Urządzenia do uzdatniania i oczyszczania wody
-
Kto przegląda 0 użytkowników
- Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Darmowy poradnik budowlany raz w tygodniu na Twój e-mail
-
Najnowsze posty
-
Cześć.Planuje zerwać wszystkie listwy pcv w całym domu i dać drewniane listwy MDF lub inną klej ponieważ ściany są proste .Nigdy tego nie robiłem i pytanie do Was bo wyczytałem ,narożniki zewnętrzne i wewnętrzne docinać ukośnicą pod kątem 45 stopni ?Widziałem że są gotowe też wewnętrzne i zewnętrzne narożniki czy lepiej z listew docinać ?Te zewnętrzne i wewnętrzne tak samo dotne na ukosnicy z katem 45 stopni ?
-
Wszystko zależy od tego, czy w razie niezbędności ta rura, znaczy ten trójnik da się zdemontować bez nadzwyczajnych środków. Bo przecież musisz zakładać, że z jakichś powodów rura się może zatkać. I co wtedy zrobisz? Owszem, prawdopodobieństwo może być nikłe, ale nie możesz założyć, że zerowe. A więc jakiś sposób na usunięcie zatkania powinien istnieć. I teraz Twój wybór, czy to będzie wyczystka, czy zakładasz w takiej sytuacji demontaż trójnika.
-
Przez lukas198820 · Napisano
Nie rozumiecie, mam miec rure wentylacyjna idaca przez 40 cm sciane i 20 cm ocieplenia na zewnatrz, a potem chce dac trojnik ktorego jedna czesc pojdzie rurom ponad dach a druga czesc idzie na dol zakonczona odskraplaczem. Czy w tym ukladzie potrzebna jest wyczystka.? -
Witam Dziękuję za odpowiedź, pojawił się pan z serwisu , dopełnił czynnik, wymienił zawór i filtr. Pompa niestety nie działa pojawia się nadal 228 i 341 , pobór prądu bardzo duży trzykrotnie więcej niż wcześniej. Tył cały w szronie, a zima już się zaczyna.
-
najprawdopodobniej masz uszkodzony filtr lub nieszczelne denko. Tu był artykuł jak to zrobić: https://profivo.pl/blog-dla-wiertaczy-artykul/ratowanie-piaszczacej-studni?resume=1763683116570x524018429648087000
-
-
Popularne tematy
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się