Skocz do zawartości

lampy:)

Recommended Posts

• 1 miesiąc temu...
Napisano
a mi si osobiście podobają takie zwykłe lampki i lampy, bez żadnych udziwnień. Piękne, ale proste. Co do takich wymyślnych to nie mówię im 'nie", lubię sobie pooglądać i popatrzeć w dużych sklepach, ale to wszystko. Do domu wybiera zdecydowanie prostotę.
  • 11 miesiące temu...
Napisano
Cytat

Wg mnie takie lampy- dziwolągi to bardzo fajna sprawa i jestem jak najbardziej za. Poza tym ta z kręgosłupem dinozaura najbardziej przypadła mi do gustu,coś w sam raz do pokoju młodzieżowego.

Ja kupiłam taką:

Daje cudny przyciemniony efekt icon_smile.gif
  • 5 tygodnie temu...
Napisano
To tylko i wyłącznie kwestia naszego gustu,stylizacji i aranżacji. Od tego bardzo wiele zależy i ze swojej strony moge dodać,że warto szukac ich w dobrych i godnych zaufania sklepach internetowych,gdzie będziemy mieli szeroki wybór i niższe ceny.
  • 2 tygodnie temu...
  • 3 tygodnie temu...
  • 4 tygodnie temu...
Napisano
ta lampka konik (Patataj się nazywa) jest mała, ma z 30 cm. Służy do nastrojowego, dekoracyjnego oświetlenia wnętrz w stylu neo-folk. Wykonana jest z lakierowanej blachy.
  • 2 miesiące temu...
  • 3 tygodnie temu...
Napisano
Może dla niektórych bezie to fajna aranżacja i dekoracje,jednak moim zdaniem jest tutaj trochę przesady,szczególnie ze wspomnianym kablem:) Można wybrac inne,równie ciekawe lampy.
  • 2 tygodnie temu...
Napisano
Wg mnie fajnym rozwiązaniem są lampy o dość klasycznym kształcie, ale nowoczesnym wyglądzie, tj. np. Lampa Galante

DSC01446.jpg

Lampy w różnych, wręcz udziwnionych formach też są dobre, ale tylko jako dodatkowe światło, wręcz ozdoba.
A czy sie komuś podobają, to już kwestia gustu icon_smile.gif
Napisano
Cytat

Wg mnie fajnym rozwiązaniem są lampy o dość klasycznym kształcie, ale nowoczesnym wyglądzie, tj. np. Lampa Galante

Lampy w różnych, wręcz udziwnionych formach też są dobre, ale tylko jako dodatkowe światło, wręcz ozdoba.
A czy sie komuś podobają, to już kwestia gustu icon_smile.gif

ooo ta lampa całkiem interesująca, ale lampy wklejone przez eini tez są ciekawe (szczegolnie nr 3)
ten konik to jak dla mnie średni pomysł ...
  • 4 tygodnie temu...
Napisano
Bardzo fajne te nowoczesne lampiony,w zasadzie można pokusić się o stwierdzenie,że przypominają nieco styl orientalny lub egipski. Ciekawe rozwiązanie jeżeli ktoś lubi takie klimaty.
  • 1 miesiąc temu...
Napisano
Gdzie w ogóle kupujecie lampy? w marketach budowlanych, necie czy może jakichś małych sklepikach z artykułami tego typu? Czeka mnie urządzanie mieszkania i zbieram opinie po co dokąd się najlepiej udaćicon_smile.gif
Napisano
Cytat

Gdzie w ogóle kupujecie lampy? w marketach budowlanych, necie czy może jakichś małych sklepikach z artykułami tego typu? Czeka mnie urządzanie mieszkania i zbieram opinie po co dokąd się najlepiej udaćicon_smile.gif

Jak zdecydowałam się ostatnio na zakup lampy online. Byłam trochę sceptyczna, bo wiadomo - klosz szklany, więc łatwo może się potłuc. Miło się zaskoczyłam gdy oprawa przyszła profesjonalnie spakowana i zabezpieczona. Obsługa sklepu pomogła mi dobrać odpowiednią żarówkę i teraz piękna lampa zdobi wnętrze mojego domu:

• 2 tygodnie temu...
Napisano
Cytat

Mnie podobają się lampy, przypominające nieco lampiony - nadają romantyczny klimat icon_smile.gif

Wyglądają nastrojowo, ale źle bym się wśród nich czuł icon_smile.gif Odrzuca mnie od nich, nie wiem czemu...
  • 2 miesiące temu...
Napisano
Ja szukam teraz oświetlenia do kuchni bo jednak to które mamy nie do końca mi pasuje no i chciałabym trochę odświeżyć wnętrze. Zamarzyły mi się systemy lampek diodowych albo ledowych (tak obstawiam) montowanych dowolnie na stalowych linkach, ale ni czorta nie wiem gdzie mogę się w nie uzbroić.. Może ktoś z was się na takie natknął?
Napisano
Odniosę się do lampy gorsetu i lampy konia - uważam, że obie mogą znaleźć swoje zastosowanie. Lampa ala koń jest idealna do pokoju dziecięcego, a lampa gorset może niekoniecznie sprawdziłaby się w domu, ale w jakiejś knajpce na pewno.
Napisano
Cytat

Lampy zdecydowanie najczęściej zamawiam w sklepach internetowych gdzie też ich wybór jest bardzo szeroki przy niższej cenie. Chyba właśnie dlatego każdy z nas preferuję zakupy online,prawda? icon_smile.gif

Cena, ale także możliwość zakupu o dowolnej porze dnia czy nocy icon_biggrin.gif
Często sklepy stacjonarne otwarte są do 18, a przy obecnym trybie pracy nie ma jak pójść na zakupy,
nie wspominając o spokojnym zastanowieniu się.

Polecam bogatą ofertę lamp, dostępnych na naszej stronie icon_smile.gif
  • 3 tygodnie temu...
  • 1 miesiąc temu...
Napisano
Przypomina bardziej ul niż lampę,ale pewnie tak miała być właśnie wystylizowana. Szeroki wybór lamp znajdziecie także u nas,teraz mamy kilka ciekawych promocji,w razie pytan chętnie podpowiemy i doradzimy na forum.
  • 3 tygodnie temu...
  • 1 miesiąc temu...
Napisano
Nie, powyższa lampa zdecydowanie nie jest dla mnie, nie mój styl ;) Za to, bardzo podobają mi się ozdobne żyrnadole z kryształkami. Np. takie:

Sama chciałabym taki kupić, niestety mam zbyt mały pokój, więc żyrandol tylko przytłoczyłby całe wnętrze. Może kiedyś icon_wink.gif
  • 3 tygodnie temu...
Napisano
Ja chyba też wolę klasyczne modele, przynajmniej doszłam do takiego wniosku przeglądając wasze propozycje.
U siebie mam właśnie takie lampy, kupione w Luxarze. Może nie należą do najnowocześniejszych i najoryginalniejszych, ale na pewno dobrze grają z resztą wnętrza, a to przecież najważniejsze.
W kuchni mam taką:

a w salonie taką:
  • 4 miesiące temu...
  • 4 tygodnie temu...
  • 1 miesiąc temu...
Napisano
Mi się strasznie podobają lampy designerskie. Też nie jestem za "dziwolągami" . Można się z nich jedynie pośmiać w necie. Na żywo, to musi być masakra.
Co myślicie o takiej?
  • 6 miesiące temu...
  • 2 miesiące temu...
  • 3 miesiące temu...
Napisano
Wiesz co? może i pasuje do każdego pomieszczenia a szczególnie do pomieszczenia gospodarczego ale nie za gtakie pieniądze. Za pasek ze skaju i klosz z plastiku dać ponad 1 tys złotych to trzeba być coś nie teges.
A najbardziej ubawił mnie opis
Cytat

Pasek skórzany i czarny kabel PVC w zestawie.

za ponad tysiaka to łaski nie robią że dorzuca pasek za 30 zł i kabel za 4 zł. icon_biggrin.gif
Napisano
Co myślicie o takiej lampie kartonowej. Właśnie ją zamówiłam i czekam, aż przyślą. Ciekawe jak z trwałością, bo efekt pewnie będzie ładny.
  • 4 miesiące temu...
  • 4 tygodnie temu...
Napisano

Wynika to z faktu, że są bardzo funkcjonalne, dając intensywne źródło światła, obejmujące zwykle całe pomieszczenie. Ciekawym rozwiązaniem są żyrandole kryształow, odznaczające się na tle innych żyrandoli. Te wykonane z kryształu są bowiem bardzo okazałe, olśniewające i atrakcyjne wizualnie. Ich wygląd kojarzy się z elegancją, luksusem i prestiżem.

Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować

Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Masz już konto? Zaloguj się.

Zaloguj się
  • Kto przegląda   0 użytkowników

• Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Utwórz nowe...