Skocz do zawartości

Przyczepa kempingowa ... dziś tylko inspiracje, ale kiedyś przyjdzie czas -może niedługo ;)

Recommended Posts

Chodzi nam po głowie przyczepa kempingowa wykończona pod nas przez nas.

Lubimy festiwale muzyczne i ogólnie podróże, więc wydaje nam się, że to fajna sprawa jest :)

Ale nie przyczepa ogromna .... znalazłam .... uwaga .... stary NIEWIADÓW przerobiony tak, że szok!

Można kupić starą przyczepkę za kwotę do max. 8.000 zł i samodzielnie ją odnowić :)

Będę tu wrzucać inspiracje, a może już w nie tak znowu odległej przyszłości wcielimy je w życie :)

Ogłoszenie obecnie jest wystawione na otomoto, ale wrzucę foty na przyszłość, kiedy przyczepka się sprzeda i ogłoszenie pójdzie w niebyt :)

Zachwyciła mnie ta przyczepka  :)

Dla mnie .... miazga :)

https://www.otomoto.pl/przyczepy/oferta/niewiadow-n126n-niewiadow-n126n-niewiadowka-ID6GsvMT.html

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

6.jpg

7.jpg

8.jpg

9.jpg

10.jpg

11.jpg

12.jpg

5 minut temu, daggulka napisał:

Chodzi nam po głowie przyczepa kempingowa wykończona pod nas przez nas.

Lubimy festiwale muzyczne i ogólnie podróże, więc wydaje nam się, że to fajna sprawa jest :)

Ale nie przyczepa ogromna .... znalazłam .... uwaga .... stary NIEWIADÓW przerobiony tak, że szok!

Można kupić starą przyczepkę za kwotę do max. 8.000 zł i samodzielnie ją odnowić :)

Będę tu wrzucać inspiracje, a może już w nie tak znowu odległej przyszłości wcielimy je w życie :)

Ogłoszenie obecnie jest wystawione na otomoto, ale wrzucę foty na przyszłość, kiedy przyczepka się sprzeda i ogłoszenie pójdzie w niebyt :)

Zachwyciła mnie ta przyczepka  :)

Dla mnie .... miazga :)

https://www.otomoto.pl/przyczepy/oferta/niewiadow-n126n-niewiadow-n126n-niewiadowka-ID6GsvMT.html

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

6.jpg

7.jpg

8.jpg

9.jpg

10.jpg

11.jpg

12.jpg

A to nie jest głupie :) 

1 minutę temu, Buster napisał:

A to nie jest głupie :) 

No nie jest :)

Jest gdzie zrobić kanapki i jajecznicę, jest się gdzie załatwić i jest się gdzie wyspać ... a nawet wziąć prysznic!

W życiu bym nie pomyślała, że w tak małej przyczepce jest to możliwe :)

Duża przyczepa nie wchodzi w grę - dostałabym zawału podczas podróży. Naoglądałam się wypadków, jak to pięknie potrafi znieść samochód na pobocze. A takie małe, to mniejsze ryzyko będzie .... i ja spokojniejsza :)

Chyba ;)

Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować

Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Masz już konto? Zaloguj się.

Zaloguj się
  • Kto przegląda   0 użytkowników

• Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Utwórz nowe...