Skocz do zawartości

garaż - czy ogrzewać?

Gość

Recommended Posts

Napisano
Czy garaż wolnostojący powinien być ogrzewany? Jeżeli tak, to jaka forma ogrzewania jest najtańsza i najlepsza?
Napisano
Garażu nie trzeba ogrzewać, chyba, że chcesz trzymać w nim jeszcze coś oprócz autka.
Jeżeli dobrze ocieplisz mury, to nawet w spore mrozy temperatura nie powinna spadać poniżej zera.
  • 2 tygodnie temu...
Napisano
izzy moze sie myle ale temperatura graniczna to plus 6 stopni - potem przemarza!

nie wiem jaki to garaz - jak przy domu to bym zabezpieczal przed przemarzaniem a jak nie to zburzysz i postanisz nowy icon_razz.gif
  • 4 miesiące temu...
Napisano
po co ocieplać garaż wolno stojący. żeby autko miało ciepło?
w zimie sypią na drogi sól. jeżeli jest ujemna temperatura to ta sól nie koroduje Ci samochodu. ale jak temp. jest dodatnia to tak. Wniosek, wyciągnij sam.
Napisano
Ja tam bym ogrzewał. Jak garaż nie stoi daleko od domu to bym puścił w ziemi rury, jakąś pompkę i ogrzewał.
Wiadomo nie do +20 ale te 8 - 10 stopni by było dobre.

A tak apropo parkowania auta na polu czy w garażu. Moim zdaniem o wiele przyjemniej wsiada się do auta które stoi w zimie w garażu w dodatniej temp. niż do auta stojącego na 20 stopniowym mrozie.
Napisano
haha
ja woe garaz podgrzewany i samochod w srodku - ale nasz respondent to szkot u nas za kare icon_smile.gif bo zbyt5 duzo wydawal icon_biggrin.gif

przemarzniety garza to garaz na dluzsza mete dorozbiorki!

podgrzanie do10 st. koniecznie - powyzej - komfort i to drogi icon_razz.gif
  • 3 miesiące temu...

Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować

Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Masz już konto? Zaloguj się.

Zaloguj się
  • Kto przegląda   0 użytkowników

• Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Utwórz nowe...