Qatro Napisano 11 grudnia 2020 Udostępnij #1 Napisano 11 grudnia 2020 (edytowany) Witam, proszę o pomoc w odczytaniu załączonej mapy. Interesuje mnie jakie media biegną w drodze i co oznacza czerwone kółko z numerem na działce? Wiem, że to numer działki, a kółko oznaczałoby, że mapka dotyczy tej danej działki? Edytowano 11 grudnia 2020 przez Qatro blad (zobacz historię edycji) Link do komentarza
Budujemy Dom - budownictwo i instalacje Napisano 11 grudnia 2020 Udostępnij #2 Napisano 11 grudnia 2020 Te kółko z czerwonymoi strzałkami to prawdopodobnie słup elektroenergetyczny , ale dla potwierdzenia potrzebna jest cała mapa z legendą. Link do komentarza
Qatro Napisano 11 grudnia 2020 Autor Udostępnij #3 Napisano 11 grudnia 2020 Tak to jest słup. Mi chodzi o kółko w którym jest 13. Link do komentarza
aru Napisano 11 grudnia 2020 Udostępnij #4 Napisano 11 grudnia 2020 ktoś zaznaczył nr działki? media: kanaliza, kanaliza deszczowa k i kd, wodociąg W i telekomunikacja t albo sobie poszukaj, hasło oznaczenia geodezyjne na mapach zasadniczych, projektowych Link do komentarza
Qatro Napisano 11 grudnia 2020 Autor Udostępnij #5 Napisano 11 grudnia 2020 (edytowany) Dzięki za pomoc. Szukałem i tej telekomunikacji się nie dopatrzyłem. Też myślę, że zaznaczono nr działki. Wolałem się upewnić bo znajomy sugerował, że jest to być może szambo. Edytowano 11 grudnia 2020 przez Qatro (zobacz historię edycji) Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się