Mathir Napisano 7 sierpnia 2009 #1 Napisano 7 sierpnia 2009 Super program do ściągnięcia.http://www.bfmsa.com.pl/pobierz,program_do...ro100,2070.htmlZnajdźcie na stronie napis PRO100 4.51 i kliknijcie. Długo się ściąga, ale warto!
KAROI Napisano 9 sierpnia 2009 #2 Napisano 9 sierpnia 2009 Strasznie duże programiszcze!!! Mój komputer zapowiedział półtorej godziny ściągania!!! Ale spróbuję Na tej stronie są jeszcze inne fajne programiki na dole strony
Super B Napisano 24 sierpnia 2009 #3 Napisano 24 sierpnia 2009 Ale stronka ciekawa. Warto się rozejrzeć Tylko ten program to wersja demo i spora część funkcji jest wyłączona
Mathir Napisano 25 sierpnia 2009 Autor #4 Napisano 25 sierpnia 2009 Super B jak ci nie odpowiada PRO100 4.51 spróbuj innych z tej strony. Jest tam chociażby programik IKEI do urządzania kuchni.
Jan_13 Napisano 26 sierpnia 2009 #5 Napisano 26 sierpnia 2009 Kilka z tych programów znam (ściągałem z jakiejś innej strony) są naprawdę fajne.
kacy Napisano 27 sierpnia 2009 #6 Napisano 27 sierpnia 2009 Cytat Super program do ściągnięcia.Znajdźcie na stronie napis PRO100 4.51 i kliknijcie. Długo się ściąga, ale warto! Kiedy moi znajomi chcieli sobie zaprojektować kuchnię, to wypróbowali kilka programów, m.in. PRO100 i w ogóle nie byli zadowoleni (ostatecznie wybrali Power NET+), bo w wersji demo nie mogli nawet zapisać projektu i nie podobał im się wygląd projektu. Oczywiście nie są żadnymi specjalistami, więc może komuś coś innego pasuje.
Gerlico Napisano 11 września 2009 #7 Napisano 11 września 2009 Macie namiary na inne ciekawe programy??
kacy Napisano 11 września 2009 #8 Napisano 11 września 2009 Cytat Macie namiary na inne ciekawe programy?? Kiedy testowaliśmy programy, to wypróbowaliśmy kilka (jak się okazało nie wszystkie są przeznaczone do budowy kuchni, ale skoro już je poznałam, to napiszę o nich ) : wspomniany już Power NET+ (zdecydowany faworyt, dobry i wygodny) VoxBox (bardzo prosty i fajny), ALNO Kitchen Planner (meble ALNO), IKEA Home Planner - kuchnie (meble tylko jednego producenta), Light Decor Paradyż (z tej samej rodziny co Power NET+, dostęp do pięknych płytek firmy Ceramiki Paradyż), Blender (cytat z dobreprogramy.pl wyjaśnia wszystko: Pierwszy kontakt z programem może wywołać jednak lekki szok gdyż interfejs użytkownika jest wysoce nie standardowy. ), Furnish Pro (całkiem sympatyczny program), SAM ZAPROJEKTUJ Dom, Wnętrze i Ogród (kolejna wersja demo, tak jak PRO100, gdzie nic nie można zapisać, ubogie bazy mebli).
Mathir Napisano 29 października 2009 Autor #9 Napisano 29 października 2009 kacy, rewelacja. Tyle programów w jednym miejscu zgromadziłeś... wystarczy tylko kliknąć Dzięki
Jolka3 Napisano 21 grudnia 2009 #11 Napisano 21 grudnia 2009 Odkryłam ten temat! I się zafascynowałam
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się