Skocz do zawartości

Historia edycji

animus

animus

1 godzinę temu, bajbaga napisał:

Bo wynika to z tego co napisałem wcześniej/wyżej - w Regulaminie Forum, nie ma opcji, że można "moderować" głupoty, w tym budowlane, porady prawne, itp.

To leży w gestii  j/w

Wystarczy pisać na temat, np. w wentylacji, że wentylator w osobnym WC może udusić przy sikaniu do muszli.

Nie czytałem, a szkoda bym się pośmiał. :D

I też to jest powód, dla którego co poniektórzy przestali pisywać na Forum, lub piszą tylko na PW, bo nie będą się z koniem kopać - a jaki koń jest, każdy wie.

To jest główny powód.

46 minut temu, Redakcja napisał:

@bajbaga zechciałbyś być moderatorem?

To jest jakiś pomysł na uzdrowienie, dodam, że jest tu już sporo głupich wpisów, porad, ciekawe kto weźmie za to odpowiedzialność. :hahaha2:

animus

animus

54 minuty temu, bajbaga napisał:

Bo wynika to z tego co napisałem wcześniej/wyżej - w Regulaminie Forum, nie ma opcji, że można "moderować" głupoty, w tym budowlane, porady prawne, itp.

To leży w gestii  j/w

56 minut temu, bajbaga napisał:

Wystarczy pisać na temat, np. w wentylacji, że wentylator w osobnym WC może udusić przy sikaniu do muszli.

.Nie czytałem, a szkoda bym się pośmiał. :D

57 minut temu, bajbaga napisał:

I też to jest powód, dla którego co poniektórzy przestali pisywać na Forum, lub piszą tylko na PW, bo nie będą się z koniem kopać - a jaki koń jest, każdy wie.

To jest główny powód.

41 minut temu, Redakcja napisał:

@bajbaga zechciałbyś być moderatorem?

To jest jakiś pomysł na uzdrowienie, dodam, że jest tu już sporo głupich wpisów, porad, ciekawe kto weźmie za to odpowiedzialność. :hahaha2:

• Kto przegląda   0 użytkowników

• Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Utwórz nowe...