Skocz do zawartości

Historia edycji

Elfir

Elfir

zenek - ja nie wartościowałam technologii i stylu domu. Napisałam o tym domu jako przykładzie, że inwestorowi gust diametralnie się odmienił w ciągu roku. 

**

Zenek - do Dubaju jeździ się m.in. zwiedzać skrajnie nowoczesną architekturę najwyższych lotów. Tam niewiele więcej jest, bo w latach 70-tych była to mała wioska.

Zwiedza się też domy słynnych architektów modernizmu - od Bauchausu po organic Wrighta.
Ludzie gremialnie zwiedzają to, co zostało im zareklamowane jako atrakcja. 

Elfir

Elfir

zenek - ja nie wartościowałam technologii i stylu domu. Napisałam o tym domu jako przykładzie, że inwestorowi gust diametralnie się odmienił w ciągu roku. 

**

Zenek - do Dubaju jeździ się m.in. zwiedzać skrajnie nowoczesną architekturę najwyższych lotów. 

Zwiedza się też domy słynnych architektów modernizmu - od Bauchausu po organic.

Elfir

Elfir

**

Zenek - do Dubaju jeździ się m.in. zwiedzać skrajnie nowoczesną architekturę najwyższych lotów. 

Elfir

Elfir

Elfir

Elfir

zenek - ja nie wartościowałam opisu domu. Napisałam, że inwestorowi gust diametralnie się odmienił w ciągu roku.

• Kto przegląda   0 użytkowników

• Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Utwórz nowe...