Marcyśka Napisano 9 marca 2008 Udostępnij #101 Napisano 9 marca 2008 Cytat Największa oszczędność to zamieszkać w namiocie w Szwecji,nie trzeba za miejsce płacić.Tak serio to trzeba zachować rozsądek czyli gasić światło gdy widno i nie myć się w basenie gdy można pod prysznicem.Bob Rozwiń I własnie o to chodzi - w ten sposób możemy najwiecej zaoszczędzić. Link do komentarza
Marcyśka Napisano 9 marca 2008 Udostępnij #102 Napisano 9 marca 2008 Cytat Nie mogę spełnić życzenia jako że nie mam znajomości wśród właścicieli basenów.Teraz idę się zabić z łuku. Bob PS.Zybert będzie wiedział o co chodzi Rozwiń Bob Budowniczy to dawny idol mojego syna - do tej pory mam jeszcze kasety z tymi bajkami. Wytłumacz mi w jaki sposób można się zabić z łuku???? Link do komentarza
hesia Napisano 14 marca 2008 Udostępnij #103 Napisano 14 marca 2008 Cytat Bob Budowniczy to dawny idol mojego syna - do tej pory mam jeszcze kasety z tymi bajkami. Wytłumacz mi w jaki sposób można się zabić z łuku???? Rozwiń Cze.No właśnie!Polak potrafi???Pozdro Link do komentarza
Bob-budowniczy Napisano 14 marca 2008 Udostępnij #104 Napisano 14 marca 2008 Cytat Bob Budowniczy to dawny idol mojego syna - do tej pory mam jeszcze kasety z tymi bajkami. Wytłumacz mi w jaki sposób można się zabić z łuku???? Rozwiń Witaj.To nie wiesz że dla bajkowego Boba nie ma rzeczy niemożliwych? Link do komentarza
Kaktus Napisano 15 marca 2008 Udostępnij #105 Napisano 15 marca 2008 Cytat Witaj.To nie wiesz że dla bajkowego Boba nie ma rzeczy niemożliwych? Rozwiń Uwierzę jak Bob zbuduje 200m dom za 100 zł. (Solidny ocieplony i z wszystkimi bajerami). Link do komentarza
texas Napisano 2 kwietnia 2008 Udostępnij #106 Napisano 2 kwietnia 2008 Cytat Uwierzę jak Bob zbuduje 200m dom za 100 zł. (Solidny ocieplony i z wszystkimi bajerami). Rozwiń Ale Bob Budowniczy buduje raczej drogi, stodoły i garaże - a nie domy. Link do komentarza
Bob-budowniczy Napisano 2 kwietnia 2008 Udostępnij #107 Napisano 2 kwietnia 2008 Cytat Ale Bob Budowniczy buduje raczej drogi, stodoły i garaże - a nie domy. Rozwiń Drogi i mosty to nie ten wydział,stodoły to na SGGW chyba uczą budować,garaże to i owszem ale wielopoziomowe .Zasadniczo to właśnie domy -choć może mi się bajki pomyliły?Bob Link do komentarza
Bob-budowniczy Napisano 2 kwietnia 2008 Udostępnij #108 Napisano 2 kwietnia 2008 Cytat Witam, Czy ktoś z Was może mi poradzić jak efektywnie wykorzystać energię elektryczną w domu. Chodzi mi o to,że ostatnimi czasy przychodzą mi spore rachunki za energię elektryczną, nie wiem jednak, co mógłbym zrobić,żeby płacić mniej Rozwiń Obawiam się że nie da się płacić mniej biorąc pod uwagę zapowiadane podwyżki cen /coś koło 30% !!!! /w okolicy maja , roku pańskiego 2008 Bob Link do komentarza
Agatamin Napisano 2 kwietnia 2008 Udostępnij #109 Napisano 2 kwietnia 2008 Cytat Obawiam się że nie da się płacić mniej biorąc pod uwagę zapowiadane podwyżki cen /coś koło 30% !!!! /w okolicy maja , roku pańskiego 2008 Bob Rozwiń Ahhh........ Link do komentarza
MODNA Napisano 3 kwietnia 2008 Udostępnij #110 Napisano 3 kwietnia 2008 Cytat Ahhh........ Rozwiń Weż nitroglicerynę pod język i wyluzuj. Link do komentarza
FuMarta Napisano 3 kwietnia 2008 Udostępnij #111 Napisano 3 kwietnia 2008 Cytat Weż nitroglicerynę pod język i wyluzuj. Rozwiń Dla mnie zapowiedź nowych podwyżek jest fatalna. Wszystko mam w domu na prąd. Link do komentarza
zybert72 Napisano 4 kwietnia 2008 Autor Udostępnij #112 Napisano 4 kwietnia 2008 Cytat Dla mnie zapowiedź nowych podwyżek jest fatalna. Wszystko mam w domu na prąd. Rozwiń Nie tylko Ty , więc nie jesteś osamotniona, mnie też to nieźle "szarpnie po kieszeni". Link do komentarza
Bob-budowniczy Napisano 8 kwietnia 2008 Udostępnij #113 Napisano 8 kwietnia 2008 Cytat Dla mnie zapowiedź nowych podwyżek jest fatalna. Wszystko mam w domu na prąd. Rozwiń Użytkownicy instalacji gazowych też nie mają powodu do radości z powodu zapowiadanych podwyżek cen gazu.Bob Link do komentarza
Merc Napisano 8 kwietnia 2008 Udostępnij #114 Napisano 8 kwietnia 2008 Cytat Użytkownicy instalacji gazowych też nie mają powodu do radości z powodu zapowiadanych podwyżek cen gazu.Bob Rozwiń Dlaczego? W porównaniu z elektrycznością która też obiecuje się wyżej cenić niezadługo gaz ciągle jest opłacalny. Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się