Maonika Napisano 30 sierpnia 2009 Udostępnij #1 Napisano 30 sierpnia 2009 Mam do wynajęcia przyczepy kemingowe na plac budowy dla ekipy budowlanej. Oferujemy: • Duży wybór przyczep dla mniej i bardziej wymagających klientów. • Wynajem dla osób prytwatnych (np: na budowę, jako stróżowka lub na wyjazdy rodzinne). • Wynajem dla firm. • Dowóz przyczepy na miejsce docelowe - cena ustalana jest indywidualnie. • Rozstawienie przyczepy oraz podłączenie mediów. • Odbiór przyczepy. • Nadzór naszego pracownika nad przyczepą np.: na imprezach plenerowych. • Wyposażenie przyczepy w sprzęt dodatkowy: radio, telewizor, czajnik elektryczny. • Przeszkolenie w zakresie włączania/wyłączania urządzeń oraz obsługi. Cennik: Doba 25 zł - 40 zł Miesiąc 600 zł - 40 zł Cena uzależniona jest od klasy wypożyczanej przyczepy oraz czasu trwania najmu. Zapraszam na stronę www.camp4you.pl w celu zapoznania się z naszą ofertą. Link do komentarza
Mathir Napisano 3 września 2009 Udostępnij #2 Napisano 3 września 2009 Dobrze mieć taki namiar na forum. Z pewnością wiele osób skorzysta. Link do komentarza
KAROI Napisano 8 września 2009 Udostępnij #3 Napisano 8 września 2009 Dobry pomysł na biznes Link do komentarza
Maonika Napisano 26 października 2009 Autor Udostępnij #4 Napisano 26 października 2009 Dziękuję za miłe słowa )Wiem jakim wyzwaniem jest budowa domu i jak wiele problemów za sobą niesie. Liczę, że pomogę rozwiązać przynajmniej jeden z korzyścią dla obu stron.W przypadku pytań zapraszam: karland@camp4you.pl. Link do komentarza
barbarakarkosz Napisano 23 marca 2014 Udostępnij #5 Napisano 23 marca 2014 Cytat Dziękuję za miłe słowa )Wiem jakim wyzwaniem jest budowa domu i jak wiele problemów za sobą niesie. Liczę, że pomogę rozwiązać przynajmniej jeden z korzyścią dla obu stron.W przypadku pytań zapraszam: 501572502 Witam Oni przenieśli się teraz na Ul Promykową w Warszawie .Pozyczyłam przyczepę i wszystko było ok .Ekipa była cały czas na placu budowy ,mieszkali w przyczepie i nie musiałam martwić się o materiały budowlane Polecam Cytat Mam do wynajęcia przyczepy kemingowe na plac budowy dla ekipy budowlanej. Oferujemy: • Duży wybór przyczep dla mniej i bardziej wymagających klientów. • Wynajem dla osób prytwatnych (np: na budowę, jako stróżowka lub na wyjazdy rodzinne). • Wynajem dla firm. • Dowóz przyczepy na miejsce docelowe - cena ustalana jest indywidualnie. • Rozstawienie przyczepy oraz podłączenie mediów. • Odbiór przyczepy. • Nadzór naszego pracownika nad przyczepą np.: na imprezach plenerowych. • Wyposażenie przyczepy w sprzęt dodatkowy: radio, telewizor, czajnik elektryczny. • Przeszkolenie w zakresie włączania/wyłączania urządzeń oraz obsługi. Cennik: Doba 25 zł - 40 zł Miesiąc 600 zł - 40 zł Cena uzależniona jest od klasy wypożyczanej przyczepy oraz czasu trwania najmu. [attachment=3125:lmc1.jpg] Cytat Witam Oni przenieśli się teraz na Ul Promykową w Warszawie .Pozyczyłam przyczepę i wszystko było ok .Ekipa była cały czas na placu budowy ,mieszkali w przyczepie i nie musiałam martwić się o materiały budowlane Polecam Cytat Witam Oni przenieśli się teraz na Ul Promykową w Warszawie .Pozyczyłam przyczepę i wszystko było ok .Ekipa była cały czas na placu budowy ,mieszkali w przyczepie i nie musiałam martwić się o materiały budowlane Polecam Aktualne dane Warszawa Promykowa 13 tel 501572502 Link do komentarza
bajbaga Napisano 17 czerwca 2014 Udostępnij #6 Napisano 17 czerwca 2014 Cytat Przyczepy zadbane i czyste. Do czasu az nie trafią na budowę - a przeca o tym traktuje ten temat. Link do komentarza
barbarakarkosz Napisano 20 lipca 2014 Udostępnij #7 Napisano 20 lipca 2014 Cytat Do czasu az nie trafią na budowę - a przeca o tym traktuje ten temat. Niekoniecznie..........Byłam bardzo zdziwiona że potrafią byz tak czyste.. .a nawet pachnące .Miły pan z Promykowej przywiózł pzryczepe na miejsce a murarz zastanawiał się czy przed wejsciem nie zdjąć butów Link do komentarza
Draagon Napisano 20 lipca 2014 Udostępnij #8 Napisano 20 lipca 2014 A wynajęcie turystyczne też tak wchodzi w grę ? Tylko czy mój lanos pociągnie takie cuś Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się