domestic Napisano 3 lipca 2009 Udostępnij #1 Napisano 3 lipca 2009 1. Jest piątek weekendu początek 2. Mam już 30 lat3. Mam ochotę na maliny4. Nienawidzę owłosionych, spoconych pach.......fuj5. Chciałabym mieć małego kotka6. Lubie zieloną herbatę z cytryną7. Jutro jadę nad morze8. Lubię chodzić boso po trawie9. Uwielbiam błyskotki i cekiny 10. Fajnie, że jest tak zielono Link do komentarza
Ciekawski_1 Napisano 3 lipca 2009 Udostępnij #2 Napisano 3 lipca 2009 Powiedz co dosypujesz do kawy, a powiem Ci kim jesteś Link do komentarza
domestic Napisano 3 lipca 2009 Autor Udostępnij #3 Napisano 3 lipca 2009 Cytat Powiedz co dosypujesz do kawy, a powiem Ci kim jesteś Nie dosypuje nic oprócz kawy... Link do komentarza
Zula Napisano 3 lipca 2009 Udostępnij #4 Napisano 3 lipca 2009 Cytat 1. Jest piątek weekendu początek 2. Mam już 30 lat3. Mam ochotę na maliny4. Nienawidzę owłosionych, spoconych pach.......fuj5. Chciałabym mieć małego kotka6. Lubie zieloną herbatę z cytryną7. Jutro jadę nad morze8. Lubię chodzić boso po trawie9. Uwielbiam błyskotki i cekiny 10. Fajnie, że jest tak zielono Zielony to chyba twój ulubiony kolor, a facet to tylko wydepilowany i w cekinach. Mogłaś nie wspominać o "Morzu'. Są tacy , którzy mają kilka tygodni do urlopu. Link do komentarza
kingaj Napisano 3 lipca 2009 Udostępnij #5 Napisano 3 lipca 2009 tak, to morze to przegięcie, właśnie siedzę u dusznym biurze...........a może nie jest tak źle jak mogę siedzieć na forum?te 30 lat to tak jak u mnie:) no dobra, może trochę więcej Link do komentarza
amur Napisano 3 lipca 2009 Udostępnij #6 Napisano 3 lipca 2009 Cytat 1. Jest piątek weekendu początek 2. Mam już 30 lat3. Mam ochotę na maliny4. Nienawidzę owłosionych, spoconych pach.......fuj5. Chciałabym mieć małego kotka6. Lubie zieloną herbatę z cytryną7. Jutro jadę nad morze8. Lubię chodzić boso po trawie9. Uwielbiam błyskotki i cekiny 10. Fajnie, że jest tak zielono 1. zgadza się2. ja ma 29 i 7 miesięcy3. może bardziej na jagody4. ochyda5. mogę mieć tylko żeby zawsze był taki mały i nie w domu6. a ja wolę zieloną z pomarańczą7. jutro będę malować łazienkę8. na boso mogę pochodzić ale po piasku9. wyglądają super ale tylko na królowej ....10. super Link do komentarza
Marcin123 Napisano 3 lipca 2009 Udostępnij #7 Napisano 3 lipca 2009 A ja bym chciał pić zimne piwko w swoim domu (jeszcze nie wykończony), a w chłodne wieczory (oczywiście nie teraz) palić w kominku i... pić ciepłe piwko Link do komentarza
Zula Napisano 3 lipca 2009 Udostępnij #8 Napisano 3 lipca 2009 Cytat 1. zgadza się2. ja ma 29 i 7 miesięcy3. może bardziej na jagody4. ochyda5. mogę mieć tylko żeby zawsze był taki mały i nie w domu6. a ja wolę zieloną z pomarańczą7. jutro będę malować łazienkę8. na boso mogę pochodzić ale po piasku9. wyglądają super ale tylko na królowej ....10. super Co Wy tak liczycie swoje lata ? jakie to ma znaczenie. jest ciepło, lato , piątek po połuniu .... i może być fajnie. Link do komentarza
acia Napisano 6 lipca 2009 Udostępnij #9 Napisano 6 lipca 2009 Piwko też lubię, ale tylko zimne bez względu na temp za oknem, a przy kominku to może grzaniec?!Najbardziej to nie mogę się doczekać lata we własnym domku (jak dobrze pójdzie to na następne już będzie) i Świąt Bożego Narodzenia - choinka, kominek, śnieg (i odśnieżanie ) Ehhhhhhh Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się