Skocz do zawartości

Historia edycji

demo

demo

Heniu tu chodzi o instalację c.w.u nie c.o.:icon_neutral:

1 godzinę temu, Gość Janek napisał:

W jakiej pozycji powinno być zamontowane naczynie.

W zasadzie nie ma to znaczenia ale obecnie montuje się króćcem w dół, bo niby jest to lepsza pozycja i nie ma możliwości osadzania się zanieczyszczeń. W co ja osobiście wątpię.

Najnowsze systemy oferują układy przepływowe do zbiorników przeponowych. Chodzi o to żeby w jak największym stopniu ograniczyć ilość stojącej wody. Widziałem to ale nie za bardzo znam sprawę.

To coś takiego gdyby kogoś interesowało:

https://onninen.pl/pl-PL/armatura-przeplywowa-do-naczynia-wzbiorczego-typu-flowjet-g3-4-9116799-reflex,HBX425

demo

demo

1 godzinę temu, Gość Janek napisał:

W zasadzie nie ma to znaczenia ale obecnie montuje się króćcem w dół, bo niby jest to lepsza pozycja i nie ma możliwości osadzania się zanieczyszczeń. W co ja osobiście wątpię.

Najnowsze systemy oferują układy przepływowe do zbiorników przeponowych, widziałem to ale nie za bardzo znam sprawę.

To coś takiego gdyby kogoś interesowało:

https://onninen.pl/pl-PL/armatura-przeplywowa-do-naczynia-wzbiorczego-typu-flowjet-g3-4-9116799-reflex,HBX425

demo

demo

55 minut temu, Gość Janek napisał:

Najnowsze systemy oferują układy przepływowe do zbiorników przeponowych, widziałem to ale nie za bardzo znam sprawę.

demo

demo

52 minuty temu, Gość Janek napisał:

W zasadzie nie ma to znaczenia ale obecnie montuje się króćcem w dół.

• Kto przegląda   0 użytkowników

• Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Utwórz nowe...