Pomocnik Napisano 23 września 2019 #1 Napisano 23 września 2019 Odpowiada sierżant sztabowy Michał Gaweł z Zespołu Prasowego Komendy Głównej Policji. Pełna treść artykułu pod adresem: https://budujemydom.pl/instalacje/dom-bezpieczny-i-inteligentny/a/22113-policja-radzi-jak-zabezpieczyc-sie-przed-wlamaniem
Gość Fela Napisano 23 września 2019 #2 Napisano 23 września 2019 Dobra drzwi antywłamaniowe to podstawa. Mam nawyk sprawdzania ich 3 razy wieczorem zanim pójdę spać, ale gdy są zamknięte wiem, ze jestem bezpieczna.
Gość izaak Napisano 26 września 2019 #3 Napisano 26 września 2019 Nikt nie dostanie sie do domu jeśli pierwsza przeszkoda czyli drzwi stawią wystarczający opór. Z żoną od lat ufamy gerdzie i czujemy się bezpiecznie.
Budujemy Dom - budownictwo ogólne Napisano 21 listopada 2019 #4 Napisano 21 listopada 2019 Prosty sposób, nie pozwolić, by intruz wszedł drzwiami, oknami, przez garaż lub przez dach. Jak to zrobić? To już temat do odrębnej dyskusji.
Gość Wilson Napisano 30 września 2020 #5 Napisano 30 września 2020 A co jesli maja palnika acetylenowo-tlenowego
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się