Sylwuś Napisano 5 sierpnia 2008 Udostępnij #1 Napisano 5 sierpnia 2008 WitamMoja siostra cioteczna chciała odzyskać premię gwarancyjną z książeczki mieszkaniowej i poprosiła mnie żebym ja jako budujący i wykańczający dom mógł otrzymać tą premię , na jakiej zasadzie to działa i jakie formalności trzeba spełniać by otrzymać premię gwarancyjną .I czy można by cioteczne rodzeństwo w ten sposób zrobiło . za pomoc dziękuję !!!! Link do komentarza
balcer79 Napisano 24 sierpnia 2008 Udostępnij #2 Napisano 24 sierpnia 2008 Czy Twoja siostra nie powinna tej książeczki na Ciebie scedować?Bo chyba tylko przepisanie wchodzi w grę? Link do komentarza
Sylwuś Napisano 9 września 2008 Autor Udostępnij #3 Napisano 9 września 2008 WitamJeśli premię gwarancyjną to jeśli moja siostra cioteczne przepisze ma swoją matkę a jej matka na moją to moja moze przepisać na mnie i to robi się w banku jesli wszyscy są to około pół godziny. Link do komentarza
bugiman Napisano 9 września 2008 Udostępnij #4 Napisano 9 września 2008 Cytat WitamJeśli premię gwarancyjną to jeśli moja siostra cioteczne przepisze ma swoją matkę a jej matka na moją to moja moze przepisać na mnie i to robi się w banku jesli wszyscy są to około pół godziny. nie skumałem tego Link do komentarza
Sylwuś Napisano 13 września 2008 Autor Udostępnij #5 Napisano 13 września 2008 Cytat nie skumałem tego WitamA co tu nie kumać wszystko dzieje się w banku PKO Jeśli moja siostra cioteczna przepisuje na swoją matkę trzeba oczywiście wypełnić kupę papierów ale jest to możliwe w godzinę .Jej matka jako rodzeństwo z moją matką bo trzeba wiedzieć że jedynie w linii prostej można przepisać a później moja matka przepisuje na mnie . Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się