mari_p Napisano 1 października 2018 #1 Napisano 1 października 2018 WitamOtrzymałem takie pismo z urzędu gminy. Nie jestem pewien co to oznacza i co powinienem z tym zrobić. Proszę o podpowiedz. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro
Budujemy Dom - budownictwo i instalacje Napisano 2 października 2018 #2 Napisano 2 października 2018 Czy sąsiad ma zamiar budować się czy został złożony wniosek o wydanie WZ? Pytać w urzędzie.
Janusz Werner Napisano 2 października 2018 #3 Napisano 2 października 2018 Urząd po prostu informuje o rozpoczęciu postępowania w sprawie wydania warunków zabudowy. Jeśli to Pytający o nie wystąpił - nic nie trzeba robić (można się cieszyć). Jeśli o warunki wystąpił sąsiad - pytający jest stroną i może zapoznać się z dokumentacją.
Budujemy Dom - budownictwo ogólne Napisano 2 października 2018 #4 Napisano 2 października 2018 Sąsiad ma zamiar się budować i pytają Ciebie, czy nie masz żadnych uwag do tego, że od strony Sąsiada już tak szybko wschodzącego słonka nie zobaczysz a dopiero w samo południe jak mu nad kalenicę wzejdzie 1
Baru Napisano 2 października 2018 #5 Napisano 2 października 2018 20 minut temu, Budujemy Dom - budownictwo ogólne napisał: Sąsiad ma zamiar się budować i pytają Ciebie, czy nie masz żadnych uwag do tego, że od strony Sąsiada już tak szybko wschodzącego słonka nie zobaczysz a dopiero w samo południe jak mu nad kalenicę wzejdzie Przepraszam za off-a, ale nie mogę się powstrzymać... Olek!!! Na Ciebie to zawsze można liczyć
Budujemy Dom - budownictwo ogólne Napisano 2 października 2018 #6 Napisano 2 października 2018 No tak, ale, że numery działek zamazane i dane Wnioskodawcy również, można też wnioskować, że Ty się budujesz a sąsiad o poranku wypije na tarasie kawę ale w cieniu Twojej łazienki i wschodzące słonko jego lica już nie oświetli. Do usług
mari_p Napisano 2 października 2018 Autor #7 Napisano 2 października 2018 Ja się buduję i sąsiad również. Zatem to tylko informacyjnie. Dziękuje wszystkimWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się