Skocz do zawartości

jak zmniejszyć rachunki za energie elektryczną???

zybert72

Recommended Posts

Napisano
Cytat

Największa oszczędność to zamieszkać w namiocie w Szwecji,nie trzeba za miejsce płacić.
Tak serio to trzeba zachować rozsądek czyli gasić światło gdy widno i nie myć się w basenie gdy można pod prysznicem.Bob

I własnie o to chodzi - w ten sposób możemy najwiecej zaoszczędzić.
Napisano
Cytat

Nie mogę spełnić życzenia jako że nie mam znajomości wśród właścicieli basenów.Teraz idę się zabić z łuku. Bob
PS.Zybert będzie wiedział o co chodzi icon_wink.gif

Bob Budowniczy to dawny idol mojego syna - do tej pory mam jeszcze kasety z tymi bajkami. icon_biggrin.gif
Wytłumacz mi w jaki sposób można się zabić z łuku???? icon_wink.gif
Napisano
Cytat

Bob Budowniczy to dawny idol mojego syna - do tej pory mam jeszcze kasety z tymi bajkami. icon_biggrin.gif

Cze.No właśnie!Polak potrafi???Pozdro icon_biggrin.gif
Napisano
Cytat

Witaj.To nie wiesz że dla bajkowego Boba nie ma rzeczy niemożliwych? icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif
Napisano
Cytat

Witaj.To nie wiesz że dla bajkowego Boba nie ma rzeczy niemożliwych? icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif

Uwierzę jak Bob zbuduje 200m dom za 100 zł. (Solidny ocieplony i z wszystkimi bajerami). icon_lol.gif
  • 3 tygodnie temu...
Napisano
Cytat

Uwierzę jak Bob zbuduje 200m dom za 100 zł. (Solidny ocieplony i z wszystkimi bajerami). icon_lol.gif

Ale Bob Budowniczy buduje raczej drogi, stodoły i garaże - a nie domy.
Napisano
Cytat

Ale Bob Budowniczy buduje raczej drogi, stodoły i garaże - a nie domy.

Drogi i mosty to nie ten wydział,stodoły to na SGGW chyba uczą budować,garaże to i owszem ale wielopoziomowe .Zasadniczo to właśnie domy -choć może mi się bajki pomyliły?Bob icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif
Napisano
Cytat

Witam, Czy ktoś z Was może mi poradzić jak efektywnie wykorzystać energię elektryczną w domu. Chodzi mi o to,że ostatnimi czasy przychodzą mi spore rachunki za energię elektryczną, nie wiem jednak, co mógłbym zrobić,żeby płacić mniej

Obawiam się że nie da się płacić mniej biorąc pod uwagę zapowiadane podwyżki cen /coś koło 30% !!!! /w okolicy maja , icon_eek.gif icon_eek.gif roku pańskiego 2008 icon_eek.gif Bob
Napisano
Cytat

Obawiam się że nie da się płacić mniej biorąc pod uwagę zapowiadane podwyżki cen /coś koło 30% !!!! /w okolicy maja , icon_eek.gif icon_eek.gif roku pańskiego 2008 icon_eek.gif Bob

Ahhh........ icon_eek.gif icon_sad.gif
Napisano
Cytat

Dla mnie zapowiedź nowych podwyżek jest fatalna. Wszystko mam w domu na prąd. icon_mad.gif

Nie tylko Ty icon_sad.gif , więc nie jesteś osamotniona, mnie też to nieźle "szarpnie po kieszeni".
Napisano
Cytat

Użytkownicy instalacji gazowych też nie mają powodu do radości z powodu zapowiadanych podwyżek cen gazu.Bob icon_sad.gif

Dlaczego? W porównaniu z elektrycznością która też obiecuje się wyżej cenić niezadługo gaz ciągle jest opłacalny.

Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować

Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Masz już konto? Zaloguj się.

Zaloguj się
  • Kto przegląda   0 użytkowników

• Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Utwórz nowe...