Mareczek_Wrocław Napisano 8 września 2018 Udostępnij #1 Napisano 8 września 2018 Szukam pomysłu jak pozbyć się tej szczeliny między końcem balkonu a barierką. Płytek jeszcze nie położyłem, ale one tak nic nie dadzą. Tak myślę, żeby deskami obudować cały balkon? Jak by coś takiego ? Tylko to znów kasa... Link do komentarza
Budujemy Dom - podstawa domu Napisano 10 września 2018 Udostępnij #2 Napisano 10 września 2018 A jaka ma być nawierzchnia na balkonie (jeśli większe koszty nie wchodzą w grę)? Zostaje ta sztuczna trawa? Jeśli tak, to można po prostu niewielkim kosztem zakryć szczelinę blaszanym kołnierzem. Link do komentarza
Mareczek_Wrocław Napisano 10 września 2018 Autor Udostępnij #3 Napisano 10 września 2018 Sztuczna trawa jest obecnie położona na goły beton, żeby jako tako można użytkować balkon. Wiadomo że płytki tańsze niż drewno ale płytkami nie załatam tej szczeliny. Link do komentarza
Budujemy Dom - budownictwo i instalacje Napisano 10 września 2018 Udostępnij #4 Napisano 10 września 2018 Szczelina musi być - spływ wody opadowej. Link do komentarza
Mareczek_Wrocław Napisano 10 września 2018 Autor Udostępnij #5 Napisano 10 września 2018 Źle się może wyraziłem. Chodziło, że odległość barierki od granicy balkonu jest niebezpieczna bo dziecko może mi tam wpaść. Pomijam, że syn ciągle wyrzuca coś sąsiadom na dół Link do komentarza
Mareczek_Wrocław Napisano 17 września 2018 Autor Udostępnij #6 Napisano 17 września 2018 Nie uda mi się nic nie zrobić na balkonie, a muszę go zabezpieczyć przed zimą.Polecono mi szlam Ardex S7 Plus. Dobry wybór? A nie ma czegoś tańszego spełniającego taką rolę? Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się