Sagitario Napisano 31 października 2020 Udostępnij #1 Napisano 31 października 2020 Dzień Dobry, mam problem z domykaniem szafki łazienkowej. Mechanizm to BLU M Tandembox Antaro. Przez kilka miesięcy wszystko było w porządku, jednak w tym momencie szuflada "odbija". Załączam filmik pokazujący usterkę. Czy Waszym zdaniem jest to kwestia podregulowania mechanizmu czy powinienem wymienić cały mechanizm ? Z góry dziękuję za pomoc. 20201031_174613.mp4 Link do komentarza
FaraiMoyo Napisano 31 października 2020 Udostępnij #2 Napisano 31 października 2020 Nie podeszło Ci coś? U mnie niestety skończyło się wymianą całości, regulowaliśmy to ale po jakimś czasie było to samo.. Link do komentarza
Budujemy Dom - budownictwo ogólne Napisano 2 listopada 2020 Udostępnij #3 Napisano 2 listopada 2020 Ja bym zadzwonił do firmy albo do sklepu, który sprzedał lyb sprzedaje te okucia meblowe. Uchodzą one raczej za bezawaryjne i stąd moja propozycja. Możliwe, ze tam w prowadnicy jest jakiś brud lub "coś" lub w komorze, gdzie jest szuflada, coś blokuje. To takie wróżenie z fusów z mojej strony, ale... Link do komentarza
animus Napisano 2 listopada 2020 Udostępnij #4 Napisano 2 listopada 2020 (edytowany) Kwestia podregulowania mechanizmu i to chyba szuflady, dociągacze uruchamiają wyrzut. Edytowano 2 listopada 2020 przez animus (zobacz historię edycji) Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się