Pomocnik Napisano 11 maja 2021 #1 Napisano 11 maja 2021 U mnie pracowało dwóch murarzy, którzy specjalizują się w układaniu klinkieru. Znalazłam ich ofertę w Internecie. Nie mogłam trafić lepiej! Postawili warstwowe ściany z bloczków betonowych i cegieł klinkierowych w 5 tygodni - mówi Kasia, Członkini Klubu Budujących Dom, która elewację układała w 2009 r. Pełna treść artykułu pod adresem: https://budujemydom.pl/stan-surowy/elewacje-domow/a/31573-elewacja-z-klinkieru-dobrych-fachowcow-znalazlam-w-internecie
Gość Marlena Napisano 11 maja 2021 #2 Napisano 11 maja 2021 Witam. Mogłabym konkretnie zapytać jaka jest nazwa klinkieru i jakiej firmy. Bardzo dziękuję z informacje. Pozdrawiam
Budujemy Dom - budownictwo i wnętrza Napisano 12 maja 2021 #3 Napisano 12 maja 2021 22 godziny temu, Gość Marlena napisał: Witam. Mogłabym konkretnie zapytać jaka jest nazwa klinkieru i jakiej firmy. Bardzo dziękuję z informacje. Pozdrawiam Skontaktujemy się z właścicielami domu i odpowiemy. Proszę o cierpliwość. Pozdrawiam
Budujemy Dom - budownictwo i wnętrza Napisano 12 maja 2021 #4 Napisano 12 maja 2021 Dnia 11.05.2021 o 13:56, Gość Marlena napisał: Witam. Mogłabym konkretnie zapytać jaka jest nazwa klinkieru i jakiej firmy. Bardzo dziękuję z informacje. Pozdrawiam Niestety właścicielka nie pamięta ani nazwy producenta, ani nazwy klinkieru. Kupowała go ponad 10 lat temu w firmie KLINKIER-BUD w Konstancinie pod Warszawa. Jeśli pokaże Pani tam zdjęcia z artykuły to powinni pomóc zidentyfikować konkretny produkt.
Gość Marlena Napisano 19 maja 2021 #5 Napisano 19 maja 2021 A wedle Was jakiej firmy i jaki klinkier jest najbardziej zbliżony do tego przedstawionego na zdjęciu ? Pozdrawiam serdecznie.
Budujemy Dom - budownictwo i wnętrza Napisano 19 maja 2021 #7 Napisano 19 maja 2021 4 godziny temu, Gość Marlena napisał: A wedle Was jakiej firmy i jaki klinkier jest najbardziej zbliżony do tego przedstawionego na zdjęciu ? Pozdrawiam serdecznie. Podobnie wyglądają też cegły Wienerberger Terca Potsdam.
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się