Pomocnik Napisano 9 lutego 2019 #1 Napisano 9 lutego 2019 Okna dachowe pełnią istotne zadanie - doświetlają poddasze światłem naturalnym, pozwalając optymalnie wykorzystać tę przestrzeń. Możemy urządzić w niej sypialnię czy garderobę. Musimy jednak zadbać o właściwy wybór przeszkleń oraz ich rozplanowanie, a także fachowy montaż. Pełna treść artykułu pod adresem: https://budujemydom.pl/stan-surowy/okna-i-drzwi/a/15858-okna-na-poddaszu-dostepne-rozwiazania
Gość melmik Napisano 9 lutego 2019 #2 Napisano 9 lutego 2019 nie warto samodzielnie zabierać się za montaż okien. Dobry montaż to podstawa.
Gość mhtyl Napisano 9 lutego 2019 #3 Napisano 9 lutego 2019 Warto, warto. Jest tylko jeden warunek kiedy warto wziąć się za montaż okna dachowego, wtedy kiedy się na tym znamy.
demo Napisano 9 lutego 2019 #4 Napisano 9 lutego 2019 Montowałem kiedyś nie znając się nic a nic na tym, bo wydawało mi się że to nie takie trudne. Wyszło całkiem dobrze, okna były montowane w funkcjonującym już dachu, więc było wycinanie otworów, przecinanie krokwi bo okna duże, roboty było w piguły. Myślę że każdy facet w jakiś tam sposób techniczny, powinien sobie poradzić, tym bardziej że teraz można wiele podpatrzeć w necie.
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się