Pomocnik Napisano 23 czerwca 2022 Udostępnij #1 Napisano 23 czerwca 2022 Budowa domu? Remont mieszkania? Nie ważne, czy mierzymy się z kreowaniem nowej przestrzeni, czy też aranżujemy na nowo znane nam wnętrza - musimy postawić na rozwiązania sprytne i nowoczesne! Oznacza to, że również wybór sprzętów kuchennych powinien zostać odpowiednio przemyślany, bo kiedy myślimy o rodzinnym gotowaniu, stawiamy nie tylko na estetykę wyglądu płyty, ale również jej bezpieczeństwo czy ekonomię użytkowania. Nie bez znaczenia w urządzaniu wnętrz jest również wygląd sprzętów kuchennych. Technologia "gaz pod szkłem" odpowiada na wszystkie te potrzeby, zaś gazowa płyta ceramiczna DynaCook jest doskonałym wyborem, który Klienci cenią przez lata. Pełna treść artykułu pod adresem: https://budujemydom.pl/wystroj-wnetrz/kuchnia/polecane/102191-co-to-jest-gaz-pod-szklem-ile-kosztuje Link do komentarza
Gość Gabriel Napisano 23 czerwca 2022 Udostępnij #2 Napisano 23 czerwca 2022 Mam i nie polecam. Żałuję zakupu mimo tego że wygląda jak indukcja. Link do komentarza
podczytywacz Napisano 23 czerwca 2022 Udostępnij #3 Napisano 23 czerwca 2022 Syn miał i polecał... do czasu pierwszego wykipienia zupy i próby czyszczenia przypalenizny... Wyrzucił i ma normalną, pięciopalnikową płytę, chociaż namawiałem na odcięcie gazu i instalację indukcji... Długo można by opowiadać, ale teraz NIE POLECA! 1 Link do komentarza
Gość Marek Napisano 24 czerwca 2022 Udostępnij #4 Napisano 24 czerwca 2022 Dobra płyta, korzystam od 5 lat i wszystko działa bez zarzutu. Korzysta się jak z elektrycznej, ale za to rachunki mniejsze. Link do komentarza
Gość Natalia Napisano 29 czerwca 2022 Udostępnij #5 Napisano 29 czerwca 2022 Ostatnio trafiłam na te rozwiązanie, artykuł super i chyba wypróbuje u siebie w kuchni. Link do komentarza
Gość Gabriel Napisano 10 lipca 2022 Udostępnij #6 Napisano 10 lipca 2022 Od dwuch lat kożystam z solgaz i nie polecam. Mała moc palników powoduje długie gorowanie/smażenie . Nie polecam. Link do komentarza
Elfir Napisano 10 lipca 2022 Udostępnij #7 Napisano 10 lipca 2022 To Solgaz jeszcze to produkuje? Myślałam, że już dawno zrezygnował po tym jak wyśmiano ten koncept. Próba naśladowania indukcji metodą rodem z średniowiecza (otwarty ogień) Link do komentarza
Gość DYNAXO sp. z o.o. Napisano 12 lipca 2022 Udostępnij #8 Napisano 12 lipca 2022 Drodzy czytelnicy, artykuł dotyczy produktów firmy Dynaxo - płyt DynaCook, a nie naszej konkurencji :). Zapraszamy do zapoznania się z ofertą DynaCook, liczymy, że dzięki temu poznacie nową jakość gazu pod szkłem. pozdrawiamy zespół DynaCook Link do komentarza
retrofood Napisano 12 lipca 2022 Udostępnij #9 Napisano 12 lipca 2022 To jest jakieś specjalne szkło? Link do komentarza
Gość DYNAXO sp. z o.o. Napisano 18 lipca 2022 Udostępnij #10 Napisano 18 lipca 2022 Tak, zwrot ,,gaz pod szkłem" jest umownym hasłem, które stosujemy. W rzeczywistości jest to bardzo wytrzymała szyba ceramiczna renomowanej firmy Eurokera, specjalnie przystosowana do płyt grzewczych. pozdrawiamy zespół DynaCook Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się