Pomocnik Napisano 3 listopada 2018 Udostępnij #1 Napisano 3 listopada 2018 W ofercie marki YATO pojawiły się trzy nowe rodzaje poziomic. Pełna treść artykułu pod adresem: https://budujemydom.pl/wokol-domu/narzedzia-ogrodnicze/aktualnosci/23950-nowe-poziomice-yato Link do komentarza
Gość mhtyl Napisano 3 listopada 2018 Udostępnij #2 Napisano 3 listopada 2018 Potrzebuję pomocy aby zdobyć instrukcje do poziomicy laserowej YT-30400. Miałem oryginalną instrukcję kupiona wraz z poziomicą ale gdzieś ja zapodziałem z racji że długo jej nie używałem i z tego powodu też nie pamiętam jak ustawia się ją i odczytuje wyniki. Link do komentarza
MrTomo Napisano 3 listopada 2018 Udostępnij #3 Napisano 3 listopada 2018 Na stronie producenta jest tylko krótki opis. Żadnej instrukcji. Widocznie nie jest potrzebna opis-yt30400 Poszukaj, są filmiki na youtube Link do komentarza
Gość mhtyl Napisano 3 listopada 2018 Udostępnij #5 Napisano 3 listopada 2018 Dnia 3.11.2018 o 17:02, MrTomo napisał: Na stronie producenta jest tylko krótki opis. Żadnej instrukcji. Widocznie nie jest potrzebna opis-yt30400 Poszukaj, są filmiki na youtube Rozwiń Własnie na stronie producenta zaglądałem. Innych urządzeń są instrukcje do ściągnięcia w pdf a poziomi owej nie ma. Dnia 3.11.2018 o 17:19, bajbaga napisał: Rozwiń Widziałem ten filmik, mnie interesuje wersja papierowa taka jak jest pokazana w drugiej minucie nagrania. Na filmiku nie ma wszystkich funkcji a w szczególności jak dokonywać pomiaru w pionie. Z papierowej wersji więcej można sie dowiedzieć aniżeli z filmiku. Ale dzięki chłopaki za cynk i za fatygę Link do komentarza
bajbaga Napisano 3 listopada 2018 Udostępnij #6 Napisano 3 listopada 2018 (edytowany) Z czajnika piszesz - nie zauważyłem, że to Ty. Spróbuj zadzwonić, albo napisać - wszak to firma z Wrocławia, to pewnie kumata. sklep@toya24.pl 71 32 46 330 Sołtysowicka 3951-168 Wrocław Edytowano 3 listopada 2018 przez bajbaga (zobacz historię edycji) Link do komentarza
Gość mhtyl Napisano 3 listopada 2018 Udostępnij #7 Napisano 3 listopada 2018 Dnia 3.11.2018 o 17:55, bajbaga napisał: Z czajnika piszesz - nie zauważyłem, że to Ty. Spróbuj zadzwonić, albo napisać - wszak to firma z Wrocławia, to pewnie kumata. sklep@toya24.pl 71 32 46 330 Sołtysowicka 3951-168 Wrocław Rozwiń Z czajnika bo ni jak nie mogłem napisać jako zalogowany, być może coś źle robiłem albo to urok wadliwego działania forum dzisiaj Firmę znam, adres jest mi też dobrze znany, nie raz tam bywałem osobiście W poniedziałek przedzwonię, a napisałem dzisiaj o pomoc bo od rana szukałem tej instrukcji po całym domu a potem w necie i z braku bezsilności dałem zapytanie na forum. Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się