Skocz do zawartości

Historia edycji

demo

demo

52 minuty temu, podczytywacz napisał:

Dopiero teraz to zauważyłeś???O.o

Zauważyłem już wcześniej, dlatego nawet nie staram się wchodzić w merytoryczną polemikę.

Ograniczam się do minimum, bo gra ze mną w bambuko, więc stosuję taktykę tylko taką na przetrwanie. :icon_mrgreen:

To jeszcze zauważyłem, że taka @daggulka też potrafi nieźle nazenkować jak ma akurat ochotę i potrzebę poddania w wątpliwość pojęć całkiem oczywistych. :hahaha2:xD:takaemotka:

demo

demo

50 minut temu, podczytywacz napisał:

Zauważyłem już wcześniej, dlatego nawet nie staram się wchodzić w merytoryczną polemikę.

Ograniczam się do minimum, bo gra ze mną w bambuko, więc stosuję taktykę tylko taką na przetrwanie. :icon_mrgreen:

Co jeszcze zauważyłem, że taka @daggulka też potrafi nieźle nazenkować jak ma akurat ochotę i potrzebę poddania w wątpliwość pojęć całkiem oczywistych. :hahaha2:xD:takaemotka:

demo

demo

48 minut temu, podczytywacz napisał:

Co jeszcze zauważyłem, że taka @daggulka też potrafi nieźle nazenkować jak ma akurat ochotę poddania w wątpliwość pojęć całkiem oczywistych. :hahaha2:xD:takaemotka:

demo

demo

43 minuty temu, podczytywacz napisał:

Ogroniczam się do minimum, bo gra ze mną w bambuko, więc stosuję taktykę tylko taką na przetrwanie. :icon_mrgreen:

Co jeszcze zauważyłem, że taka @daggulka też potrafi nieźle nazenkować jak ma akurat ochotę poddania w wątpliwość pojęć całkiem oczywistych. :hahaha2:xD:takaemotka:

demo

demo

34 minuty temu, podczytywacz napisał:

Ogroniczam się do minimum, bo gra ze mną w bambuko, więc stosuję taktykę tylko taką na przetrwanie. :icon_mrgreen:

demo

demo

27 minut temu, podczytywacz napisał:

• Kto przegląda   0 użytkowników

• Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Utwórz nowe...