Pomocnik Napisano 10 kwietnia 2009 Udostępnij #1 Napisano 10 kwietnia 2009 Znacznym udogodnieniem dla użytkownika jest wyposażenie bram uchylnych i segmentowych w napędy elektryczne i system zdalnego sterowania. Pełna treść artykułu pod adresem: https://budujemydom.pl/stan-surowy/garaz/a/374-napedy-elektryczne Link do komentarza
Gość Olek Napisano 10 kwietnia 2009 Udostępnij #2 Napisano 10 kwietnia 2009 To jest dobry wynalazek ;) . Prosta instalacja, nie wymaga wielkiego "rusztowania", monter sie postaral i sluzy mi juz ze trzy lata. Mam Faac d600 oczywiscie z pilotem ;) . Chodzi cicho, nie trzaska-ma dobe zwolnienie zaprogamowane-raz ustawic i juz. Nawet w zimie chodzil mi lepiej niz samochod czasem chcial zapalac :D . Link do komentarza
Gość Franek Napisano 24 września 2010 Udostępnij #3 Napisano 24 września 2010 Wynalazek jak wynalazek, ciekaw jestem czy można podłączyć ten pilot do automatu firmowego bramy garażowej Normstahla? Bramę ogrodzeniową napędza Nice.. Link do komentarza
Gość on_wawa Napisano 24 września 2010 Udostępnij #4 Napisano 24 września 2010 Jak jednokanałowy do nie podłączysz napewno zresztą jak dwu - pewnie też nie:). Link do komentarza
Gość słony Napisano 24 września 2010 Udostępnij #5 Napisano 24 września 2010 Jak dwa przyciski to jest dwukanałowy chyba?. Link do komentarza
Gość pablo Napisano 24 września 2010 Udostępnij #6 Napisano 24 września 2010 Tradycyjny pilot NICE ma dwa przyciski i jest jednokanałowy, dwukanałowy ma cztery przyciski - nie znalazłem na ich stronie naklejanego czteroprzyciskowego. Link do komentarza
Gość krzysiek Napisano 28 stycznia 2011 Udostępnij #7 Napisano 28 stycznia 2011 bzdury pablo piszesz, każdy przycisk to kanał w nice i oczywiście że są 4 kanałowe, nawet 240 kanałowe w systemie niceway. Jaki tradycyjny pilot ?? jaki zamawiasz taki masz tutaj nie ma tradycji :) nie wprowadzaj ludzi w błąd.. Link do komentarza
Edek G. Napisano 30 września 2011 Udostępnij #8 Napisano 30 września 2011 Czy słyszeliście jakieś opinie o napędach do bram o nazwie HATO? Pytam bo to są chińskie napędy, w których podobno często padają sterowniki, pilot się zawiesza i trzeba na nowo programować. To jest na razie jedna opinia jaką znalazłem... Link do komentarza
Edek G. Napisano 29 października 2011 Udostępnij #9 Napisano 29 października 2011 Wygląda na to ,że te chińskie siłowniki nie są zbyt znane...Jeszcze wciąż szukam jakiś opinii choć coraz bardziej skłaniam się do zakupu czegoś bardziej popularnego. Link do komentarza
daggulka Napisano 29 października 2011 Udostępnij #10 Napisano 29 października 2011 doprawdy nie wiem jak szukałeś , ze znalazłeś jedną opinie .... dwie sekundy zajęło mi wyszukanie w google więcej ... wpisałam tylko "napędy do bram HATO" ...http://www.google.pl/#hl=pl&sugexp=kjr...ih=599&bs=1 Link do komentarza
retrofood Napisano 29 października 2011 Udostępnij #11 Napisano 29 października 2011 Tutaj macie wszystko:http://www.elektroda.pl/rtvforum/viewforum...p;tylko_dzial=1 Link do komentarza
Gość dante Napisano 30 lipca 2012 Udostępnij #12 Napisano 30 lipca 2012 Napędy bardzo, ale to bardzo ułatwiają życie. nie trzeba wysiadać z samochodu żeby odsunąć bramę wjazdowa, następnie otworzyć brane garażową... z napędem odbywa się wszystko szybciej i prościej... odpowiednie zaprogramowanie i wjazd lub wyjazd z garażu i posesji nie sprawia problemu. Osobiście mam dwa napędy i zgrałem je tak ze gdy otwieram bramę wjazdowa automatycznie otwiera się brama garażowa. strasznie wygodne rozwiązanie.. Link do komentarza
Gość basista Napisano 25 września 2012 Udostępnij #13 Napisano 25 września 2012 na szczęście to żaden problem zgrać dwa napędy w jednym pilocie. długo nie miałem napędu w garażu, ale wreszcie jest i wszystko otwieram guziczkiem. wielka wygoda.. Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się