawdopodobnie producent nie da gwarancji przekracającej 30 lat. Można też spotkać się z warunkami gwarancji 15 lat.Icopal też daje imienną gwarancję na 15 lat.Przez analogię - niektóre domy kryte papą mają już 40 lat. W przypadku papy jednak łatwiej o naprawę przecieków. Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się