przemolinko Napisano 22 sierpnia 2020 Udostępnij #1 Napisano 22 sierpnia 2020 Witam. Niestety na chwilę obecną nie możemy złożyć wniosku o wypis i wyrys z rejestru gruntów. Ale mamy mapę ewidencyjną oraz zasadniczą. Jak czytać te symbole przerywana linia oraz celownik. Działka numer 81. Wyczytałem że to może być klasyfikacja gruntów. Czyli niezamieszkała część działki może być do użytku jedynie rolnego? Link do komentarza
aru Napisano 22 sierpnia 2020 Udostępnij #2 Napisano 22 sierpnia 2020 miłej lektury :) jak nie znajdziesz, pisz 1 Link do komentarza
przemolinko Napisano 22 sierpnia 2020 Autor Udostępnij #3 Napisano 22 sierpnia 2020 16 minut temu, aru napisał: miłej lektury :) jak nie znajdziesz, pisz Dzięki wielkie za odzew. Znalazłem znak celownika oznacza symbol wewnętrzny. Czyli chyba nieistotny dla nas. Odnośnie linii każda linia w legendzie ma jakieś oznaczenie jeszcze na lini bądź w środku terenu. W moim przypadku jej brak. Link do komentarza
aru Napisano 22 sierpnia 2020 Udostępnij #4 Napisano 22 sierpnia 2020 być może to teren wyłączony z produkcji rolnej a celownik to siatka odległości - bez znaczenia 1 Link do komentarza
przemolinko Napisano 22 sierpnia 2020 Autor Udostępnij #5 Napisano 22 sierpnia 2020 40 minut temu, aru napisał: być może to teren wyłączony z produkcji rolnej a celownik to siatka odległości - bez znaczenia Sugerujesz że pozostała część działki (niezamieszkała) może być czynną działką rolną? Link do komentarza
aru Napisano 22 sierpnia 2020 Udostępnij #6 Napisano 22 sierpnia 2020 być tak może, nie wiem, może to projekt zmiany, wprowadzony w katastrze, ale nie do końca przeprowadzony formalnie.... 1 Link do komentarza
przemolinko Napisano 22 sierpnia 2020 Autor Udostępnij #7 Napisano 22 sierpnia 2020 24 minuty temu, aru napisał: formalnie.... Niestety chyba wszystko jasne. W planie uwarunkowania widnieje ta część jako uprawa rolna Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się