Bob-budowniczy Napisano 8 maja 2008 Udostępnij #51 Napisano 8 maja 2008 Cytat A mi się tak własny staw zamarzył..... ehhh.. Kiedyś będziesz go miał,marzenia się spełniają .Mój staw/sztuczny 50m2/powstawał 5lat i jeszcze nie jest zakończony.Bob Link do komentarza
lara Napisano 9 maja 2008 Autor Udostępnij #52 Napisano 9 maja 2008 Cytat Kiedyś będziesz go miał,marzenia się spełniają .Mój staw/sztuczny 50m2/powstawał 5lat i jeszcze nie jest zakończony.Bob Oczywiście,że marzenia się spełniają. Ale zawsze łatwiej jak mamy zasięgu oka złotą rybkę, która w razie czego dopomoże Link do komentarza
mela Napisano 9 maja 2008 Udostępnij #53 Napisano 9 maja 2008 Cytat Oczywiście,że marzenia się spełniają. Ale zawsze łatwiej jak mamy zasięgu oka złotą rybkę, która w razie czego dopomoże Siemka.Złota rybka to przereklamowana jest.Całuski Link do komentarza
Wanda Napisano 11 maja 2008 Udostępnij #54 Napisano 11 maja 2008 Cytat Siemka.Złota rybka to przereklamowana jest.Całuski Ona ma dobrych specjalistów od PR ale leń z niej straszny. (Domu za mnie nie zgodziła się budować) Link do komentarza
lara Napisano 13 maja 2008 Autor Udostępnij #55 Napisano 13 maja 2008 Za kilka godzin odbieram z dworca nowe karpie koi . Jak dotrą to pohwalę się nimi na forum lub w galerii. Na razie będą bardzo malutkie ale mam nadzieję, że te nie zostaną zjedzone Link do komentarza
lara Napisano 13 maja 2008 Autor Udostępnij #56 Napisano 13 maja 2008 Cytat Za kilka godzin odbieram z dworca nowe karpie koi . Jak dotrą to pohwalę się nimi na forum lub w galerii. Na razie będą bardzo malutkie ale mam nadzieję, że te nie zostaną zjedzone Miało być pochwalę Link do komentarza
Fabia Napisano 13 maja 2008 Udostępnij #57 Napisano 13 maja 2008 Cytat Za kilka godzin odbieram z dworca nowe karpie koi . Jak dotrą to pohwalę się nimi na forum lub w galerii. Na razie będą bardzo malutkie ale mam nadzieję, że te nie zostaną zjedzone Na razie się nie chwal . (Wydry mają uszy) Link do komentarza
lara Napisano 14 maja 2008 Autor Udostępnij #58 Napisano 14 maja 2008 No to się pochwalę Z Ostrowa Wielkopolskiego ze sklepu "Złota Rybka" przyjechały koleją (nie przeplyneły) 4 kolorowe karpie koii i 3 lilie wodne Wszystkim zainteresowanym polecam ten sklep, bardzo mili i uczciwi właściciele a ceny rewelacja Link do komentarza
Fabia Napisano 15 maja 2008 Udostępnij #59 Napisano 15 maja 2008 Cytat No to się pochwalę Z Ostrowa Wielkopolskiego ze sklepu "Złota Rybka" przyjechały koleją (nie przeplyneły) 4 kolorowe karpie koii i 3 lilie wodne Wszystkim zainteresowanym polecam ten sklep, bardzo mili i uczciwi właściciele a ceny rewelacja To są rybki hodowlane? I z czasem będzie ich więcej? Link do komentarza
lara Napisano 15 maja 2008 Autor Udostępnij #60 Napisano 15 maja 2008 Cytat To są rybki hodowlane? I z czasem będzie ich więcej? Wiem że ozdobne, a skoro ozdobne to chyba hodowlane Mam taka nadzieję że się rozmnożą . Jeszcze są zbyt małe, nie wiem czy to samce czy samiczki i nie wiem jak to się sprawdza u ryb Link do komentarza
Ken i Ela Napisano 16 maja 2008 Udostępnij #61 Napisano 16 maja 2008 Cytat Wiem że ozdobne, a skoro ozdobne to chyba hodowlane Mam taka nadzieję że się rozmnożą . Jeszcze są zbyt małe, nie wiem czy to samce czy samiczki i nie wiem jak to się sprawdza u ryb lara, podaje Ci strone gdzie mozesz przeczytac o rybach koi. Jest to internetowa encyklopedia-Wikipedia. Jest po angielsku ale mozesz kliknac na umieszczony w spisie jezykow-- jez. polski i jest krotkie tlumaczenie artykulu na temat koi. Koi pochodzi z Japonii i jest to jak napewno wiesz karp tylko ze ozdobny. W doslownym tlumaczeniu z japonskiego--brokatowy karp. en.wikipedia.org/wiki/KoiMam nadzieje ze rybki dobrze sie czuja. Pozdrawiam, Ela. Link do komentarza
lara Napisano 16 maja 2008 Autor Udostępnij #62 Napisano 16 maja 2008 Cytat lara, podaje Ci strone gdzie mozesz przeczytac o rybach koi. Jest to internetowa encyklopedia-Wikipedia. Jest po angielsku ale mozesz kliknac na umieszczony w spisie jezykow-- jez. polski i jest krotkie tlumaczenie artykulu na temat koi. Koi pochodzi z Japonii i jest to jak napewno wiesz karp tylko ze ozdobny. W doslownym tlumaczeniu z japonskiego--brokatowy karp. en.wikipedia.org/wiki/KoiMam nadzieje ze rybki dobrze sie czuja. Pozdrawiam, Ela. Elu dziękuje bardzo za podpowieź.Karpie czują się bardzo dobrze . Już dwa lata przymierzałam się do zakupu tych rybek trochę poczytałam i teraz zobaczę jak się będą aklimatyzować w nowym środowisku. Myślę o rozwieszeniu dzwonków lub czegoś podobnego co zniechęci wydry, czaple i inne łakomczuchy do zjedzenia tych rybek. Pozdrawiam.P.S. Jak mi się uda to zrobie im fotkę. Pa. Link do komentarza
foto Napisano 16 maja 2008 Udostępnij #63 Napisano 16 maja 2008 Cytat Myślę o rozwieszeniu dzwonków lub czegoś podobnego co zniechęci wydry, czaple i inne łakomczuchy do zjedzenia tych rybek. Pozdrawiam.P.S. Jak mi się uda to zrobie im fotkę. Pa. Ryby z dzwonkiem (na szyi ) To pasuje do "Zakręconych Pomysłów" Link do komentarza
lara Napisano 17 maja 2008 Autor Udostępnij #64 Napisano 17 maja 2008 Cytat Ryby z dzwonkiem (na szyi ) To pasuje do "Zakręconych Pomysłów" Dobry pomysł .Ja zapewniam ryby i dzwonki, rozumiem że Ty zrobisz sesję fotograficzną . Jak fotki Ci wyjdą to wstawimy do "Zakręconych Pomysłów" . Link do komentarza
domel Napisano 17 maja 2008 Udostępnij #65 Napisano 17 maja 2008 Cytat Dobry pomysł .Ja zapewniam ryby i dzwonki, rozumiem że Ty zrobisz sesję fotograficzną . Jak fotki Ci wyjdą to wstawimy do "Zakręconych Pomysłów" . Randka w ciemno się szykuje,będą młode? Link do komentarza
Wanda Napisano 17 maja 2008 Udostępnij #66 Napisano 17 maja 2008 Cytat Randka w ciemno się szykuje,będą młode? Mówimy o rybkach cały czas? Link do komentarza
mela Napisano 17 maja 2008 Udostępnij #67 Napisano 17 maja 2008 Cytat Mówimy o rybkach cały czas? Siemka.Rybka lubi pływać?Czy na te karpie to woła się koi,koi ? Link do komentarza
Wanda Napisano 17 maja 2008 Udostępnij #68 Napisano 17 maja 2008 Cytat Siemka.Rybka lubi pływać?Czy na te karpie to woła się koi,koi ? Tu się robi niebezpiecznie Link do komentarza
lara Napisano 17 maja 2008 Autor Udostępnij #69 Napisano 17 maja 2008 Cytat Mówimy o rybkach cały czas? Ja tylko o rybkach Link do komentarza
lara Napisano 17 maja 2008 Autor Udostępnij #70 Napisano 17 maja 2008 Cytat Siemka.Rybka lubi pływać?Czy na te karpie to woła się koi,koi ? Ja ich nie wołam, ale bardzo proszę możesz spróbować wołać do nich koi, koi Rybki są do twojej dyspozycji Link do komentarza
lara Napisano 17 maja 2008 Autor Udostępnij #71 Napisano 17 maja 2008 Cytat Tu się robi niebezpiecznie Raczej wesoło Link do komentarza
foto Napisano 17 maja 2008 Udostępnij #72 Napisano 17 maja 2008 Cytat Dobry pomysł .Ja zapewniam ryby i dzwonki, rozumiem że Ty zrobisz sesję fotograficzną . Jak fotki Ci wyjdą to wstawimy do "Zakręconych Pomysłów" . Z rybek najbardziej cenię dzwonka Link do komentarza
Fabia Napisano 18 maja 2008 Udostępnij #73 Napisano 18 maja 2008 Cytat Z rybek najbardziej cenię dzwonka Uhhhhh... Link do komentarza
lara Napisano 19 maja 2008 Autor Udostępnij #74 Napisano 19 maja 2008 Cytat Z rybek najbardziej cenię dzwonka Mówisz i masz Link do komentarza
Joanna Z Napisano 19 maja 2008 Udostępnij #75 Napisano 19 maja 2008 Cytat Mówisz i masz Laro! Zabiłaś swoje rybki Link do komentarza
Wanda Napisano 20 maja 2008 Udostępnij #76 Napisano 20 maja 2008 Cytat Raczej wesoło Śmieznie , śmiesznie a rybki młode? Naprawdę zmarły? Link do komentarza
lara Napisano 20 maja 2008 Autor Udostępnij #77 Napisano 20 maja 2008 Nie dziewczyny rybki zdrowe i narazie całe.Kolorowych nie widać bo muszą nabrać rozeznania w terenie. Link do komentarza
domel Napisano 21 maja 2008 Udostępnij #78 Napisano 21 maja 2008 Cytat Mówimy o rybkach cały czas? Inteligentna rybka zwana Wandą powinna wiedzieć. Link do komentarza
Wanda Napisano 21 maja 2008 Udostępnij #79 Napisano 21 maja 2008 Cytat Inteligentna rybka zwana Wandą powinna wiedzieć. Ja z innego kręgu kulturowego Tu dość trudno o diamenty i inne takie. Dom z ogródkiem to wszystko na co mnie stać. Laro cieszę się że rybki całe. Link do komentarza
lara Napisano 21 maja 2008 Autor Udostępnij #80 Napisano 21 maja 2008 Cytat Ja z innego kręgu kulturowego Tu dość trudno o diamenty i inne takie. Dom z ogródkiem to wszystko na co mnie stać. Laro cieszę się że rybki całe. Wandeczko dom z ogrodem to bardzo dużo Dzięki. Ja również się cieszę. Jak się oswoją to może uda się im zrobić lepsze zdjęcia. No chyba, że "foto" wpadnie na profesjonalna sesje z rybkami. Coś się nie odzywa, chyba dzwonki zaszkodziły Link do komentarza
Wanda Napisano 21 maja 2008 Udostępnij #81 Napisano 21 maja 2008 Cytat Wandeczko dom z ogrodem to bardzo dużo Dzięki. Ja również się cieszę. Jak się oswoją to może uda się im zrobić lepsze zdjęcia. No chyba, że "foto" wpadnie na profesjonalna sesje z rybkami. Coś się nie odzywa, chyba dzwonki zaszkodziły Może pojechał na eurowizję robić fotki naszej nowej narodowej artystce? Dzięki za słowa pociechy . Od razu mi lepiej. Link do komentarza
mela Napisano 21 maja 2008 Udostępnij #82 Napisano 21 maja 2008 Cytat Ja z innego kręgu kulturowego Tu dość trudno o diamenty i inne takie. Dom z ogródkiem to wszystko na co mnie stać. Laro cieszę się że rybki całe. Siemka.I na autoironię Cię stać ,a to cenniejsze od jachtu.Całuski Link do komentarza
Wanda Napisano 22 maja 2008 Udostępnij #83 Napisano 22 maja 2008 Cytat Siemka.I na autoironię Cię stać ,a to cenniejsze od jachtu.Całuski Ogłoszenia drobne: "Zamienię autoironię na jacht." Link do komentarza
MODNA Napisano 23 maja 2008 Udostępnij #84 Napisano 23 maja 2008 Cytat Ogłoszenia drobne: "Zamienię autoironię na jacht." Wolisz być nabzdyczoną smutniarą z jachtem? Link do komentarza
foto Napisano 23 maja 2008 Udostępnij #85 Napisano 23 maja 2008 Cytat Wandeczko dom z ogrodem to bardzo dużo Dzięki. Ja również się cieszę. Jak się oswoją to może uda się im zrobić lepsze zdjęcia. No chyba, że "foto" wpadnie na profesjonalna sesje z rybkami. Coś się nie odzywa, chyba dzwonki zaszkodziły Ehh.. ostatni rozsądny aparat jaki miałem został w autokarze w Kolonii . Pewnie sobie coś kupię cyfrowego za jakiś czas ale do profesjonalizmu mi daleko. Nasładzam się jak mogę pracami zawodowców i stąd moje imię forumowe. Link do komentarza
hesia Napisano 23 maja 2008 Udostępnij #86 Napisano 23 maja 2008 Cytat Ehh.. ostatni rozsądny aparat jaki miałem został w autokarze w Kolonii . Pewnie sobie coś kupię cyfrowego za jakiś czas ale do profesjonalizmu mi daleko. Nasładzam się jak mogę pracami zawodowców i stąd moje imię forumowe. Cze.W życiu nie zamienię nikona F60 z obiektywem nikkor 70-300 na jakieś badziewie zwane cyfrówką.Pozdro Link do komentarza
Wanda Napisano 24 maja 2008 Udostępnij #87 Napisano 24 maja 2008 Cytat Wolisz być nabzdyczoną smutniarą z jachtem? A wiesz ty ile jest nabzdyczonych smutniar które nie tylko na jacht ale nawet na płytę ceramiczną w kuchni żadnych perspektyw nie mają? Link do komentarza
hesia Napisano 25 maja 2008 Udostępnij #88 Napisano 25 maja 2008 Cytat A wiesz ty ile jest nabzdyczonych smutniar które nie tylko na jacht ale nawet na płytę ceramiczną w kuchni żadnych perspektyw nie mają? Cze.O blacharach to słyszałam ale tu czytam ze jeszcze są jachciary? Link do komentarza
foto Napisano 28 maja 2008 Udostępnij #89 Napisano 28 maja 2008 Cytat Cze.W życiu nie zamienię nikona F60 z obiektywem nikkor 70-300 na jakieś badziewie zwane cyfrówką.Pozdro A kto mówi o zamianie? Może i jest to badziewie ale odpada cały problem z kliszami, wywoływaniem, czekaniem itp. A dziennie można zrobić i tysiąc fotek jak ktoś ma taką potrzebę. Link do komentarza
MODNA Napisano 29 maja 2008 Udostępnij #90 Napisano 29 maja 2008 Cytat A wiesz ty ile jest nabzdyczonych smutniar które nie tylko na jacht ale nawet na płytę ceramiczną w kuchni żadnych perspektyw nie mają? Przynajmniej mają powód. Link do komentarza
lara Napisano 29 maja 2008 Autor Udostępnij #91 Napisano 29 maja 2008 Cytat A kto mówi o zamianie? Może i jest to badziewie ale odpada cały problem z kliszami, wywoływaniem, czekaniem itp. A dziennie można zrobić i tysiąc fotek jak ktoś ma taką potrzebę. Nie ważne jakim aparatem, ważne żeby zdjęcia były artystyczne Link do komentarza
Wanda Napisano 30 maja 2008 Udostępnij #92 Napisano 30 maja 2008 Cytat Przynajmniej mają powód. Jakoś żaden powód. Ludzie mają naprawdę poważne kłopoty a trzymają fason. Link do komentarza
Wanda Napisano 30 maja 2008 Udostępnij #93 Napisano 30 maja 2008 Cytat Cze.O blacharach to słyszałam ale tu czytam ze jeszcze są jachciary? A co to są blachary? Link do komentarza
hesia Napisano 30 maja 2008 Udostępnij #94 Napisano 30 maja 2008 Cytat A kto mówi o zamianie? Może i jest to badziewie ale odpada cały problem z kliszami, wywoływaniem, czekaniem itp. A dziennie można zrobić i tysiąc fotek jak ktoś ma taką potrzebę. Cze.Zeby zrobić porównywalne jakościowo zdjęcie trzeba zapłacić za cyfrówę ok 7000zł.Pozdro Link do komentarza
hesia Napisano 30 maja 2008 Udostępnij #95 Napisano 30 maja 2008 Cytat A co to są blachary? Cze.Doda się sądzi za nazwanie jej blacharą a jest to określenie panienki lecącej na panów w wypasionych i drogich samochodach.Pozdro Link do komentarza
lara Napisano 30 maja 2008 Autor Udostępnij #96 Napisano 30 maja 2008 Cytat Cze.Doda się sądzi za nazwanie jej blacharą a jest to określenie panienki lecącej na panów w wypasionych i drogich samochodach.Pozdro Tak. To blachara nie jest pomocnikiem w warsztacie Link do komentarza
lara Napisano 30 maja 2008 Autor Udostępnij #97 Napisano 30 maja 2008 Cytat Cze.Doda się sądzi za nazwanie jej blacharą a jest to określenie panienki lecącej na panów w wypasionych i drogich samochodach.Pozdro A kim jest szlaufiara ? Link do komentarza
Mirmoza Napisano 2 czerwca 2008 Udostępnij #98 Napisano 2 czerwca 2008 Cytat Może ktoś z Was zna skuteczne sposoby na wypłoszenie wydry. Postawiliśmy włączone radio i strachy a ona dalej stołuje sie w naszym stawie. Ta okolica musi być bardzo cicha i oddalona od miasta. Zazdroszczę. Link do komentarza
lara Napisano 2 czerwca 2008 Autor Udostępnij #99 Napisano 2 czerwca 2008 Cytat Ta okolica musi być bardzo cicha i oddalona od miasta. Zazdroszczę. Owszem jest cicha ale nie oddalona od miasta tylko w jego granicach. Miasto niewielkie jakieś 75tyś mieszkańców da się żyć Link do komentarza
Mirmoza Napisano 5 czerwca 2008 Udostępnij #100 Napisano 5 czerwca 2008 Cytat Owszem jest cicha ale nie oddalona od miasta tylko w jego granicach. Miasto niewielkie jakieś 75tyś mieszkańców da się żyć Nadal zazdroszczę. Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się