bobiczek Napisano 7 godzin temu #51 Napisano 7 godzin temu 6 godzin temu, Swierol napisał: Kurcze, dlaczego? Dawaj. Będzie nas Żaboli dwóch. Damy radę
Swierol Napisano 7 godzin temu #52 Napisano 7 godzin temu 1 godzinę temu, coolibeer napisał: Bo mam bliżej do domu 6 godzin temu, Buster napisał: Bo bliżej mnie, zdecydowanie bliżej Ale ja mam daleko.
ewiq0 Napisano 6 godzin temu #53 Napisano 6 godzin temu Ale ja mam daleko.Ojej ale nam przykro strasznie…..ale ja myślę, że nic nie stoi na przeszkodzie zarezerwować nocleg w Martynce- powiem Ci super miejscowa- nawet basen mają Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1
Swierol Napisano 4 godziny temu #54 Napisano 4 godziny temu 2 godziny temu, ewiq0 napisał: Ojej ale nam przykro strasznie…..ale ja myślę, że nic nie stoi na przeszkodzie zarezerwować nocleg w Martynce- powiem Ci super miejscowa- nawet basen mają Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk No i właśnie z powodu takich osób jak ty nie jadę, w zasadzie byłbym w stanie cię wyróżnić i napisać, ze tylko w twojego powodu.. Na codzień masz gówno do powiedzenia ale jak zdarza się okazja zdyskredytować to jesteś pierwsza. I robisz to w sposób ubliżający tylko tobie. Współczuję. Domyślam się, że nie byłbym mile widziany ale ja lubię dyskutować, tzn nie z tobą bo wybacz ale nie widzę pola do dyskusji. To już koniec tego off'a.
ewiq0 Napisano 3 godziny temu #55 Napisano 3 godziny temu No i właśnie z powodu takich osób jak ty nie jadę, w zasadzie byłbym w stanie cię wyróżnić i napisać, ze tylko w twojego powodu.. Na codzień masz gówno do powiedzenia ale jak zdarza się okazja zdyskredytować to jesteś pierwsza. I robisz to w sposób ubliżający tylko tobie. Współczuję. Domyślam się, że nie byłbym mile widziany ale ja lubię dyskutować, tzn nie z tobą bo wybacz ale nie widzę pola do dyskusji. To już koniec tego off'a. Hahahahaha ale się uśmiałam- nie widzę pola do dyskusji hahahaha Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
coolibeer Napisano 3 godziny temu #56 Napisano 3 godziny temu 55 minut temu, Swierol napisał: No i właśnie z powodu takich osób jak ty nie jadę, w zasadzie byłbym w stanie cię wyróżnić i napisać, ze tylko w twojego powodu.. Na codzień masz gówno do powiedzenia ale jak zdarza się okazja zdyskredytować to jesteś pierwsza. I robisz to w sposób ubliżający tylko tobie. Współczuję. Domyślam się, że nie byłbym mile widziany ale ja lubię dyskutować, tzn nie z tobą bo wybacz ale nie widzę pola do dyskusji. To już koniec tego off'a. Ty chyba masz jakiś problem ze sobą chłopie. Na głupie pytanie ci odpowiedziałem głupio. Tak trudno to zauważyć? Cieszę się niezmiernie że cię nie będzie. Tak dokładnie na co dzień mam mało do powiedzenia bo nie mówię. Wypowiadam się tylko w tym temacie bo mnie dotyczy. A gdybyś nie wtrącił swoich 4 liter tu to problemu by nie było. Chcesz jeszcze o czymś powiedzieć? Nareszcie... 4 godziny temu, Swierol napisał: Ale ja mam daleko. Twój problem 4 godziny temu, bobiczek napisał: Dawaj. Będzie nas Żaboli dwóch. Damy radę Ty chyba tak nie na serio? 3 godziny temu, ewiq0 napisał: Ojej ale nam przykro strasznie…..ale ja myślę, że nic nie stoi na przeszkodzie zarezerwować nocleg w Martynce- powiem Ci super miejscowa- nawet basen mają Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Tylko czy wleją wody czy będziemy pływali na sucho?
Swierol Napisano 1 godzinę temu #57 Napisano 1 godzinę temu 1 godzinę temu, coolibeer napisał: Ty chyba masz jakiś problem ze sobą chłopie. Na głupie pytanie ci odpowiedziałem głupio. Tak trudno to zauważyć? Cieszę się niezmiernie że cię nie będzie. Tak dokładnie na co dzień mam mało do powiedzenia bo nie mówię. Wypowiadam się tylko w tym temacie bo mnie dotyczy. A gdybyś nie wtrącił swoich 4 liter tu to problemu by nie było. Chcesz jeszcze o czymś powiedzieć? To już teraz nie wiem, który dzwon zabił głośniej? Twój czy tej z emotki? Skup się na czytaniu ze zrozumieniem. A to? "Tak dokładnie na co dzień mam mało do powiedzenia bo nie mówię" - choryś? Ja się doskonale domyśliłem, że to była głupia odpowiedź dlatego nie chciałem drążyć tego tematu, bo i po co? Ale widzę, że ty bardzo na to czekałeś bo cie palce świerzbią. Odpowiedziałem "tej tamtej" a ty gruchnąłeś nie z gruchy, ni z pietruchy, nie wiadomo o czym. I to ja mam problem ze sobą ... . A to czy mnie nie będzie? Nie wiem. Cały czas się zastanawiam. 6 godzin temu, bobiczek napisał: Dawaj. Będzie nas Żaboli dwóch. Damy radę Sam widzisz.
ewiq0 Napisano 1 godzinę temu #58 Napisano 1 godzinę temu Sam widzisz.Ta tamta ma na imię Ewa- ale ta wiedza chyba nie jest ci do niczego potrzebna, bo ty kobiet nie lubisz- patrz wcześniejsze wpisy o przykuwaniu łańcuchem czy inne w tym stylu Zaimki zamierzenie z małej litery Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
retrofood Napisano 1 godzinę temu #59 Napisano 1 godzinę temu 31 minut temu, Swierol napisał: I to ja mam problem ze sobą ... . A masz, masz. Nie ma co ukrywać.
Swierol Napisano 37 minut temu #60 Napisano 37 minut temu 47 minut temu, ewiq0 napisał: Ta tamta ma na imię Ewa- ale ta wiedza chyba nie jest ci do niczego potrzebna, bo ty kobiet nie lubisz- patrz wcześniejsze wpisy o przykuwaniu łańcuchem czy inne w tym stylu Zaimki zamierzenie z małej litery Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Jesteś pewna, że nie wiedziałem jak masz na imię? 22 minuty temu, retrofood napisał: A masz, masz. Nie ma co ukrywać. A ja twój problem? Udało się z tego wyjść? 53 minuty temu, ewiq0 napisał: patrz wcześniejsze wpisy o przykuwaniu łańcuchem czy inne w tym stylu Przypomnij, bo to ciekawe:)
podczytywacz Napisano 15 minut temu #61 Napisano 15 minut temu 16 minut temu, Swierol napisał: Jesteś pewna, że nie wiedziałem jak masz na imię? A ja twój problem? Udało się z tego wyjść? Przypomnij, bo to ciekawe:) Daruj już sobie i nam tej rozkminy... Kończ waść, wstydu oszczędź.. Masz zamiar jechać - zapisz się... Nie masz - zmień wątek, albo forum... Albo podczytuj w ciszy...
retrofood Napisano 14 minut temu #62 Napisano 14 minut temu 21 minut temu, Swierol napisał: A ja twój problem? Nie jesteś moim problemem, spij spokojnie.
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się