Masz pomysły, ale chyba za mało wiedzy. Jabłek z wędlinami nie da się pożenić, bo tu są potrzebne różne składy atmosfery, oprócz różnych temperatur. I osuszanie powietrza. W domowych warunkach duże koszty, przy małej wydajności. Szkoda czasu i atłasu.
Niby tak. Ale jak jak wspominałem w przyszłości będą tam leżeć inne rzeczy np. zebrane jabłka być może dojrzewalnia wędlin itp. I by się przydała niższa temperatura.
Planuje też mieć miejsce na fermentację brzeczki piwnej
Kotwa może wtedy wyjść z czymś miękkim. A z kołkiem to widać, czy się trzyma, czy nie.
To jak tapetowanie na starym, wapiennym tynku. Pasy tapety odpadają od ściany wraz z klejem i tynkiem.
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się