Robertino Napisano 3 września 2007 Udostępnij #1 Napisano 3 września 2007 witam wszytkich bardzo serdeczniew końcu się zdecydowałem - kupuje projekt Z8 28 GP . Jedno co mnie przeraziło to czas oczekiwania na projekt - około 2 tygodnie . Wy też tak długo czekaliście ,czy tylko ja mam takie "szczęście"? pozdr. Robertino Link do komentarza
Marcin123 Napisano 4 września 2007 Udostępnij #2 Napisano 4 września 2007 Ja czekałam kilka dni na dostarczenie projektu w Horyzoncie, więc nie jest to regułą. Link do komentarza
DOP1 Napisano 30 listopada 2007 Udostępnij #3 Napisano 30 listopada 2007 A ja powpłacie na konto 2 dni. dobre domy Link do komentarza
kotecek Napisano 2 grudnia 2007 Udostępnij #4 Napisano 2 grudnia 2007 My kupiliśmy projekt w Dom Projekcie, przyjechaliśmy na miejsce, wręczono nam projekt i pojechaliśmy Link do komentarza
Marcyśka Napisano 3 grudnia 2007 Udostępnij #5 Napisano 3 grudnia 2007 My czekaliśmy kilka dni - (projekt muratora). Link do komentarza
panjan Napisano 27 kwietnia 2008 Udostępnij #6 Napisano 27 kwietnia 2008 Cytat My czekaliśmy kilka dni - (projekt muratora). Ja tez kilka dni, z czego jestem bardzo zadowolony Link do komentarza
Marcyśka Napisano 23 maja 2008 Udostępnij #7 Napisano 23 maja 2008 Cytat Ja tez kilka dni, z czego jestem bardzo zadowolony Jesli tylko poczta nie strajkuje - to szybko dostaniemy projekt - no chyba że gdzieś po drodze zaginie - co często się zdarza na niektórych pocztach ... Link do komentarza
foto Napisano 23 maja 2008 Udostępnij #8 Napisano 23 maja 2008 Cytat Jesli tylko poczta nie strajkuje - to szybko dostaniemy projekt - no chyba że gdzieś po drodze zaginie - co często się zdarza na niektórych pocztach ... A to jest ciekawe. Jeśli poczta zgubi projekt o wartości 2 - 3 tysięcy to czy ponosi za to odpowiedzialność? Link do komentarza
Mikha Napisano 23 maja 2008 Udostępnij #9 Napisano 23 maja 2008 jeżeli wyśle to ktoś jako przesyłkę wartościową to tak. Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się