Pomocnik Napisano 16 marca 2022 Udostępnij #1 Napisano 16 marca 2022 Do wymiany starego kotła i docieplenia domu można dostać dofinansowanie z programu Czyste Powietrze. A czy będą jakieś dopłaty do domów nowych, właśnie budowanych? Pełna treść artykułu pod adresem: https://budujemydom.pl/instalacje/pompy-ciepla/porady/100684-rzadowy-program-moje-cieplo-kto-moze-skorzystac Link do komentarza
Gość Sławek Napisano 16 marca 2022 Udostępnij #2 Napisano 16 marca 2022 Polecam bardzo skorzystanie z programu czyste powietrze! Ja dzięki temu mogłem wymienić stary piec węglowy na ekologiczny i bezobsługowy kocioł. Nie wyobrażam sobie już życia bez niego hehe zasypuję i zapominam, super wygoda! Link do komentarza
Elfir Napisano 16 marca 2022 Udostępnij #3 Napisano 16 marca 2022 15 godzin temu, Gość Sławek napisał: Polecam bardzo skorzystanie z programu czyste powietrze! Ja dzięki temu mogłem wymienić stary piec węglowy na ekologiczny i bezobsługowy kocioł. Nie wyobrażam sobie już życia bez niego hehe zasypuję i zapominam, super wygoda! Taaa, i pewnie popiół magicznie znika. Link do komentarza
retrofood Napisano 16 marca 2022 Udostępnij #4 Napisano 16 marca 2022 34 minuty temu, Elfir napisał: Taaa, i pewnie popiół magicznie znika. Się go ekologicznie wydmuchuje przez komin. Elektrycznie, żeby było bezobsługowo. Link do komentarza
Gość gość sławek Napisano 17 marca 2022 Udostępnij #5 Napisano 17 marca 2022 tak czyste powietrze, ale jak się ciemno robi to już jest inaczej :) Nadal funkcjonuje stara zasada segregacji śmieci na nie palne i palne po zmroku. Link do komentarza
Gość retro23 Napisano 17 marca 2022 Udostępnij #6 Napisano 17 marca 2022 Samoobsługowy piec węglowy - ciekawe. Pierwszy raz o takim słyszę, a montuje piece już jakiś czas. Jeżeli kolega wsypuje eko - groszek i nie czyści popielnika to naprawdę fajny kociołek. Link do komentarza
Gość Aśka Napisano 5 kwietnia 2022 Udostępnij #7 Napisano 5 kwietnia 2022 skorzystałam z programu czyste powietrze, ja postawiłam na pellet - zasypuję i zapominam. Bardzo polecam. jak przypomnę sobie stary piec.. ciągłe wygaszanie, rozpalanie.. powrót po weekendzie do domu w którym było 13 stopni, brr! teraz i na tydzień wyjade i wracam do ciepłego. nie wiem czemu tak długo się wzbraniałam Link do komentarza
Gość Maciej Napisano 29 kwietnia 2022 Udostępnij #8 Napisano 29 kwietnia 2022 Program ,,,Moje ciepło "". Gdzie składać wnioski Link do komentarza
Viessmann Napisano 4 maja 2022 Udostępnij #9 Napisano 4 maja 2022 Jest oficjalna rządowa strona programu. Wnioski składamy w formie elektronicznej przez GWD Link do komentarza
Viessmann Napisano 10 maja 2022 Udostępnij #10 Napisano 10 maja 2022 Już jutro o 10:00 zapraszam na webinar o programie Moje Ciepło z udziałem przedstawiciela naszej firmy - Wykładowcy Akademii Viessmann: https://bit.ly/3KZucpq Udział jest bezpłatny Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się