pawelwch Napisano 3 kwietnia 2023 #1 Napisano 3 kwietnia 2023 Chciałem zapytać skąd mógłbym pozyskać: - opis techniczny przydomowej oczyszczalni ścieków do wybranego modelu, wraz ze wskazaniem wydajności na dobę oraz wskaźniki zanieczyszczeń, - przekrój przydomowej oczyszczalni ścieków, poziom wód gruntowych jest na poziomie -1,8 p.p. t. Złożyłem wniosek o zgłoszenie przydomowej oczyszczalni jednak dostałem odpowiedź aby uzupełnić informacje o ww. tematach. Skąd mógłbym te informacje pozyskać skoro jeszcze nie wiem jaki konkretnie rodzaj oczyszczalni wybiore? Musze sie już konaktować z jakims wykonawcą aby takie informację pozyskac? Pozdrawiam.
Budujemy Dom - budownictwo ogólne Napisano 4 kwietnia 2023 #2 Napisano 4 kwietnia 2023 Możliwe, że od producenta, musisz wysłać zapytanie do kilku producentów - jesteś potencjalnym klientem i pomoc z pewnością uzyskasz z działu doradztwa. Możliwe, że padnie jeszcze kilka pytań w formie doprecyzowania zagadnienia. Ja bym zaczął od producenta "w okolicy".
VizerD Napisano 30 czerwca 2023 #3 Napisano 30 czerwca 2023 Po prostu do nich zadzwoń Dnia 30.06.2023 o 22:02, VizerD napisał: Po prostu do nich zadzwoń Chciałbym dodać. Kiedy budowałem swój basen, kontaktowałem się z wykonawcami. Musiałem również skontaktować się z firmą Aquamonkey w celu ustalenia wszystkich parametrów potrzebnych do budowy basenu. Kiedy znałem wszystkie informacje, zacząłem budować. Nowością było dla mnie również to, że basen można zbudować do określonej głębokości.
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się