Dnia 23.08.2017 o 21:28, mhtyl napisał:Potrzeba tu na forum moderatora który zna sie na budowlance i wszelakie banaluki będzie kasował, bo taka forma forum to poniżej normy, śmieje sie tylko z tego opozycja (czytaj konkurencja).
Cytat
Uczestnik
27 918 postów
Zgłoś post
Napisano 5 stycznia
demo widzę że Ciebie nie muszę mianować na stanowisko moderatora czy nawet admina bo jesteś jednym i drugim. Brawo!!!!
Cytat
Napisano 5 stycznia
......
Gdybym był moderatorem obaj macie po bananie na miesiąc.
mhtyl
mhtyl
Uczestnik
27 918 postów
Zgłoś post
Cytat
Napisano 5 stycznia
........
A ja gdybym był to miałbyś bana dożywotniego.
I jeszcze kilka postów jakby to było gdybym był moderatorem
jeden jakbym był Prezydentem
długo długo nic iiiiiii
Cytat
Napisano 7 stycznia (edytowany)
Tiiiiiiaaaaaaaaaaaaa.
Zróbcie mnie moderatorem ............. - a za tydzień wszyscy będziecie zgodnym chórem wołali M A R C I N W R Ó Ć
To pozwolę sobie Heniu podsumować :
cytat nr 1
to jakaś tam oddolna inicjatywa w celu wciśnięcia przedstawiciela ludu do władz forum - zresztą nie jedyna z tego co mi się kojarzy
kolejne cytaty to wcześniejsze posty z tematu z którego cytowałeś Rysia w tym Twój - jak je zestawisz z późniejszym postem Rysia to jest to kontynuacja Waszych jakby to było gdybym był moderatorem .
skoro Twój post nie był zabieganiem o stanowisko (a odczytuję go jako niezabieganie ) , podobnie jak odczytuję posty Twoich ówczesnych adwersarzy to z jakiej przyczyny post Rysia traktujesz jako zabieganie ?????
Czyli bardzo przepraszam To nie Rysiu powinien przepraszać , ale Rysiu powinien zostać przeproszony .
Więc bądź facetem , weź to na klatę i z łaski swojej odwołaj (choć zwyczajowo na usta pcha się inne słowo).