Viessmann Napisano 16 lutego 2018 Udostępnij #1 Napisano 16 lutego 2018 Witam, Mam dla Was kolejny przewodnik - tym razem po pompach ciepła typu SPLIT! Powietrzna pompa ciepła to urządzenie grzewcze korzystające z darmowej energii odnawialnej, jaką jest energia skumulowana w powietrzu atmosferycznym. Nawet przy ujemnych temperaturach pompa ciepła może ją skutecznie wykorzystywać na potrzeby grzewcze domu. Powietrzne pompy ciepła typu split składają się z dwóch jednostek. Co przemawia za wyborem pompy ciepła typu powietrze/woda? Co z pompą ciepła w modernizowanym domu? Zapraszam do lektury materiału: TUTAJ Pozdrawiam! Link do komentarza
Gość gawel Napisano 16 lutego 2018 Udostępnij #2 Napisano 16 lutego 2018 Trzeba pojechać do Chorwacji do splitu i sprawdzić. Link do komentarza
Gość Napisano 17 lutego 2018 Udostępnij #3 Napisano 17 lutego 2018 Tak nachalnie włazicie z tą słuchawką na ekran i chęcią zadzwonienia, że nie da się czytać i nie doczytawszy do końca - wyszedłem z waszej strony Link do komentarza
Gość gawel Napisano 17 lutego 2018 Udostępnij #4 Napisano 17 lutego 2018 37 minut temu, uroboros napisał: Tak nachalnie włazicie z tą słuchawką na ekran i chęcią zadzwonienia, że nie da się czytać i nie doczytawszy do końca - wyszedłem z waszej strony To zdjęcie klimatyzatorów jest ze Splitu przy samej promenadzie czyli Rivie zaraz przy Pałacu Dioklecjana. Link do komentarza
bajbaga Napisano 17 lutego 2018 Udostępnij #5 Napisano 17 lutego 2018 Tyle, że producent to zupełnie inna firma - dobra firma (też produkuje pompy ciepła - dobre pompy ciepła). Link do komentarza
Gość Napisano 17 lutego 2018 Udostępnij #6 Napisano 17 lutego 2018 1 godzinę temu, uroboros napisał: Tak nachalnie włazicie z tą słuchawką na ekran i chęcią zadzwonienia, że nie da się czytać i nie doczytawszy do końca - wyszedłem z waszej strony Chodzi mi o wejście po linku, wskazanym w poście rozpoczynającym ten temat... Link do komentarza
bajbaga Napisano 17 lutego 2018 Udostępnij #7 Napisano 17 lutego 2018 Akurat tej firmy marketing nie jest mocną stroną. Jest nachalny i mało subtelny - tak już mają i nic nie wskazuje, że może być inaczej. Link do komentarza
Viessmann Napisano 20 lutego 2018 Autor Udostępnij #8 Napisano 20 lutego 2018 Dnia 17.02.2018 o 07:52, uroboros napisał: Tak nachalnie włazicie z tą słuchawką na ekran i chęcią zadzwonienia, że nie da się czytać i nie doczytawszy do końca - wyszedłem z waszej strony Witam, Dziękuję za opinię i pozdrawiam! Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się